• 9.371.183 stemmen

Geregisseerd door: Mickey Keating

Met onder meer: Derek Phillips, Brian Lally en Lisa Marie Summerscales

Plot Ritual

"They're waiting."

Tom Mozes komt terecht in een nachtmerrie, wanneer hij ontdekt dat zijn ex-vrouw Lovely een man op brute wijze heeft vermoord in een smerig motel in Texas. Tegen beter weten in, stemt Tom er mee in om haar te helpen en al snel ontdekt hij een videocamera in de kofferbak van de auto van de dode man. Samen met Lovely bekijkt hij de beelden van een gemaskerde groep, gehuld in gewaden, die een hulpeloos meisje ritueel offeren.

avatar van Daan258

Daan258

Trailer ziet er best aardig uit

Wil ik zeker wel zien.

Vond het niet zo best.

Deed me wat teveel denken aan een uitgeroken V/H/S short. Keating doet wel z'n best om wat "anders" over te komen (en gaat het in de richting zoeken van regisseurs als Wingard), maar het komt er niet echt uit. Een hoop obligaat geknoei met videotapes en ruizige ambient op de achtergrond, maar telkens nét niet goed genoeg uitgevoerd.

Verder een erg simpele setup. Op zich niet oninteressant maar qua acteerwerk stelt het allemaal niet veel voor, waardoor de lange conversaties lastig doorheen te komen zijn. Echt veel gore of spanning zit er ook niet in, maar dat komt missschien ook omdat het me allemaal niet zoveel deed. De film doet ook niet echt z'n best om het concept verder uit te werken. Een rituele slachting en dat is.

Mits wat oplapwerk links en rechts, betere acteurs en iets meer uitwerking van het idee had dit nog wel iets kunnen worden, maar vond het allemaal wat té laks in elkaar gedraaid. Ondertussen zijn er véél betere films in dit hoekje te vinden.

avatar van scorepio

scorepio

Wat een ramp deze film !!!!

Hou je van saaie , onafgewerkte films met een stom en onlogisch verhaal ? Dan is deze vast iets voor jou.