• 9.372.459 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Tamar Simon Hoffs

Met onder meer: Susanna Hoffs, Dedee Pfeiffer en Joan Cusack

Plot The Allnighter

"Who says you can't do it all in one night?"

Drie vriendinnen nemen zich voor om van de laatste nacht voor hun diploma-uitreiking een feest te maken, ondanks hun frustraties. Molly is teleurgesteld in de oppervlakkigheid van de jongens die ze tot nu toe heeft ontmoet. Val heeft twijfels over haar verloving met Chad en filmstudente Gina werkt nog aan haar afstudeerproject. Samen gaan de meiden een nacht tegemoet vol met aangename en minder aangename verrassingen.

Met Susanna Hoffs van the Bangles (jaja).

Destijds hoorde ik zoveel slechte verhalen over deze film, dat ik 'm nooit ben gaan kijken.

avatar van DDT

DDT

En geregisseerd door haar moeder......

avatar van mrklm

mrklm

Hoewel de filmposter anders doet vermoeden is dit een tam, vaak ronduit saai komisch drama waarvoor Tamar Simon Hoffs haar dochter Susanna (destijds gitarist bij The Bangles) één van de hoofdrollen toebedeelde. In haar rol als studente Molly hoeft dan ook niet veel meer te doen dat er leuk uit zien en onschuldig kijken en dat is maar goed ook, want er is niets wat er op wijst dat ze kan acteren. Dat gebrek aan acteertalent is meer zichtbaar bij John Terlesky als Molly's vriend, min of meer. James Shanta is beschamend slecht als een surf dude genaamd Killer. Joan Cusack houdt de boel nog enigszins drijvend en er is een amusant rolletje voor Pam Grier als een doortastende politieagent, maar dat maakt dit echt nog geen aanrader.

avatar van DDT

DDT

mrklm schreef:

destijds gitarist bij The Bangles , nog altijd hoor, die treden nog altijd op in Amerika, hun ruzie is al ff voorbij.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Zwak

Met sommige films heb je vanaf het begin al het gevoel dat het simpelweg gewoon niets gaat worden. Deze film was er zo een. De bovenstaande recensie is er een waar ik me bij aansluit. De film is inderdaad tam. Het bevat weinig komische taferelen. De romance is suf (totaal geen chemie tussen Hoffs en Terlesky). Zelfs het "beach" gehalte in de film valt tegen. En de personages zijn leeg, je kan er geen empathie of wat dan ook voor voelen. Ook niet voor Hoffs met d'r sippe gezichtjes. Hoffs zelf zou, zo valt te lezen op Wikipedia, de film ook verre van geweldig vinden. De hele ervaring, van het maken van de film, vond ze dan wel geweldig. Het zal vast zo zijn maar als kijker heb je er niet zo veel aan natuurlijk. Nee, absoluut geen hoogvlieger dit.

1,0