Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Michael A. Nickles
Met onder meer: Johnny Pacar, Ambyr Childers en Christian Slater
Plot Playback
"Picture. Evil."
Een groep middelbare scholieren graaft in het beruchte verleden van hun stad, waardoor ze ongewild het kwaad vrijlaten dat hen in zijn macht neemt. Dit kwaad bezit zijn slachtoffers door middel van het afspelen van een video, terwijl het hen voor een duister doel wil gebruiken. De focus van het kwaad komt steeds meer op één persoon te liggen en daarbij dreigt het diepste en donkerste geheim van de stad in de openbaarheid te komen...
Ziet er toch aardig uit. Beetje a la The Ring, maar net iets anders
Zeker iets wat ik wel wil kijken.
Daan258
Lijkt me wel leuk.
alleen het verhaal lijkt idd erg op The Ring.
dennislaport
Vond hem best redelijk te doen en zeker kijken als je van het genre houd
acteren okee, niet meer dan dat. Ik miste de schrik momenten
eng wordt het eigenlijk nergens. Een redelijke plot
Verwacht geen hoogstaande horror film
een film die blijft boeien tot het eind
twijfel tussen een 2.5 en 3.0, geef hem een 3 omdat ik de laatste tijd een hoop slechtere films heb gezien die zeker een 2.5 verdienen
3.0
Jagged Edge
ik had er veel meer van verwacht slecht geacteerd b film ring achtig. en C .Slater pffffff
Die persoon waar ze het over hebben in de film heeft echt bestaan
gauke
Ik wilde deze horrorfilm zien om Christian Slater (speelt een perverse, pedofiele politieagent), maar hij werd meegetrokken in de negatieve spiraal van deze productie: slechts gemaakt om te shockeren. Het plot is, naast afgekeken van andere horrorverhalen, onrealistisch en voorspelbaar. Eerlijk gezegd is het rotzooi en de poster is misleidend. Mijn advies: laten liggen.
Markpsv15
Op zich wel leuke film. Beetje raar einde ma wel leuk voor een keertje.
pinda71
Ik vond het best een redelijke film. Het valt zeker onder de genre "the Ring" alleen The Ring heeft een beter verhaallijn. Jammer van Slater, vondt ik echt een afknapper! Al met al krijgt deze net niet horrorfilm een kleine 3 sterretjes!
Peterke!
Ik moet zeggen dat ik het best een tegenvallende film vond. Is gewoon leuk om eens een keertje te kijken, maar ik hoef hem geen tweede keer meer te zien. Daar is de film echt niet goed genoeg voor.
snarfje5508
Zwakke film. Nog net doorheen te komen als je verder niets beters kunt bedenken.
Spartaan1986
Aardige Fantasy thriller met een frisse jonge cast (Op Slater na dan)
erpunited
Ik moest er echt ff in komen. Het was super voorspelbaar dat was wel echt jammer. Maar de spanning zat toch wel in de film. Daarvoor 2 sterren, omdat ik toch geboeid ben blijven kijken terwijl ik wist hoe de film afliep.
Daan258
Redelijk.
Ik vond hem erg leuk beginnen maar zodra die even tijdje bezig was vond ik hem toch wel een beetje inkakke
hij krijgt toch nog wel een voldoende van me.
Noodless
Niet echt geslaagd !
Het verhaal is wel heel ver gezocht en sommige acteurs/actrices acteren erg matig.
Hier en daar wat spanning , maar het geheel is toch vrij voorspelbaar.
Jammer voor Christian Slater, maar zijn rol in de film kon wat kwaadaardiger uitgediept worden. Zijn rol blijft ondanks zijn karaktervertolking toch maar braafjes. 4/10
Matig.
Een gemiste kans wat deze film doet toch best wat goed. Er hangt bij momenten een grauw sfeertje, de film durft genadeloos uit de hoek te komen en ook het idee is best leuk.
Maar er gaat ook geregeld wat mis. De film is redelijk zelfbewust en geregeld lijkt Nickles wat te ver door te drijven. Zo zitten er een hoop vervelende clichés in deze film die er verder niet in passen. Het highschool gedoe is vooral vervelend en zorgt dat de sfeer regelmatig gebroken wordt.
Jammer, want deze film had aardig wat om uit te groeien tot een leuke horror. Visueel ook zeker in orde en de electronic-georienteerde soundtrack was ook een aangename verrassing. Niet ten volle benut maar de muziekkeuze was best verrassend.
Vind verder de vergelijkingen met Ringu een beetje overdreven, zoveel hebben de films niet gemeen.
jovisambo
Ik zie hier redelijk wat vergelijkingen met The Ring.. nou, hoewel ik best van dit genre hou, vond ik deze film ronduit slecht, terwijl The Ring naar mijn mening een geweldige film is.
Het gegeven van de film is best oké maar het is slecht uitgewerkt, er wordt een poging gedaan om spannend te worden maar dit lukt elke keer net niet. Het acteren zelf is ook maar matig.
Jammer, er zat meer in het verhaal, deze film is meer van de categorie: ik wil wel maar ik kan niet!
Pazmaster
Een B film. Toch is het acteren niet al te slecht en het verhaal is best grappig verzonnen. Ook de special fx zijn wel om te doen maar verwacht geen mooie grafische beelden. Als je er niet te veel van verwacht valt de film toch best wel mee. Ik geef 2,5 ster
AmazingPP
Vaag filmpje, waarvan je bij het einde denkt: waar ging het nu eigenlijk over? Er wordt redelijk in geacteerd en ik wilde de film toch tot het einde uitkijken, dus tsja... Het is al met al best vermakelijk en de special effects zijn redelijk (de schminck van de dader slaat nergens op) tot zeer goed. Eén keer ben ik ook nog daadwerkelijk geschrokken, iets wat niet meer veel films voor elkaar krijgen. Leuk vermaak voor een zaterdagavond, een x-tal pubers op de bank met cola (jaaa!! cola!!) en chips of popcorn en het is gillen geblazen. Voor de doorgewinterde horror fans is dit allemaal twijfelachtig. 2,5 *
eppy
Wat was dit slecht en kwetsend voor de nabestaande van louis le prince. Deze man stond namelijk iets en de weg en dat was dat hij het patent bezat van de camera, iets waar Edison op aasde.
Viertien dagen voor dat le Prince in New York om zijn bestaansrecht als uitvinder van de camera te bevechten verdween hij spoorloos tijdens een treinreis tussen Lion en parijs. Vele denken dat Edison hier achterzat en aangezien de beste man niet echt bekend stond om zijn vriendelijkheid maar eerder om zijn honger voor macht en glorie.
Maar ook het Lucifer wordt verkeerd geintrepreteerd, Lucifer betekend brenger van verlichting of het licht en niet de duisternis....
Dit soort film makers zouden eigenlijk een ban moeten krijgen op het maken van films vanwege het uitvoeren van slechte research. We hebben tegenwoordig het Internet en hoeven niet meer halve bibliotheken om te spitten voor een beetje onderzoek...
Mrjoker
Gister gezien. Vond de film zo traag en rommelig. Kon mij niet boeien als horror-thriller fan.
Acteerprestaties waren erg onder de maat en het verhaal liep van de hak op de tak.
0.5* voor de moeite van de filmmakers.
Marcow_nl
Traag op gang, niet echt spannend, voor echte horror-thrillerfans niet zo geschikt inderdaad.
Triple G
Aanvankelijk leek dit nog wel ergens heen te gaan met het vrij frisse spel van de jongelui. Maar dat verzandde vrij vlot. Het werd vrij saai, scènes werden voorspelbaarder en een enigszins twijfelachtig verhaaltje. Bovendien was de rol van Slater volkomen oninteressant.
Hier en daar pittig en smakelijk. Doch verre van bevredigend.
postcode
Ik vond hem wel aardig maar vraag me toch af:
De geest gaat over van vader op zoon, waarom krijgt Quinn die geest dan in zich? Wat is dan de relatie tussen Quinn en Julian? Als hij sterker zou worden, zoals wordt gezegd in de film, dan zou hij wellicht op willekeurige personen over kunnen stappen, maar als dat zo is dan heeft Quinn Julian toch ook niet meer nodig?
Iemand die dit snapt?
ovejanegra
- 1947 stemmen
Zwak! Een onsamenhangend, hip en trendy tiener-horrorfilm. Een film die het vooral moet hebben van de geleende elementen uit goede horrorfilms. Bijvoorbeeld; Ringu, BWP, Vacancy en nog veel meer. Arme Slater wordt trouwens weg gespeeld door zijn jongere, onbekende tegenspelers. Nee, niet van genoten.
erik1677
Niet echt een hoogvlieger, maar ook niet een lekkere b-film.'
Het is allemaal een beetje onsamenhangend en nergens word het echt spannend.
En het openingsshot begon nog wel zo veelbelovend.
Wel mooi camerawerk en de jonge acteurs speelde best wel goed.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Wave

Tamara
Horror / Fantasy, 2005

Walled In
Horror / Thriller, 2009
journalistiektelevisiecorruptie bij de politiestabbingmoordonderzoekold footage