Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: William Kaufman
Met onder meer: Cuba Gooding Jr., Cole Hauser en Jonathan LaPaglia
Plot The Hit List
"Who's on your list?"
Allan Campbell (Cole Hauser) heeft een slechte dag achter de rug. Hij gaat naar een bar om zijn zijn zorgen te verdrinken. In een dronken bui raakt hij aan de praat met een mysterieuze man die zichzelf Jonas noemt (Cuba Gooding Jr.). Na een tijdje geeft Jonas aan mensen te vermoorden voor geld en vraagt Allan vijf mensen op te schrijven die hij dood zou willen hebben. Allan ziet er de lol wel van in en schrijft de namen op om aan het spelletje mee te doen. Wanneer de doden zich op beginnen te stapelen en rechercheur Neil McKay (Jonathan LaPaglia) Allan op het spoor is, blijkt het niet om een grap te gaan. Hij zal nu alles in het werk moeten stellen om de moorden te stoppen.
Jonas Arbor
Detective Nic Vetter
Sydney Campbell
Brian Felzner
FullMoon
De plot klopt niet helemaal. Het is Allan die Jonas verklapt wie hij dood wilt hebben en niet andersom.
Je kunt de synopsis zelf corrigeren via de Corrigeren tab.
Thampon
idd een matige film... beetje crossover van "Collateral" meets "Assault On Precinct 13"
1 ster voor Cole Hauser
jarno1975 (moderator series)
IS dit een grap?
Nee dit is een film. Dit is een grap:
Een Nederlander, een Belg en een Duitser komen een café binnen. Vraagt de barman: is dit een grap?
jollyjoker
Als dit een grap was? Zou je er dan om lachen?
Gewoon een hele aardige actie-film, geen noemenswaardige hoogvlieger maar alleraardigst voor de zondagavond, na veel B-films van de laatste tijd was dit gewoon een zeer goed onderhouden film. Gooding Jr speelt inderdaad goed, en ook de rol van Hauser is gewoon goed. Aantal zeer goede actie-scenes. 3*
Kampoeman
Cuba Gooding Jr is helaas een verworden B acteur. Was een fan van hem maar tegenwoordig zijn het maar slappe rollen met slappe prestaties en een slap verhaal.
Het standaard type B film dus...
mock turtle
Zeer matige, vlakke rol van Gooding. Film zelf is ook niet goed.
erpunited
Matige film. Op zich wel lekkere actie alleen het is allemaal zo voorspelbaar en dat maakt hem toch wel echt een stuk minder. Het acteren is ook niet echt super. Ik heb me redelijk vermaakt maar het is absoluut geen film die je gezien moet hebben
Filmkriebel
De film deed me soms denken aan Collateral. Alleen gaat het er amateuristisch aan toe, met een vreemd plot en soms situaties zonder enige aanleiding (de hit list zelf, achtervolgingsscène bvb). Gooding Jr is de bekendste naam uit de casting, maar verwacht geen grandioze rol. Hij speelt kleurloos. Film zweeft qua stijl ergens tussen TV-film en bioscoopfilm en kijkt vlot weg. Inderdaad matige film.
Davidus
Slechte film zeg, soms op het lachwekkende af. Komt in de buurt van het nivo Lies&Illusions
Spel van iedereen is zwak, afwezig, maar Cole Hauser slaat echt alles; apatisch, afstandelijk, als een robot. De desinteresse straalt er bij iedereen van af.
Verhaal is verder ook zwak, onlogisch en getuigend van een grote creatieve armoede.
En dan het eind; een soort shoot out rechtstreeks uit CoD alleen dan met cheats (je kan zelf niet geraakt worden), schiet ff een zooi mensen neer bij dat politieburo. En dan helemaal ergerlijk hoe de relatie tussen Alan en zijn vrouw ineens weer goed is en hij Allan de hero wordt
Slechte film, zonde van je tijd
b00ts
Leuk verhaal, niet zo best uitgewerkt. Dat kan beter. Knap ook om te zien hoe iemand niet dronken wordt en toch in no time een berg JD naar binnen werkt. De actie gaat wel. Beetje ongeloofwaardig hoe hij die politiewagen op enig moment als een raket omhoog schiet . Nou zie je zulke dingen wel vaker, maar het past niet in deze film. Ook de schietpartij in het politiebureau....... hoe heet dat weer eens..... tenenkrommend.
eppy
wat was dit slecht, ik heb kamerplanten beter zien acteren dan de acteurs in deze film.
het enige wat deze film heeft is anderhalf uur aan ergenis. echt weer een film die je voor vijf euries kan kopen bij de benzinepomp.
Re73
Ik heb net Sacrifice ook met Cuba gekeken en zie nu dat mijn volgende filmpie die ik wilde gaan kijken deze is.... nah ik pas maar even ...delete...
Santino Corleone
Slap verhaal, moest er wel om lachen.. Algeheel vond ik het een matige film. 2,5*
mug13
Vanavond maar eens bekijken(ik ben benieuwd).
pindope
Cole Hauser vind ik interessant die gast had the badguy moeten spelen dat kan hij goed ik ga hem snel kijken denk ik ook al is het niks
Redelijke B-film die ondanks dit gegeven best te doen is.
casperspook
na veel B-films van de laatste tijd gezien te hebben was dit gewoon een goed onderhouden film. Gooding Jr speelde goed, en ook de rol van Hauser vind ik oke. En een paar goede actie-scenes
DiDa
Weinig mis met deze dtv actie/thriller. hier en daar wordt er wat gejat uit Collateral en The Terminator, maar dat boeit niet in deze toch goed geproduceerde B-film...
Gulio#7
Slechte film zoals hierboven vaker beschreven, erg lachwekkend met name het laatste deel van de film. In het begin hoop je nog dat het wat wordt maar nee het acteren is zwaar onder de maat. Gewoon een B-filmpje, voorspelbaar en hele onrealistische situaties. Vriend van me zei dat hij nog wel een leuke film had liggen, hij had hem eerder op de dag ook al gezien, onbegrijpelijk.
Diederik58
Mooie titelmuziek.
Vermakelijke film. Maar zwak geacteerd. Hauser doet het nog het best. Te simpel voor woorden verhaal. Eéndimensionaal.
Robin Peek
Naar mijn mening een prima film. Verwacht geen spetterend origineel verhaal maar gewoon een film die lekker weg kijkt.
RickZ
Matige actiethriller over een huurmoordenaar met zijn todo-lijstje. Mega voorspelbaar, nergens spannend, wel soms actievol. Het einde was totaal over de top overdreven. Onvoldoende.
Number23
En veel lol heb ik er niet aan beleeft. Standaard filmpje met slecht acteerwerk dat nergens spannend wordt. Hap-slik-weg
elayz
Ik heb hem gisteravond bekeken, ja hij was wat voorspelbaar, maar zeker wel spannend!
Heb erg genoten van deze film, acteer werk goed of slecht maakt niet uit. als het een leuk verhaal is is het prima. Een beetje actie doet het natuurlijk ook altijd wel goed.
kortom, spannende film, als je niks te doen heb zeker een keer kijken!
Ik heb erg genoten en daarom zijn 4 sterren voor deze film het zeker wel waard!
Pink'eltje
heeft alles voor een goede B film
zwak plot
zwak acteerwerk
sterk voorspelbaar
zwaar vermoeiend
Leek wel aardig dus heb hem gehuurd, en dat is wat men noemt: Geld over de balk smijten.....

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

En Man Som Heter Ove