• 9.373.245 stemmen

Coldwater (2013)

Drama / Thriller | 104 minuten

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Vincent Grashaw

Met onder meer: P.J. Boudousqué, James C. Burns en Chris Petrovski

Plot Coldwater

"We Will Re-Adjust You."

Brad Lunders is een tiener die midden in nacht op gewelddadige wijze wordt weggenomen bij zijn ouders en naar een hervormingsfaciliteit in de wildernis wordt gebracht. Er is geen contact met de buitenwereld en de gepensioneerde kolonel die de leiding heeft is trots op het feit dat hij de gevangenen mentaal weet te breken om hun gedrag te corrigeren. Wanneer de omstandigheden duidelijk worden die geleid hebben tot de komst van Brad, beginnen onvoorziene omstandigheden de faciliteit op te breken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van joyce.b

joyce.b

best een aardige film,maar het aantal zinnen dat begint met "fuck.."is zooo storend,zelfs al is dat misschien gangbaar in een soortgelijke omgeving.

Voor mij als kijker,is dat vermoeiend.

avatar van weberanja

weberanja

Hele goeie film, over jongens in een heropvoed kamp waar met zeer harde hand cq sadistisch weer op het rechte pad te willen krijgen. Dat het uit de hand loopt kon je op wachten. Knappe hoofdrolspeler trouwens. Echt een kloon van Ryan Gosling

avatar van Rien

Rien

Verrast! 4*

avatar van bjerik76

bjerik76

er gebeurde naar mijn idee net iets te veel. te lang en te vaak geweld om het geloofwaardig te blijven houden.

Wel een goede cast en redelijk verhaal lijn, maar het wist me net niet genoeg te overtuigen.

dat de inspecties zo dom waren irriteerde me ook nogal, en het zombie achtige eind was vergezocht, al had ik geen enkele medelijden ( wat dan wel weer bewijst dat de cast sterk was)

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Onderhoudende film, geen hoogvlieger maar aardig om naar te kijken. 3.0

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Voor mij een positieve verrassing.

Qua verhaal verre van origineel, want in de loop der jaren zijn er genoeg films uitgekomen over jongeren die naar een kamp worden gestuurd om gedrild te worden. Film begint als een dramafilm, maar gaandeweg slaat het verhaal om naar thriller. Wat gewelddadige scenes, maar helaas weinig spanning. Wel degelijk geacteerd.