• 9.370.356 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Michael Neel

Met onder meer: Luis Negrón, Bill Gage, Matthew Catanzano

Plot Drive-In Horrorshow

"Five Tales of Terror to Quench Your Thirst for Horror"

Drie horrorverhalen. Het eerste verhaal gaat over Roseanne, die haar vriendje Tim straft door zijn tanden er met een hamer uit te slaan en hem vast te lijmen aan de badkuip. Vervolgens laat ze de badkuip vol lopen met water. Het tweede verhaal gaat over Jamie, die thuis het zwarte schaap is vergeleken met zijn perfecte zuster. Op een avond wordt hij naar zijn kamer gestuurd, waar hij een vreemd geluid in de kast hoort en hij treft er een monster aan. Het monster kan het hele leven van Jamie laten veranderen, maar wil in ruil daarvoor wel zijn zus hebben. Het derde verhaal gaat over Patrick, een dokter uit een klein stadje. Hij wordt geïnfecteerd door een vreselijk virus. Het laatste verhaal gaat over twee broers en de mythe van het dorpje waarin ze wonen. De broers denken dat hun vader niet is wie hij zegt te zijn...

avatar van erik1677

erik1677

slecht, slecht en nog eens slecht!

avatar van Vascago

Vascago

erik1677 schreef:

slecht, slecht en nog eens slecht!

Haha ik heb net het 1ste verhaaltje gekeken, maar ben te lui om verder te kijken. Dat doe ik morgenvroeg wel. Dit verhaaltje was inderdaad bizar slecht

avatar van Vascago

Vascago

Afgezet na het 2e verhaaltje. Dit trok ik echt niet meer. Bagger van de bovenste plank.

avatar van erik1677

erik1677

Vascago schreef:

Hehehe helemaal mee eens vascago, je zou er blijvend letsel aan je ogen van over houden