• 9.370.274 stemmen

Oorsprong: Canada / Roemenië

Geregisseerd door: Thom Fitzgerald

Met onder meer: Victoria Sanchez, Dov Tiefenbach en Tim Curry

Plot Wolf Girl

"Beauty is only skin deep."

Tara Talbot werd geboren met een vreemde afwijking. Het meisje is van top tot teen behaard en lijkt meer op een wolf dan op een mens. Haar moeder vond dat haar dochter alleen maar in een freakshow zou thuis horen en stond haar bijgevolg af. Intussen is 'Tara The Wolfgirl' zeventien geworden en reist ze van dorp tot dorp met de Harley Dune's Traveling Freak Show. Ze raakt bevriend met Ryan, die wel eens een oplossing zou kunnen hebben voor haar probleem. Een vreemd serum zou haar van haar vacht moeten bevrijden, alleen blijkt dat serum erg nare bijwerkingen te hebben.

Harley Dune

Christoph/Christine

Athena the Fat Lady

Tara the Wolf Girl

Fingers Finnian

avatar van stinissen

De film zelf stelt niet veel voor, wat wel apart is aan de film zijn de vele echte FREAKS die mee spelen.

avatar van natje

natje

ik vond het ook niet echt een horror, meer een zielig drama. Leuk om éen keer te zien maar je bent hem ook zo weer vergeten

avatar van TVGids

TVGids

Tim Curry in deze film? Hmm

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Waardeloze film. Ik dacht dat ie boeiend zo zijn. Nou heb ik me flink in vergist. Ze acteerde ook ruk. 1 Ster

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Een 6,1 op IMDB en een 1,95 op moviemeter? Apart dat er schijnbaar zulke grote verschillen van meningen zijn.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Zo slecht was deze film helemaal niet, alleen moet je deze niet gaan kijken als je een avondje wil griezelen. Daar is ie te braaf voor en tevens bevat deze film een moraal, anders dan "als je seks hebt sterf je". De sfeer is goed en de freakshow is leuk. Je zit dan ook vaak naar deze show te kijken, complete voorstellingen. Ik kan me voorstellen, dat sommigen dat vervelend vinden, ik vond het juist wel leuk. Het heeft een soort valse nostalgie over zich.
De poster is erg misleidend en verheug je vooral niet op een naakte Victoria Sanchez, die door de bossen sluipt om slachtoffers te maken. Er is maar één scene, waar ze eruit ziet zoals op de poster en daar kun je lekker de hele film lang op wachten. Tussendoor komt ze nog wel een paar keer (half)naakt in beeld, maar als "hairy" niet je fetisj is, dan vallen die scenes ook tegen. Eigenlijk vind ik, dat je een horror sowieso niet moet kijken voor het naakt, daar zijn andere films voor (die ik dan weer niet zou kijken voor de horrorelementen.) maar het was alleen maar om duidelijk te maken, dat de poster een lokkertje is, voor iets waar je barweinig van ziet. ook die weerspiegeling van die wolf slaat nergens op, want zo lijkt het alsof ze daadwerkelijk in een wolf verandert.
Maar goed, ik heb me niet laten leiden door de poster, maar het verhaal en dat verhaal is prima. De karakters zijn wel stereotiep en daaraan merk je dat je naar een horror zit te kijken, voor de rest merk je daar heel weinig van. De sfeer is ook dik in orde, maar ik moest zelf ook even in de film komen. Daarna vliegt de tijd voorbij.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Idd geen horror. Wel; een snelle wegkijk film.

Freaks zijn idd leuk. Kon zo een sequel zijn van American Horror Story Freakshow.

avatar van Phoenix Phaedra

Phoenix Phaedra

Geen horror, maar zo wordt de film ook niet aangegeven, namelijk drama / fantasy. Maar heb genoten van de film, evenals mijn partner. Deed me inderdaad denken aan een sequel van American Horror Story: Freakshow. Zat leuk in elkaar en de freaks en shows waren leuk om naar te kijken, heerlijk nostalgisch sfeertje. En de acteurs waren tof, ik bedoel maar, Tim Curry wie kent hem niet? Verbaasd dacht ik een piepjonge Peter Dinklage aan te treffen, maar bleek Jordan Prentice te zijn, wat lijken die twee op elkaar. Fantastisch was Grace Jones als half manduivel, half vrouw. Make-up, setting, mooi aangekleed. Moraal van het verhaal is duidelijk.

Aparte film met veel entertainment in deze Freak Show