• 9.381.697 stemmen

Geregisseerd door: Ted Geoghegan

Met onder meer: Kaniehtiio Horn, Ezra Buzzington en Eamon Farren

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Mohawk

Oak, een vrouwelijke krijger van de Mohawk-stam, raakt in de problemen wanneer één van haar stamgenoten een Amerikaans kamp in vuur en vlam zet. Een bataljon militairen, onder leiding van de bloeddorstige Kolonel Holt, zint op wraak en heeft het op Oak gemunt. Ze vlucht de bossen in samen met stamgenoot Calvin en hun Engelse compagnon, Joshua. Het drietal zal het bos moeten gebruiken om de militairen te verslaan. Ze kennen de omgeving immers als geen ander.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Hezekiah Holt

tattoobob

Laat maar komen .

avatar van Pastaman

Pastaman

Slecht geregisseerd en slechte acteurs.

avatar van Hansisan

Hansisan

ik vond het mooi

avatar van Waku

Waku

Trailer stemt mij niet hoopvol.........

avatar van Joeri77DB

Joeri77DB

Nou vond hem werkelijk waar niet slecht, voor een B-film. Van het begin tot het eind spannend, flinterdun verhaal maar daar lenen dit soort films zich dan ook niet voor, wie in is voor spanning kan deze gerust proberen !

avatar van mixmaster

mixmaster

Een B film met slecht acteerwerk en slap verhaaltje.

En toch heb ik de film helemaal tot het eind gezien, de film werd namelijk verrassend genoeg steeds een klein beetje spannender.

avatar van keimpeS

keimpeS

Tsja als je bv Apocalypse of Pathfinder bent gewend, dan is deze film echt een lachertje. Ik had er dan ook veel van verwacht omdat ik wel hou van die klopjacht films aka The Naked Prey maar die vergelijking is met deze film in alle opzichten niet te maken. Het verhaal, het acteerwerk en de mohawks in deze film komen op mij niet overtuigend over. Het doet allemaal goedkoop aan!

avatar van Turbodevil

Turbodevil

Niet overtuigend deze "Mohawk", komt inderdaad erg goedkoop en ongeloofwaardig over. Alleen de laatste minuten zijn een beetje spannend. Ik heb niemand van de cast ooit gezien, Kaniehtiio Horn vond ik wel leuk om naar te kijken.

avatar van huiguh

huiguh

Slechter dan dit is onmogelijk

avatar van Boeikens

Boeikens

De horror zit hier vooral in het moeten zien van zo'n meuk

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Shadowed

Shadowed

Goedkoop gemaakte westernfilm met naar het einde toe een wat griezeliger sfeertje, maar met volbloed horror heeft Mohawk weinig te maken. Regisseur Ted Geoghegan lijkt het allemaal zelf ook niet al te interessant te vinden, aangezien de film vooral clichématige paden afgaat en zeer weinig tijd besteedt aan de fantasierijkere elementen. Het acteerwerk en de variatie aan personages is best aardig, maar maken het geheel niet veel boeiender om door te komen. Uiteindelijk laat Mohawk de kijker vooral met een leeg gevoel achter, waar het gebrek aan stimulatie en interessante wereldschepping voor aan te kijken valt. Het gebrek aan indrukwekkende effecten overigens evenzeer.

avatar van Brix

Brix

• 19685 berichten

De slagzinnen in de trailer verdienen een award