• 9.379.407 stemmen

All Cheerleaders Die (2013)

Horror / Komedie | 90 minuten

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Lucky McKee en Chris Sivertson

Met onder meer: Caitlin Stasey, Sianoa Smit-McPhee en Sidney Allison

Plot All Cheerleaders Die

"You can't kill their spirit!"

Het rebelse buitenbeentje Maddy Killian verrast haar medestudenten door toe te treden tot de cheerleadersploeg. Deze beslissing drijft een wig tussen Maddy en haar ex-vriendin Leena Miller - een eenzaat van wie gezegd wordt dat ze zich met zwarte magie bezighoudt. Na een confrontatie met het footballteam komen Maddy en haar nieuwe cheerleader-vriendinnen in een bovennatuurlijke rollercoaster terecht die een pad van vernieling achterlaat.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mäddy Killian

Tracy Bingham

Martha Popkin

Terry Stankus

George Shank

Manchester 'Manny' Mankiewitz

Vik De Palma

Nieuwe trailer: YouTube - All Cheerleaders Die International Sales Trailer

Ik weet niet wat ik ervan moet verwachten, ik dacht dat dit meer een slasher zou worden.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

Meehypen op Carrie of ben ik nu heel erg negatief en voorbarig?

Shinobi

Het heeft wel wat aspecten die Carrie ook heeft. Een releasedatum is alleen nog niet bekend gemaakt.

Maar als ik op de berichten af moet gaan, schijnt het nogal middelmatig te zijn.

Inland Rabbit

Tsjah, de berichten zitten er wel vaker naast. Mckee blijkt tot nu toe goed in Horror films met een grote dosis zwarte humor en wat drama, dus laat maar weer komen. Ziet er nog meer over the top uit dan May en The Woman, dus zin in.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

"DVD Release".

Release Date: Tue, Apr 01 2014.

Inland Rabbit

Ik heb hier serieus geen media aandacht/reviews van gezien. Vreemd

Vind je?

Inland Rabbit

Voor Mckee, die al een aantal succesvolle horror komedies op zn naam heeft (vooral May en in zekere mate ook The Woman)? ja!

avatar van Corcicus

Corcicus

Miskleun van formaat. Heel spijtig. Het bleek een flauwe meidenfilm te zijn met slechte muziek op de koop toe. Veel te lachen was er evenmin en ondanks dat de gore goed in beeld gebracht was, worden de bloederige scènes nagenoeg compleet verkloot door die onnozele lichtjes!

Inland Rabbit

Moeilijke film om te beoordelen dit. Wat begint als een soort Bring It On, met een parodie op realityseries van MTV, ontpopt zich tot een occulte komedie zoals The Craft met een belachelijk over the top slasher-element

Wat vooral opvalt aan deze film zijn de special effects. Zeer eigen, waarbij "glinstertjes" in alle kleuren van de regenboog zorgen voor een extra goedkoop effect. Dat in combinatie met bloed dat lijkt te zweven, bizar. Eigenlijk had dit best voor een foute 90's film kunnen doorgaan, ware het niet dat de film vol zit met goedkope dubstep, overdreven hiphop en bombastische klassieke deuntjes voor dramatisch effect.

Tsjah, wat overblijft is 1 en al zelfbewustheid, met een aanloop die helaas eigenlijk veel te lang is. Jammer. Die aanloop vertraagd de film. had er meer snelheid in gezeten, dan was dit 1 groot fout feestje.De aftiteling zegt "Part One", dus wordt er gesuggereerd dat er een 2e deel komt. Dat zou ik nog geen eens zo'n slecht idee vinden. Prachtig vermaak dit, al is het misschien wel een beetje verspild talent, zeker voor Mckee. Achja...

Shinobi

"'This is the most dangerous sport in American high school bitch."

Met het werk van Lucky McKee ben ik niet bekend, al staat May (2002) nog steeds op m'n lijstje. Dus zonder enige verwachtingen opgezet.

Qua opbouw komt het over als een parodie op generieke MTV (reality)shows, zoals eerder is aangehaald. Best leuk moet ik zeggen en enigszins zelfbewust/campy. Het is alleen jammer dat je nooit echt binding krijgt met de talloze personages, laat staan wat hun motieven zijn. Hierdoor kon het me als kijker niet veel boeien wat er nu met wie zou gebeuren.

Het verloop is dan ook redelijk hit-and-miss; aan de ene kant is het leuk om de transformatie en de gedragingen van de cheerleaders te zien, maar aan de andere kant leunt het te veel op een miniem uitgewerkt gegeven. Daarbij is de uiteindelijke plotwending er met de haren bijgeslepen.

Al met al redelijk onderhoudend, maar hier had meer ingezeten. Overigens is één deel van dit gebeuren voor mij genoeg. Ik zou niet weten wat een deel twee hieraan zou moeten toevoegen.

Kleine 2,5 sterren.

avatar van perceived

perceived

Shinobi schreef:

May (2002) was leuk maar Sick Girl (2006) is toch veruit de meest interessante horror van Lucky McKee.

Benieuwd naar deze nieuwe, al verwacht ik er ook niet veel van.

avatar van blurp194

blurp194

Het in de aftiteling aangekondigde tweede deel lijkt me wat overbodig. Op zich wel een aardig filmpje, als je de plotwisselingen waarmee de film van genre verandert trekt - of als je je niet irriteert aan de wat goedkopig uitziende lichteffecten van de kristallen waar Leena mee speelt. Of aan de wat campy sfeer die onder andere door de niet heel beste acteurs veroorzaakt wordt.

Van mij mag het bij een deel blijven.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Bijzonder horrortje over (aanvankelijk) stereotiepe cheerleaders en football spelers. Het heeft een spottende onderlaag waar op zich niets mis mee is maar in combinatie met de witchcraft komt die over-the-topness niet echt lekker uit de verf. Deed me ergens denken aan de tv-serie 'Are You Afraid of The Dark?'. Soms een beetje kneuterig - rondvliegende felgekleurde steentjes en de laatste tien, vijftien minuten - en visueel en muzikaal stelt het niet veel voor.

Het eerdere eigenzinnige werk van Lucky McKee vind ik geweldig (mede dankzij z'n muziekkeuze) maar met deze film kan ik weinig behalve dat het nog wel vermakelijk is. Jammer, dan toch z'n eerste misser, al is het grappig om te zien dat hij opnieuw alles laat draaien om (aparte) vrouwen.

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

leuk begin maar het horrorverhaal zelf en het einde is mij iets te ver gezocht en compleet onwaarschijnlijk, toch 2,5 sterren want toch wel leuk geacteerd

avatar van FillumGek

FillumGek

Een apart filmpje die zichzelf niet te serieus neemt, en die je ook niet zo moet benaderen. Totaal iets anders als zijn vorige film, The Woman, die serieus en duister was. All Cheerleaders Die daarentegen is dikke fun, vol schreeuwende meisjes, vrolijke kleurtjes en lesbo-vertier. Mix van highschool-drama, komedie en horror waarmee ik me geen seconde heb verveeld.

Om te beginnen vond ik de cast meer dan geslaagd. Vooral de meiden vond ik goed bij elkaar passen en wat is Brooke Butler mooi zeg. De paar lesbo-scenes die de film kent waren dan ook beslist geen straf. Ik voelde zelfs een beetje mee tijdens de break-up met Terry... maar op naar de horror voordat ik te wijverig begin te klinken.

De cheerleader's wraaktocht naar hun slachtoffers zit vol met felle kleuren, vermakelijke make-up effecten en een grote bloeddorst. De muziek is modern en afwisselend, maar niet altijd mijn smaak. McKee houdt de vaart er gelukkig wel goed in waardoor ik continu geboeid bleef. Personages hadden wat meer uitgediept mogen worden en een echte transformatie was leuk geweest. Het blinkt nergens in uit, maar het niveau is constant goed slecht.

avatar van biohazard

biohazard

grappige film

avatar van jelmerhb

jelmerhb

Zonder de trailer gezien te hebben, met een lege blik in de film gestapt. Héél ander verhaal dan ik verwacht had. Vooral het einde was erg onverwacht. Heb me geen seconde verveeld, maar niet voor herhaling vatbaar.

avatar van GuidO96

GuidO96

Beetje apart en de special effect laten veel te wensen over. Toch heeft deze film zeker wel charme en heb ik mij er prima mee vermaakt.

avatar van Superkuuk

Superkuuk

Wat is dat Netflix matig bezig... Ze nemen de taken van de verdwenen videotheek wel heer erg letterlijk over...Deze echte bagger film had vroeger door de leuke cover en als aanvulling gewoon in de dagfilms verhuur gestaan, om er dan later achter te komen dat je bent genaaid, ..ga zo door Netflix....Ik sla deze maanden Netflix eventjes over..Ze kunnen beter wat minder geld in series stoppen , en gewoon mensen aannemen die voor een juiste aanvulling kunnen zorgen...

avatar van Superkuuk

Superkuuk

Normaal krijgen slechte films een 1,5 maar ik heb besloten om de recent toegevoegde Netflix films na het kijken ,vanaf heden totaal af te zagen. Wake up Call...Misschien voor de andere leden ook een optie.

avatar van GuidO96

GuidO96

[quote]Superkuuk schreef:

Ik sla deze maanden Netflix eventjes over]

Netflix is sowieso slecht in aanbod vind ik persoonlijk

Netflix is nét goed door films als deze mee op te nemen.

"Nieuwe" McKee. Altijd zin in.

Het is zeker niet het harde van The Woman, maar ik zag toch wat overeenkomsten met May (voor zover ik me daar dan nog veel van herinner). Maar eigenlijk vooral veel 90s met een dikke vette grijs. The Craft werd al genoemd, maar ook de tiener horrors ala I Know What You Did Last Summer zijn nooit veraf. Alleen maakt McKee er een leuk boeltje van, zodat het verrassend blijft.

Vond het visueel wel leuk. Beetje cheesy effectjes inderdaad, maar lekker veel onzinnige slomos en aardig camerawerk. Ook de muziekkeuze vond ik wel grappig. Je kan het moeilijk goed noemen, maar het is eigen genoeg en past bij de sappige "humor" die elders ook al voelbaar is.

Verhaaltje is aardig, vooral omdat er met nogal wat clichés gespeeld wordt en verschillende zaken door elkaar gemend worden. Alleen het einde al, dat eigenlijk compleet niet aansluit bij de rest van de film (en een tweede deel belooft) is een erg leuke vondst.

Probleem met deze film is dat het geen échte parodie is denk ik. De humor en het geknipoog is dan ook wat subtieler, waardoor het een nogal vreemde, soms weinig gefocuste film lijkt. Maar McKee (en kompaan) weten volgens mij goed waar ze mee bezig zijn. Vond dit erg vermakelijke onzin.

avatar van Jake Peralta

Jake Peralta

Mijn kennismaking met het oeuvre van Lucky McKee is er niet een die me direct motiveert meer van de beste man te gaan bekijken.

Hoewel het begin best nog vermakelijk is op een manier die high school movies ook plezant maakt, gaat het mijn inziens mis wanneer het bovennatuurlijk aspect de boventoon gaat voeren. Van enige coherentie in het plot is dan nog nauwelijks sprake en er wordt ook geen moeite gedaan om duidelijkheid mee te geven over het hoe en wat.

Als kijker moet je gewoon slikken wat er gebeurt en je vooral laten afleiden door de cheerleader outfits en shiny effecten. Gelukkig kijkt het dan wel makkelijk weg.

avatar van scorsese

Matige film waarin een studente toetreed tot de cheerleaders nadat één van hen is overleden. Een verhaal dat zich niet gemakkelijk laat voorspellen en hierdoor wellicht ook wat onevenwichtig overkomt. Ook de mix van genres komt niet helemaal uit de verf hier. In tegenstelling tot de actrices zien de special effects er nogal lelijk uit.

avatar van Rickyman

Rickyman

Hè wat jammer, vind het toch de minste Lucky McKee film.

Nog wel vermakelijk en herkenbaar, maar dit matige verhaaltje vond ik net te flauw en puberaal..

Deze leuke meiden zijn helaas geen May, Sick Girl of The Woman.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Cool. Vooral omdat ik niet écht wist waar ik aan begon. Alleen dat het er één van McKee is, dus dat is reden genoeg om hem aan te slingeren. Waar ik eerder een luchtige slasher verwachtte, komt hij aan met een super 90's / early 2000's witchcraft filmpje! Meestal zijn het de sympathieke buitenbeentjes die hun gram halen bij de pestkoppen / populaire groep op hun highschool. Het is geen McKee film als er geen eigenaardigheden in te vinden zijn, dus hier zet hij vrolijk twee bijzonder onsympathieke groepen uit de highschool samenleving centraal en laat ze het lekker uitvechten. Grootste probleem zijn waarschijnlijk de effecten, maar het zelfbewuste karakter van de film en het vertrouwde (maar toch op een eigen manier ingevulde) scenario doen me goed.

avatar van Noodless

Noodless

De film komt eigenlijk verrassend goed uit de hoek. Er zit zowat van alles in de film dat het geheel een aangenaam kijkstuk wordt. Het verhaal wordt luchtig gebracht en heeft een paar verrassende wendingen. Zo ook het einde dat eigenlijk niet bij de film past, maar de regisseur komt er toch meer weg en zo is de weg open voor een tweede deel. Maar ook tijdens het verhaal zelf zijn er heel wat curiositeiten of wendingen die de aandacht van de kijker niet zullen verslappen. Het lijkt het zoveelste komisch tiener horrorfilmpje, maar de wijze van uitvoering overstijgt de middelmaat. Ook de cast is degelijk en spelen hun rol naar behoren. Minpunt zijn de effecten. Maar je kunt volop genieten van heel wat leuke bloederige scènes, het luchtige verhaal gekruid met wat humor, de originele insteek, de dames zelf en hun onvoorspelbaar handelen. 6,5/10

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Tjonge jonge.

Die Lucky McKee is toch niet helemaal lekker in zijn bovenkamer. Al hebben dit soort genrefilms daar natuurlijk vooral baat bij. 90 minuten lang mocht hij zijn rare ideeën botvieren, het resultaat is 'speciaal'.

't Ontaardt al snel in een groot kitschfestijn. Dat moet je McKee wel nageven: last van gêne heeft hij duidelijk niet en hij ziet er geen graten in om zijn film volledig te laten ontsporen. Als hij er op het einde nog een streepje klassieke muziek bovenop gooit, wordt het helemaal potsierlijk.

Ook een pluimpje voor de cast. Niet omwille van hun puike acteerprestaties, wel omdat ze bereid zijn zich zó voor lul te laten zetten.

De betere B-film. 3*