• 9.372.307 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Dominic Perez

Met onder meer: Gail Cadden en Laurel Casillo

Plot Evil Things

"They Were Never Seen Again...Until Now."

De studente Miriam krijgt van haar tante een geweldig verjaardagscadeau: een heel weekend lang de beschikking over diens grote landhuis. Het huis bevindt zich midden in de bossen en bergen, ver weg van het drukke leven in Manhattan, New York. Ze nodigt vier vrienden uit die de kans uiteraard niet laten liggen om er even tussenuit te gaan. Leo, een van haar vrienden, is een fervent amateurfilmer en maakt van de gelegenheid gebruik om het uitje op video vast te leggen. Het weekend verloopt echter heel anders dan gepland en wat Leo uiteindelijk filmt is geen rust en vrijheid, maar paniek en angst...

Cassy Crawford

Filmmaker in Central Park

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Trailer

Hmm, voor de found-footage freaks

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Wisselvallige verhalen over gehoord, maar hou em in de gaten

avatar van Alester

Alester

Erg trage film, geen toelichting op wat die 'Evil Things' zijn en ook geen motief voor het handelen van die 'Evil Things'. Makkelijke copie van The Blairwitch project. Op het eind een beetje spannend, maar dan moet je wel het trage begin eerst uitzitten.

Opsomming:

Tieten - 0

Spanning - 1

Verhaallijn - ?

Geen aanrader.

avatar van DiDa

DiDa

Ik ben echt een "foun footage horror movie" freak. Deze lijkt me echt weer goed....

“Evil Things” Creeps Onto DVD this August | Fatally Yours - fatally-yours.com

avatar van j0zman

j0zman

Er gebeurt echt niks in deze film. De eerste 10 minuten zijn wel oke. Na een half uur geouwehoer en willekeurige onzin dacht ik dat er wat zou gebeuren (daar leek het even op). Echter blijft dit uit. Ik hou erg van 'handheld' films, en dan is dit echt een teleurstelling. Verder blijf je met een hoop vragen zitten, maar vooral met de vraag; was dit het ?

avatar van Vascago

Vascago

Hier heb ik maar 1 woord voor: Boooring !!!

avatar van Daan258

Daan258

Slecht.
Als eerst was het sowieso een heel ander soort film dan ik had verwacht.
Ik dacht een found footage film te kijken over geesten/haunted house enz. Maar het bleek uiteindelijk een soort stalker/home invasion film zijn.
Niet dat ik daar niet van houd, maar dit was bagger. Gewoon erg saai, niet spannend en wist me ook geen moment te vermaken.

avatar van Phantasm

Phantasm

Waardeloze rotzooi, hoe bedenk je zulke rommel en dit wordt horror genoemd??? Ga weg.

avatar van Shadowed

Shadowed

Slap uitgewerkte horrorthriller presenteert zichzelf als een gedocumenteerde politietape, maar vervolgens zien we als kijker diverse perspectieven vanuit de bedreiging. Zaak opgelost dus. Evil Things gebruikt daarnaast zeker in de tweede helft een overdaad een griezelige muziek, waardoor de film een gemonteerde indruk maakt en daar een hoop charme mee verliest. Gelukkig is het acteerwerk best aardig, vermaakt het gekibbel tussen de vrienden meer dan degelijk en wordt het mysterie goed in leven gehouden. Hoogstaande of doordachte cinema is dit dus niet, maar qua entertainment doet het wat het moet doen. Minpunten vanwege de totale afwezigheid van logica, zelfs met een uitgeschakeld denkvermogen valt daar niet omheen te kijken.