• 8.905.762 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Nick Castle

Met onder meer: Ellen DeGeneres, Bill Pullman en Joan Cusack

Plot Mr. Wrong

"He loved her from afar. It wasn't far enough."

Martha Alston (Ellen DeGeneres) is een talentvolle dertiger, die werkt voor een lokaal televisiestation. Ze voelt de druk van haar omgeving en familie om een gezin te stichten. Maar zelf gelooft ze dat het allemaal wel vanzelf zal komen. Op een dag ontmoet ze de succesvolle Whitman Crawford (Bill Pullman). Martha wordt hopeloos verliefd en haar leven wordt een langgerekte, romantische komedie.

logo tmdbimage

avatar van Esteban

Esteban

Als het gaat over humor voortgebracht door vrouwen, staat Ellen DeGeneres imo ongetwijfeld bovenaan de lijst. Teleurgesteld moet ik concluderen dat ze ondanks haar sprankelende aanwezigheid deze komedie niet kan redden. De humor staat op een laag pitje en Bill Pullman is simpelweg miscast. Een gemiste kans.

Mr. Wrong **

avatar van krabat

krabat

Ellen Degeneres is de meest irritante vrouw die op deze aardbol rondloopt. Mede door haar belabberde acteerwerk en gevoel voor humor is deze film een ware marteling.

Ik sla nooit vrouwen, maar voor Ellen zou ik een uizondering maken.........

avatar van frenske

frenske

vreselijke film....ontzettend irritant. en die vrouw vond ik vreselijk!!

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Vervelende film, irritante vrouw met een vreselijke stem..

Mr. Wrong kan wel veranderd worden in Movie Wrong.

1 ster.