• 9.375.183 stemmen

Geregisseerd door: Jay Chandrasekhar

Met onder meer: Paul Schneider, Olivia Munn en Jay Chandrasekhar

Releasedatum: 27 juni 2013

Plot The Babymakers

"She's fired up. He's firing blanks."

Een man (Schneider) probeert tevergeefs zijn vrouw zwanger te maken. Hij besluit een bezoekje te brengen aan een spermabank, want jaren geleden heeft hij er namelijk een goede storting gedaan en dat kan hij nu maar al te goed zelf gebruiken. Helaas wordt hem de toegang geweigerd. Dan roept hij de hulp van zijn vrienden in...

avatar van Elineloves

Elineloves

Niet grappig nee. Zit vol voorspelbaarheden en irritante grappen, zoals bijvoorbeeld de pornofilm in de manage (En ik heb al een hekel aan paarden!) of het cuisine tijdschrift. Daarbij inderdaad om de 3 minuten een sperma- en /of masturbatie opmerking, die eigenlijk totaal niet grappig is.

En toch bleef ik kijken, ondanks dat het niet grappig was. Waarschijnlijk door de mooie Olivia. Helaas werd het er ook niet beter op. gedurende de film. Er blijft doorgeblaat worden over hetzelfde, oninteressante, niet boeiend in beeld gebrachte probleem. Na een dikke 45 minuten bereikt de film zijn dieptepunt, wanneer hij samen met zijn vrienden een 'plan' gaat bedenken. Vanaf daar gaat 't snel bergafwaarts.

Niet zo heel tof, toch uitkijkbaar.

avatar van Theunissen

Stelt qua verhaal natuurlijk weinig voor deze dertien in een dozijn komedie en hij is ook behoorlijk flauw en eigenlijk ook wat langdradig (zeker na circa 45 minuten met de vreselijke Indiër en het idiote plan om sperma te stelen uit een spermabank), maar toch was de uitvoering nog best aardig en dat kwam vooral door de vele mooie vrouwen waarvan er een aantal ook topless te bewonderen zijn. De fraaie Olivia Munn helaas niet, maar er valt wel genoeg te genieten van haar fraaie uiterlijk. Ook zit er de nodige (glim)lach humor in die vooral seksistisch is (daar gaat ook het hele verhaal over). Verder kijkt de film zich wel redelijk weg en doet de cast het verdienstelijk en vooral dan beide hoofdrolspelers Paul Schneider en Olivia Munn. Leuk om eens gezien te hebben.