• 9.373.705 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Douglas Hickox

Met onder meer: Keith Carradine, Richard Widmark en Kathleen Quinlan

Plot Blackout

"His obsession would become her nightmare."

Ex-agent Joe Steiner heeft zich vastgebeten in een afschuwelijke moordzaak, die na zes jaar nog steeds niet is opgelost. Een nieuw spoor leidt naar Allen Devlin, die rond de tijd van de moord na een ongeval aan geheugenverlies is gaan lijden en die nu een nieuw, onbesproken leven leidt met een nieuw gezicht en een nieuw gezin. Is deze zachtaardige man een bloeddorstige moordenaar?

avatar van Bandit

Bandit

Met deze acteerprestatie, laat Michael Beck zien, waarom ie nooit is doorgebroken.

avatar van Waku

Waku

Matige actiethriller die maar niet echt op gang wil komen.

avatar van tuureluur

tuureluur

was opzich wel tedoen, zat wel een goede ouwe sweer in beetje jaren 70 achtig ondanks de film uit 1985 komt. De acteer prestaties waren matig en het einde was niet echt goed leek een beetje afgeraffeld en dat was jammer.

conclusie spannende triller matig geacteerd matige uitwerking einde= 3*

avatar van alexander038

alexander038

Aardige thriller met wat slasher trekjes.

avatar van Clapboy

Clapboy

Heb hier een dvd van. Erg spannende thriller/horror.

avatar van jipt

jipt

Voorspelbaar. 2*

avatar van Wouter

Clapboy schreef:

Heb hier een dvd van. Erg spannende thriller/horror.

Wist niet dat ie ooit uitgekomen is op dvd

avatar van Quentin

Quentin

Dat is een oude VHS-band die in de begin van het dvd-tijdperk over is gezet op een (louche) dvd, toch? Volgens mij klopte daar rechtentechnisch niet veel van.

avatar van wezli

wezli

Matige film gemaakt voor TV. Ik dacht in het begin dat het minstens tien jaar eerder gefilmd was, en dat lag niet alleen aan mijn DVD met VHS beeld. Terwijl ik Keith Carradine als acteur nooit verkeerd vind. Nogal stoffig allemaal.

avatar van mikey

mikey

te vervelend om af te kijken, ondanks dat was de fotografie van ene tak fujimoto meer dan verdienstelijk, maar het verhaal is zo stroperig en de vhs rip zo benedenmaats... Niet om door te komen. Echter; Nu weet ik waar robocop zijn wederopstanding scene (pov-shot met doktoren) vandaan komt. Lijkt wat op die andere telefilm The Stepfather, die is 8x zo goed is.