• 9.369.636 stemmen

Geregisseerd door: Bernard Rapp

Met onder meer: Sami Bouajila, Jean-Michel Portal en Romain Duris

Gesproken taal: Frans

Plot Pas Si Grave

Pablo, een Spaanse ex-militair, voelt dat zijn sterfdag nabij is. Hij zendt zijn drie zonen op pad om de sporen van zijn bewogen verleden op te zoeken, te beginnen in Luik. De drie komen onderweg twee anarchistische sjacheraars, een vreemde kapitein met veel onderscheidingen en andere merkwaardige figuren tegen. Charlie, een van de drie broers, wordt verliefd op de beeldschone Angela, terwijl de andere twee een bestemming vinden voor hun leven.

avatar van DV1984

DV1984

De film begint goed en lijkt op het begin een vermakelijke road trip te worden en het het begin met mooie beelden en lijkt een komische film te beloven. Maar na een half uur het verhaal in

en zien we weinig mooie beelden meer. Het laatste kwartier van de film redt het dan nog net maar het is dan nog net geen voldoende voor mij!