• 9.370.338 stemmen

En las Afueras de la Ciudad (2012)

Thriller / Horror | 97 minuten

Met onder meer: Siboney Lo, Renato Münster en François Soto

Gesproken taal: Spaans

Plot En las Afueras de la Ciudad

"Hide Your Daughters"

Twee zussen zijn opgegroeid in isolement, onderworpen aan het misbruik van hun drugsdealende vader. Wanneer ze uiteindelijk besluiten om hem aan te geven bij de politie doodt hij twee agenten, waarna hij in de gevangenis belandt. Maar de dingen gaan van kwaad naar erger wanneer hun oom Costello, een psychotische drugsbaron, verhaal komt halen over zijn vermiste goederen die liggen verborgen in de bossen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

tattoobob

Hm trailer ziet er niet geweldig uit.....

avatar van perceived

perceived

Meedogenloos.

Rauw en smerig exploitation werkje uit Chili dat verrassend sterk uit de hoek komt. Niet geschikt voor zwakke magen.

Ben benieuwd naar de Amerikaanse remake (van dezelfde regisseur) en of er in die versie wat scherpe kantjes van af worden gevijld.. 6.5/10

Maakt mij toch wel een beetje nieuwsgierig

avatar van perceived

perceived

tattoobob schreef:

Maakt mij toch wel een beetje nieuwsgierig

Niet te veel hopen op iets tofs.. No Moriré Sola (2008) was niet zo je ding.. Deze vast dan ook niet lijkt me zo.. Be prepared

perceived schreef:

Ja maar dat kwam voor een groot gedeelte omdat de film er zo cheap uitzag.

We zullen zien

avatar van Noodless

Noodless

Verrassend bruut bloederig filmpje uit Chili. De film toont heel wat keiharde bloederige scènes en naakt wordt niet weerhouden. De twee zusters mogen er best wezen. Opvallend is ook de ruwe kant van een vader met zijn dochters die zich ook regelmatig aan hen vergrijpt. Het komt soms allemaal wat amateuristisch over, maar dat is net wat deze film een meerwaarde geeft omdat het een realistisch beeld probeert te scheppen over het verhaal en op gebied van sfeer daar zeker in slaagt. Leuke ontdekking ! 7/10

avatar van wibro

wibro

Nou, dat hakte er even flink in. Meedogenlozer kan het haast niet. Maar....ik was gewaarschuwd. Niettemin heb ik toch zeer gefascineerd zitten kijken naar dit wrede Chileense horrorfilmpje. Tja, ik houd er van als het "zwakke" geslacht zich uitleeft op dit soort drugscriminelen. Sommige scènes waren wel erg schokkend, zoals die scène waarin een van de dames zich te goed deed aan het vlees van een van de backpackers. En dan hebben we het nog niet gehad over die creep. Ja, die kon er ook wat van.
Tja, wat moet ik hier nog meer over zeggen? Dat ik dit soort films toch wel anders beleef dan een doorsnee slasher. De regisseur probeerde alles zo realistisch mogelijk weer te geven alsof dit ook echt is gebeurd. Of dat ook inderdaad waar is, daar durf ik niks over te zeggen maar ik kan me best voorstellen dat dit soort wrede scènes zich best wel zullen afspelen in het door drugsoorlogen geteisterde Mexico.

avatar van Rickyman

Rickyman

Behoorlijk bruut filmpje inderdaad, waarbij ik geregeld moest denken aan die B-actiefilmpjes uit de 80/90's, lekker lomp en over the top.