• 9.374.037 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Jason Wan Lim

Met onder meer: Joe Perry, Joshua Murdoch en Thi Vo

Plot Gettin' In

Joey Wald (Joe Perry) is misschien wel de meest seksueel gefrustreerde 17-jarige jongen op de planeet. Samen met twee vrienden hebben ze maar één doel voor ogen: het verkrijgen van de vrouw van hun dromen. Hiervoor proberen ze binnen te komen bij de lokale bar in de hoop te kunnen scoren bij de vrouwen.

avatar van xxsilversurferxx

xxsilversurferxx

is ie zo slecht? ik wou hem kijken maar ga nu twijfelen

avatar van De Baas

De Baas

Ja,dit is echt heel erg slecht.

Nog zo'n kansloze poging om American Pie (de eerste) te evenaren

Slechte keuze voor acteurs... 3 figuren van in de 20 die 17 jarige pubers moeten voorstellen? Dat alleen al komt erg zielig over.....

Humor ontbreekt totaal, er gebeuren wel wat dingen die waarschijnlijk grappig bedoeld zijn, maar het is gewoon niet grappig!

En dan heb ik het nog niet eens over het slechte acteerwerk, en het waardeloze verhaal. Nouja dat waardeloze verhaal was ook wel te verwachten na het zien van de poster.

Echt heel erg triest. Ik denk dat gemiddelde chimpansee nog een betere film zou kunnen maken.

toch 1 ster. Vanwege de kans dat Jason Wan Lim (regisseur) echt een chimpansee is. .. zou me niks verbazen.

avatar van Superkuuk

Superkuuk

Normaal trek ik dit soort films wel, letterlijk en figuurlijk......maar de dames waren zo lelijk dat zelfs het letterlijke een mission impossible is......Wat is dit slecht zeg.

avatar van navles

navles

Ik lag in een deuk maar ja scary movie etc is echt mijn humor xD

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Was dit een serieuze poging om een grappige film te maken, of is het een grote grap?

Echt een waardeloze film, ik hou normaal wel van dit genre maar dit is al vanaf de eerste minuten niet grappig.

avatar van Malse filmpies

Malse filmpies

Gettin´in is een ridicule film die gaat over, volgens mij, het ontmaagden van een jongen. Om dit te bereiken proberen ze in een kroeg binnen te komen waar je meerderjarig voor moet zijn. Het verhaal is echter zo belabberd dat ik zelf niet weet of dit nou wel echt de rode draad van de film is. Echter is dit een type film waarbij je van tevoren kunt weten dat het verhaal en het acteerwerk weinig voor zal stellen.

De reden waarom je een film als deze zult kijken is om de schunnige, flauwe grapjes en de mooie vrouwen. Dat laatste is compleet afwezig in de film. De grappen stellen eigenlijk ook behoorlijk weinig voor, hoewel ik af en toe wel heb moeten glimlachen.

Een film die je geeft wat je verwacht, maar dan net wat minder.

avatar van schumacher

schumacher