Get over It (2001)
Komedie
90 minuten
geregisseerd door Tommy O'Haver
met Kirsten Dunst, Ben Foster en Sisqó
De film vertelt het verhaal van de highschool-leerling Berke Lawrence (Foster) die net gedumpt is door zijn vriendin. In de hoop om haar terug te krijgen verlaat hij zijn basketbalteam (waar Sisqó zijn teammaatje is) om in een toneelstuk te gaan spelen van Shakespeare. Met een gebroken hart leert hij Kelly (Dunst) te kennen, het kleine zusje van zijn beste vriend... die er echter niet meer zo klein uitziet.
TRAILER
Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

De 1,5 komt ook vooral dan vanwege Dunst & Kunis die er in mee spelen al konden hun helaas deze film ook niet redden.

Niet spannend maar goed heb me wel vermaakt.
Debuut van Melissa Sagemiller, die ik wel wat vaker tegen zou willen komen in films.

Eigenlijk vrij slappe tiener/highschoolfilm die zeker in het begin naar beneden wordt gehaald door te veel overdreven grappen, maar wordt halverwege toch veel beter. Dit komt vooral door de toneelscènes die leuk zijn gedaan. Ook de vele muziek en dans zijn vaak aangenaam om te zien. Tenminste niet allemaal van die luidruchtige muziek en aan het eind nog een goede update-versie van (Earth, Wind and Fire's) September.
Martin Short is grappig als maffe dramaleraar, Ben Foster en Colin Hanks spelen ook goed. Ligt ook niet zozeer aan het acteerwerk maar dus eerder aan de vele flauwe grapjes. De film had dus veel beter kunnen zijn, maar de vele kleine leuke momenten, zoals met die met de hond en de ouders van Berke maken weer een hoop goed. Ook het romantische komische in de film kan ik zeker wel waarderen. Tamelijk moeilijk stemmen op deze film weer, omdat het dan weer niet en dan juist weer wel leuk is. Kleine 4.0 dan maar.
Wat een verschikkelijke, zielloze verzameling cliches is dit. Net zo afgezaagd als het toneelstukje dat zonodig opgevoerd moet worden. Voorspelbaar van begin tot eind. Met een bijpassend beroerde soundtrack, zorgvuldig op veilig gespeeld en daardoor zo zouteloos als maar kan.
Nog wat ongrappige acteurs - Martin Short, Sisqo - om het even zorgvuldig af te maken. Dan redt Kirsten Dunst met haar Mona Lisa smile het ook niet meer.
Een film die mede door de korte speelduur nog best goed uit te zitten is, maar een goede film kan ik dit niet noemen.
Redelijk tienerfilmpje. Het verhaal heeft niet veel om het lijf, maar de regie is vlot en er zitten wat getalenteerde acteurs en actrices in. En de humor is best geslaagd, met vooral Martin Short die een aantal leuke momenten heeft. En het samenspel tussen Foster en Dunst zorgt voor een aantal aardige scènes. Het hele theatergebeuren op het laatst is ook hilarisch. Het is zo verschrikkelijk slecht dat het leuk wordt.