• 9.370.453 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Tim T. Cunningham

Met onder meer: Skye McCole Bartusiak, Marc Donato en Debbie Rochon

Plot Sick Boy

Wanneer Dr. Helen Gordan op een keer niet zelf thuis kan blijven, neemt ze een oppas voor haar zieke zoon. Ze heeft normaal altijd een vast meisje tot haar beschikking die op de jongen past, maar ditmaal kan ze echt niet. Ze stuurt haar vriendin Lucy, die daarvoor haar nachtschema aanpast. De jongen is zeer ziek en mag nooit zijn kamer verlaten, maar dat stoort Lucy verder niet. Totdat de tijd begint te verstrijken.

avatar van Elineloves

Elineloves

Leuk.

Ik vond de babysitter echt een leuke meid, zo.. normaal. Geen poespas, gewoon een simpel en alledaags meisje. Had al direct iets met haar, in tegenstelling tot haar zeer vervelende verloofde, wat een eikel was dat zeg.

Film wist me te blijven boeien, vanaf de eerste stappen die Lucy in het huis zette tot aan de aftiteling. Typisch babysitter gedrag ook, beetje het huis verkennen, stiekem foto's kijken en naar hartenlust zingen en dansen op haar muziek met de babyfoon in haar handen. Leuke scène, alsof ik mezelf zag staan. Dit soort dingen maakten het wat 'echter'.

Het was ook totaal niet storend dat er eigenlijk pas iets gebeurde na dik 45 minuten. Vanaf dan tot eigenlijk 10 á 15 minuten voor het einde is het het spannendst. Zodra de politie er eenmaal is gaat het bergafwaarts. Einde was dan ook erg voorspelbaar en zelfs grappig te noemen.

Maar toch, ik heb met plezier en aandachtig gekeken. Dit soort films wil ik meer zien.

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Typische babysitter-film...Genre door mij uitgevonden

Vaak brengen deze films veel sfeer met zich mee, en idd: altijd de nieuwschierige babysitters:D

Toch vond ik ''de ziekte'' wat vaag, aangezien het mij niet echt duidelijk is om wat voor soort ziekte het gaat...Ik heb wel vermoedens:)

Leuke sfeerfilm, met een redelijk verhaaltje...BTW...mijn favo oppasfilm:P...Dass: ''When a stranger calls'' Met Camille Belle, Katy Cassidy, en Tommy Flanagan als de ''stranger''

Maar goed, das wat anders...Leuke film voor een avondje vermaak...Niks mis mee ( bijna niks mis mee dan)

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik dacht dat ze de ziekte hadden opgelopen in Venezuela, en dat ze daarom 'zombies' werden en elkaar besmet hadden. Wat denk jij?

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Ik d8 meer aan een soort van ''vampiers''...Ze waren erg wit van kleur, ze waren niet dood, en niet levend, en ze hielden van bloed...Alleen geen hoektanden?...Ik heb een aversie jegens zombies haha...Ik wil dan ook niet dat het zombies zijn ...Maar zou uiteraard ook mogelijk zijn, alleen zijn zombies toch nie zo snel?

avatar van stinissen

Zeer matige thriller die gewoon niet wist te boeien.