• 9.369.673 stemmen

Revenge of the Virgins (1959)

Western | 61 minuten

Genre: Western

Geregisseerd door: Peter Perry Jr.

Met onder meer: Charles Veltmann Jr., Jodean Lawrence en Stanton Pritchard

Plot Revenge of the Virgins

Melvin Potter en zijn vrouw Ruby bundelen hun krachten met de oude goudzoeker Pan Taggart om naar een rijke goudader te zoeken. Taggert beweert te weten waar die ader is. Samen met de gunslingers Wade Connor en Mike Horton en de deserteurs Jones en Curt rijden ze diep de bergen in om het goud te vinden. Het gezelschap weet echter niet dat deze goudschat wordt bewaakt door een volledig uit vrouwen bestaande vijandige indianenstam.

Wade Connor

Yellow Gold

Narrator (stemrol) (onvermeld)

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Deze Western staat ook op Youtube, alleen zijn de laatste 8,5 minuten weg-gecensureerd. Stem is dan ook onder voorbehoud (IMDb *5/10).

Verder als 2e film op de 2DVD 'The Ramrodder' (1969).

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Dogie Hogan schreef:

Verder als 2e film op de 2DVD 'The Ramrodder' (1969).

Volgens mij hebben ze de scènes met de topless indiaanse vrouwen zoveel mogelijk eruit gehaald. "Gelukkig" heb ik de ongecensureerde versie gezien. Zonder die mooie dames was deze film niet om aan te zien. Met amper over de 50 minuten voelde deze film nog lang aan met andere woorden vond er geen bal aan.

edit: denk niet dat er ergens een versie van 61 minuten is want de versie die ik zag was 52 minuten en uncut. De film leek toch geen beelden te missen. Niet dat nog wat meer minuten de film zouden hebben geholpen, integendeel.