• 9.373.533 stemmen

Met onder meer: Amber Heard, Kellan Lutz en Shiloh Fernandez

• meJane Bekijk via meJane

Plot Syrup

"It's all about image."

Scat (Shiloh Fernandez) heeft het idee om een nieuwe frisdrank op de markt te brengen onder de naam Fukk Cola. Hij legt het voor aan 6 (Amber Heard), de productie-manager van Coke, die denkt dat het een groot potentieel heeft om hem rijk te maken. Maar Scats kamergenoot Sneaky Pete (Kellan Lutz) ziet kansen voor zichzelf en steelt het idee om er zelf mee naar de hoge bazen te gaan.

avatar van schram101

schram101

Amber Heard

avatar van eppy

eppy

Prachtig visueel weergeven film, over hoe we ons laten manipuleren door de comerci...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

eppy schreef:

Vraag me af hoe je deze film gezien hebt. Volgens mij is de film nog nergens vertoond. 7 juni is de premiere.

avatar van Mariovane

Mariovane

jarno1975 schreef:

Nog nooit van pindakazen gehoord??

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Jawel. Zie overigens op imdb dat de VOD release nu ook vermeld staat op 1 mei.

Maar als een film nog nergens is vertoond kun je hem ook nergens pindakazen, vandaar dus mijn vraag.

avatar van elayz

elayz

sneak previeuws?

deze film word overgens op diverse websites ''aangeboden'' in behoorlijk goede kwaliteit.

avatar van Jox

Jox

Aardige opbouw, goed midden stuk en helaas een matig slot. Stof tot nadenken wat betreft je imago .

avatar van Mariovane

Mariovane

jarno1975 schreef:

Jawel. Zie overigens op imdb dat de VOD release nu ook vermeld staat op 1 mei.

Zoals elayz ook al zegt.... hij is al van heel wat sites te downloaden, en met NL ondertiteling. (dat zijn natuurlijk wel illegale kopies)

Ik ga die sites hier niet noemen, want dat is hier niet toegestaan.

avatar van blurp194

blurp194

Vreemde film, die af en toe wat onevenwichtig experimenteert. Niet echt geslaagd wat mij betreft. Het onderwerp, de marketing van frisdrank, wordt wel behoorlijk te kakken gezet, maar ik vraag me af of de boodschap overkomt. Amber Heard is prachtig, maar ook zij komt weinig uit de verf.

avatar van Tiury

Tiury

Luchtige comedy met een knipoog over hoe we verleid, en gemannipuleerd worden, via de commercie in dit geval, om onzelf een imago aan te meten.

De film handeld over een jonge business school student die onder de naam Scat wil doorbreken in de reclame wereld met een goed idee. Dit lukt en komt met het 'Fukk' energie drankje concept in contact met de aantrekkelijke Six die de personificatie van imago weerspiegeld. Echter, de huisgenoot van Scat gaat er vandoor met het idee waarna een kat en muis gaat beginnen. Zijlijn is een liefdesverhaal waarin de verliefde Scat probeert door het imago van Six heen te breken.

In de film wordt prima geacteerd is soms erg grappig met leuke vindingen, en het educatieve gedeelte in de film zoals de voivce-over, en het direct in de camera spreken is hier niet irritant, en haalde mij in ieder geval niet uit het vehaal. De verhaallijn verloopt verder vlotjes met als enig minpuntje het ietwat overdreven 'het is allemaal nep' moraal. Ander wat beter moraal wat mij betreft gaat over keuzes maken, en daar eidigd de film ook mee.

Wereld veranderende film? Wat mij betreft niet, wel gewoon leuk. 3 sterren.

avatar van Noodless

Noodless

De hele marketing rond die frisdrank en de manipulaties ervan via de reclame konden mij weinig boeien. De speelduur lijkt langer dan het is door een opeenstapeling van vrij veel saaie scènes. Verveling is niet echt veraf. Gelukkig is er nog Amber Heard 4/10

avatar van 033

Goede film, aanrader!!

avatar van gauke

gauke

Een satirische en tevens subtiele film over de meedogenloze wereld van de reclame/marketting en hoe ver een firma wil gaan op zijn product aan de man te brengen en de wijze waarop vrouwen worden neergezet. Het commentaar op de moderne consumentenbelangen en consumptiemaatschappij is scherp en de humor is leuk, al zijn aan aantal grappen flauw. Jammer dat het onevenwichtige romantische subplot niet werkt; waarschijnlijk had dat aspect beter achterwege gelaten kunnen worden. Beter was geweest wanneer de regisseur de personages meer diepgang en ontwikkeling had gegeven.

avatar van Fortune

Fortune

Film niet uit kunnen zitten. Gebeurt mij vrijwel nooit en als het gebeurt dan meld ik het erbij. Ongeveer op de helft uitgezet want kon het echt niet meer aanzien.

Ontzettend neppe film met slecht acteerwerk waar je nergens ook maar oprechtheid in kan bespeuren. Als satire mislukt omdat het ten eerste aan elkaar hangt van goedkoopheid en nergens echt de diepte opzoekt. Alleen al de naam van de nieuwe frisdrank (Fukk) lijkt wel verzonnen te zijn door een tiener onder invloed van softdrugs. Op het moment dat deze schijnbaar geniale jongeman met dit geniaal idee nog een idee moet verzinnen zegt Amber Heard wel even dat hij het kan, dat er nog wel een idee inzit. Dit was het moment dat ik wilde dat ik op de set was en iemand kon slaan.

Ik kan nog meer dingen op gaan noemen maar het is gewoon goedkope rommel. Echt heel lang geleden dat ik zo'n slechte film heb gezien.

avatar van 045casual

045casual

deze film deed het voor mij wel, sterk weergegeven

avatar van Waku

Waku

Vreemde film met merkwaardige dialogen en eveneens merkwaardige verhaallijn.

“Syrup” begint als zakelijk marketing gebeuren maar lijkt op een ander moment te veranderen in een romantisch verhaal.

Film was naar mij mening te wazig en te vaag.

avatar van Crazy_horse

Crazy_horse

Smaken verschillen natuurlijk, maar voor mij was deze film erg boeiend en vermakelijk.

Een inzicht in hoe de marketing werkt en de meedogenloosheid van de werking hiervan.

Verder goede casting, Amber speelt goed (voor mij redelijk onbekend) en blijft spanning op het scherm opbouwen met haar gezichtsuitdrukkingen.

Hoe zij een sigaret rookt laat mij er bijna als ex roker zin in krijgen

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

Ging mij af en toe te snel, toch wel aardig.

avatar van david bohm

david bohm

In hoog tempo krijgt de kijker bijdehante teksten en pseudo-weetjes over marketing en wat human interest op zich afgevuurd. Deze worden uitgesproken door de personages, soms rechtstreeks in de camera, of door één van de voice-overs. Ondertussen leren we Scat kennen en Six, gespeeld door de aantrekkelijke Amber Heard. Samen proberen ze het te maken in de marketingwereld. Maar o nee, Scat heeft een geweten.

De satire ligt er dik bovenop en de makers lijken zich moreel en intellectueel superieur te wanen ten opzichte van nou eigenlijk het hele bedrijfsleven en het kapitalistische systeem. Daar heb ik geen probleem mee maar wat ik wel jammer vind is dat de personages karikaturen zijn en sommige scenes zo overdreven zijn dat het tenenkrommend is. En ik krijg het gevoel dat ze de kijker een lesje willen leren en daar krijg ik jeuk van.

Het ziet er flitsend uit zeker gezien het budget wat niet al te hoog zal zijn geweest. Het is leuk geprobeerd maar niet helemaal geslaagd.

avatar van gabsor

gabsor

Leuke onderhoudende film, met prachtige amber heard in de hoofdrol.

avatar van Theunissen

Leuk marketing tussendoortje met eveneens leuke rollen van Amber Heard en Shiloh Fernandez. Het verhaal is best aardig en hetzelfde geldt voor de uitvoering. Het verhaal wordt wel in een enorm hoog tempo vertelt waardoor het soms wat lastig is om te volgen. De film kijkt zicht wel lekker weg (duurt ook maar iets van 85 minuten) en dat komt vooral door Amber Heard. Ze zag er niet alleen zeer fraai uit maar ze speelde eindelijk (werd ook eens tijd) ook eens verdienstelijk. Het verhaal staat betiteld als een Drama / Komedie, maar persoonlijk vond ik het meer een luchtig Drama met een vleugje Romantiek.

Al met al gewoon een leuk tussendoortje welke zich lekker wegkijkt.

avatar van Aapje81

Aapje81

Ontzettend zwakke film die op een snobbistische manier vertelt over marketing en reclame maar alleen maar open deuren intrapt. Wat overblijft is een hoop geforceerd gedoe dat niets meer kan bieden dan een hoop cliche's.

Verder is het ondoenlijk om sympathie op te brengen voor de personages en al helemaal niet voor hun boodschap. Voor een satire is het allemaal veel te plat en voor een komedie is het niet leuk genoeg.

Enig pluspunt zijn de spaarzame momenten dat Amber Heard haar haren los laat hangen en geen dialogen heeft. Dit was met afstand haar slechtste rol. Ze is totaal niet in staat om een film te dragen en kan als actrice geen enkel moment overtuigen. Het is jammer maar ik zie haar toch echt liever in een bijrol waarin ze niet teveel zegt en zich beperkt tot haar belangrijkste verkooppunt: Haar uiterlijk.

Zeer slecht.

avatar van scorsese

Tegenvallende film waarin een jonge marketingmedewerker een nieuwe frisdank-campagne bedenkt. Een film over de consumptiemaatschappij die niet echt weet te boeien, vooral ook vanwege de gekunstelde dialogen en ook het te hoge tempo werkt niet altijd positief. Verder is er ook geen sprake van chemie tussen de twee hoofdpersonages.

avatar van Decec

Decec

Een matige komedie/drama/romantiek film...

Redelijk verhaal...

Redelijk acteerwerk...

Komedie is mijn smaak niet...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

Niet te moeite waard...

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Heerlijke komedie met een boodschap over de harde reclamewereld. Ik hou wel van dit soort films, vooral als er zo briljant geacteerd wordt als door Amber Heard en Shiloh Fernandez, die voor mij een ontdekking zijn en de film doen uitstijgen ver boven wat je eigenlijk met dit scenario mag verwachten. Deze acteurs hebben alles in zich om de nieuwe Marilyn Monroe en Johnny Depp te worden. Vooral Amber speelt de pannen van het dak eerst als hautaine onaantastbare bitch en later als gebroken gevoelige vrouw. Schitterend gewoon. De film zelf mocht voor mijn part eens zo lang geduurd hebben zodat hij wat beter onderbouwd zou geweest zijn. Nu ging het allemaal heel flashy, heel vlug, soms vroeg je je af wat is er nu eigenlijk gebeurd, maar misschien past dit ook wel bij een film over het reclamewereldje. Jammer ook van het ietwat onduidelijke slot, wat gebeurt er nu eigenlijk? Ik ga zeker op zoek naar andere films met Amber Heard

avatar van Maxie Fields

Maxie Fields

Visueel zat het best goed in elkaar, het acteren was niet eens heel slecht, maar het plot was dat wel.

avatar van tonpeet

tonpeet

Heerlijke film. Einde is wat apart. Ik hou niet van open einde films, tenzij het vooraf duidelijk is dat er een vervolg komt.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

De kritiek op het marketingsapparaat en de consumptiemaatschappij is gegrond en wordt best goed gebracht. Helaas wordt het iets te veel overschaduwt door een chemieloze clichématige romance. Ook de stijl van de film is nogal cheesy. De nasmaak is er bijgevolg één van een formulewerkje, al zat er wel iets in.

avatar van macrobody

macrobody

Was deze film het begin om influencers op GooTube te gaan gebruiken om nog meer zooi aan de man/vrouw te slijten? Bedankt daarvoor dan, NOT!

Niets gelogen in deze film hoe het marketing apparaat werkt. En in Amerika hebben ze het tot een kunst verheven om je elke dag of je wil of niet je brein vol te pompen met advertentiemateriaal. De gemiddelde Amerikaan heeft dan ook 3 tv's aanstaan 24/7. En je vraagt je af waarom dat land compleet is ontspoord?

I rest my case.