• 9.370.543 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Henry Winkler

Met onder meer: Billy Crystal, Alan King en JoBeth Williams

Plot Memories of Me

"Abbie Polin never told anyone the terrible secret about his father... he's alive and well and living in Hollywood."

Tijdens een operatie heeft de hartchirurg dr. Abbie Polin last van een lichte hartaanval, wat er voor zorgt dat hij zich voor het eerst in lange tijd weer emotioneel en kwetsbaar voelt. Het enige hart dat Abbie maar niet kan genezen, is dat van hemzelf. Hij besluit daarom naar de persoon te gaan, die het in eerste instantie brak: zijn vader Abe. Ook dr. Lisa McConnell, Abbie's vriendin, beseft dat haar toekomst met Abbie gevaar loopt, wanneer hij niet met zijn vader in het reine komt.

Dorothy Davis

1st Assistant Director

Horace Bosco

2nd Assistant Director

1st Assistant Director (Soap)

avatar van scorsese

Redelijke film over een man die na een hartaanval besluit zijn vader op te zoeken van wij hij vervreemd is. Uiteraard staat de vader/zoon relatie hier centraal en die is ook prima uitgewerkt. Het heeft verder niet al te veel om het lijf. Het figuranten-wereldje is wel leuk om te zien en de drie hoofdrolspelers zijn goed gecast. Verder nog een onverwachte cameo van Sean Connery.