• 9.372.317 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Neil Jones

Met onder meer: Rutger Hauer en Doug Bradley

Plot The Reverend

"Evil has a new enemy..."

Net van school begint een nieuwe dominee aan zijn eerste parochie in een kleine vervallen kapel in een idyllisch landelijk dorpje. Op het eerste gezicht lijkt het een perfecte parochie met perfecte bewoners. Op een natte koude avond bezoekt een mysterieus meisje de dominee in de kapel. Ze wordt warm ontvangen, maar dan blijkt dat haar bezoek niet voor het heiligdom is maar dat ze een boodschap komt brengen, in de vorm van een bloedige beet...

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Doug Bradley! Klinkt interessant.

avatar van tattoobob

tattoobob

lijkt me leuk!!!

avatar van dope

dope

• 20055 stemmen

dutchtuga schreef:

Doug Bradley! Klinkt interessant.

Hij heeft net als Rutger Hauer maar een zeer kleine rol in de film. Met een grotere rol van die beiden zou het allemaal misschien wat beter zijn geweest. Maar Emily Booth maakt het wat makkelijker om de film toch af te kijken

avatar van WaynesW

WaynesW

Waste of celluloid.

0/5

avatar van erik1677

erik1677

Tja, wat moeten gasten als Rutger Hauer en Doug Bradley eigenlijk in deze film.

Persoonlijk vind ik dit een wangedrocht van de eerste orde.

Ik vermoed dat beide heren een beste zak met geld hebben gekregen en dat toen meteen het budget weg was

de sfeer van de graphic novel word ook nergens opgewekt, want het doet allemaal een beetje soapachtig aan vind ik persoonlijk.

alleen de 2 lekkere actrices wat er in meededen was voor mij nog 1.5 ster waard.

avatar van ipman-99

ipman-99

Vermakelijk !!! Laat me eerst en vooral zeggen dat dit Low-budget is en dat er meer drama elementen

inzitten dan horror momenten ! Bekende acteurs zoals Tamer Hassan, Rutger Hauer en Doug Bradley hebben

allemaal niet zo'n hele grote rol in deze film ! Marcia Do Vales (blondje) zet vooral een opvallende verschijning neer.

De sfeer in deze Low budget vond ik wel zalig en het verhaaltje dat langzaam gaat boeide mij.

Als algemene filmliefhebber/verzamelaar wist ik op voorhand wat ik instak plus met de juiste 'moment opname' qua keuze ...,

dus voel ik me niet bedrogen !