Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Michael Cooney
Met onder meer: Christopher Allport, Eileen Seeley en Chip Heller
Plot Jack Frost 2: Revenge of the Mutant Killer Snowman
"He's Icin' & Slicin'"
Sheriff Sam Tiler besluit met vrouw en hulp-sherrifs op vakantie te gaan naar de Caribbean, om zo de traumatische gebeurtenissen van de vorige film achter zich te laten. Hun vakantie is echter van korte duur, aangezien de moordenaar per ongeluk opnieuw bevroren raakt, en terug tot leven wordt gewekt. En dat is nog niet alles: hij kan nu zelfs in tropische temperaturen overleven. Hij reist af naar het zuiden om wat openstaande rekeningen te vereffenen.
Sam Tiler
Ashlea
Dave
Psychiatrist
GerwinF
Ah yes! Hier zit iedereen op te wachten!
GerwinF
Things I Learned From This Movie (van http://www.badmovies.org)
- A-Pix sequels can be better than the original.
- If you destroy a killer snowman with antifreeze, only spilt coffee can bring him back to life.
- Having your face eaten in a movie will force you to wear an eye patch for the sequel.
- Anybody who goes swimming naked is just asking to get killed by a snowman.
- If icicles aren't killing your victims, an anvil should do the trick.
- Never, ever lean up to a cute little snowball if it just came out of a mutant killer snowman's throat.
- Tropical islands can become winter wonderlands with the help of a reincarnated serial killer.
BoordAppel
In zon achterlijk verhaal moet eigenlijk wel een goeie komedie zitten.
GerwinF
Hier een kort fragment uit de film, humor!
Er zit dus wel bloed in eh, voor de mensen die daar niet tegenkunnen
Nu niet meer
Macmanus
DUDE DUDE DUDE hahahahahahahaha hoeveel bloed komt er uit die gast zijn arm, een sneeuwbal die iemand zijn arm eraf haalt

GerwinF
En het gave is dat die gozer (waarvan zn arm eraf is) gewoon op die meid aan het mikken is!!
BoordAppel
Hahahaha, deze moet ik toch een keer zien, zeker als de rest van de film net zo debiel is.
Phoenix
Tagline van deel 1:
"He's chillin' and killin'"
Tagline van deel 2:
"He's icin' and slicin'"
ROFL! Deel 3: He's freezin' and sneezin'?
Leno
En dan te bedenken dat de regisseur van deze films (en tevens schrijver van het verhaal) ook Identity heeft geschreven...
DThuis
dit zijn wel mijn type films... hou persoonlijk niet zoveel van films die iedereen kan zien en waar meestal van alles uit wordt geknipt zodat iedereen er naar kan kijken. films als dit heeft dat niet en daarom zijn ze voor mij een stuk beter. kan iemand misschien een lijstje maken van nog meer van dit soort horrors?
_Daan_
Film niet zien! is een echte Flop! de Sfeer van de film is erg slecht later wordt hij wel iets beter maar hij is erg slecht en irr muziek.. Bah..
Erg slecht.
Was het eerste deel nog lekker zelfbewust van z'n eigen gebreken en in staat om daar een deugd van te maken, is deel 2 vooral bewust van wat deel 1 tot een (erg relatief) succes maakte. Het resultaat is een erg geforceerde film die té hard probeert en daardoor echt niet meer grappig meer is.
Film ziet er ook nog eens een stuk slechter uit. De knullige effecten uit deel 1 vielen op binnen een doordeweeks maar niet echt amateuristisch uitziende film. In deel 2 is het puur goedkoop amateurisme wat we te zien krijgen. Verder ook vervelende karikaturen (leek wel een kinderfilm soms) en echt slechte oneliners. Kwantiteit boven kwaliteit.
Zitten af en toe nog wel wat leuke ideetjes in (het aambeeld en de kleintjes) maar de uitwerking schort toch echt wel. Jammer, want dit had inderdaad zo debiel moeten zijn dat het weer leuk werd. Hadden ze het er wat minder hard opgelegd was het waarschijnlijk nog geslaagd ook.
Lijkt een hoop tekst en verspeelde moeite voor een film als deze, maar deel 1 was toch echt zeer vermakelijk. Dit tweede deel is een goedkope poging tot makkelijk succes, waarbij alle spontaniteit verdwenen lijkt.
Nipte 1.0*
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Gigantisch slechte sequel. Zo jammer dat de goedkoopheid er vanaf straalt. De acteurs acteren verschrikkelijk en de humor is van een bijzonder kinderlijk niveau. Die stem van Jack Frost alleen al.
De makers proberen het bloederig te maken, maar wat ben je hiermee als je al vanaf kilometers afstand merkt dat het was bessensap met ketchup is. Onze moordende sneeuwman is duidelijk een man in een pak en hier en daar nog wat met badschuim en slagroom overgoten, wat natuurlijk het smelten moet voorstellen. De moorden zijn af en toe creatief, allesinds leuk bedacht, maar nergens goed uitgevoerd. Zo lowbudget allemaal.
Ook nogal zwakke verhaallijnen met de baby sneeuwmannetjes en de boze sneeuwmanvader als absolute dieptepunt. Of neen toch niet, het kan nog erger, een sneeuwman met een bananenallergie?
De eerste "Jack Frost" is een waardevolle culthit, dit vervolg is dit zeker niet. Brengt totaal geen meerwaarde met zich mee en is rommel van het eerste uur!
Knoei
vond het een hilarische film, het deel met het aanbeelde meerdere keren op slowmotion opnieuw bekeken, lachde me kapot.
Vascago
Vreselijke, niet leuke film. Waar het 1ste deel bol stond van de leuke vondsten en hilarische one-liners heb ik hier misschien 2 keer heel licht moeten glimlachen en zijn de one-liners vreselijk slecht. Het ziet er ook allemaal totaal niet uit en er wordt veel te geforceerd grappig gedaan. Bagger !!!
Edie
Nóg véél slechter als het origineel. Met heel veel moeite afgekeken. Het lijkt zo een aflevering van GTST te zijn, lelijk camerawerk en idem special effects. 1*
Mr. Chiel
Deel 1 was nog behoorlijk grappig en origineel. Dit was gewoon niet kijkbaar. Na een half uur af gezet. BAGGER!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Volslagen belachelijke komedie, een soort Samson & Gert vs de Gemuteerde Sneeuwpop. Maar ik heb me vermaakt, toen ik eenmaal de knop had omgezet dat het ook maar niet in de buurt van horror zou komen, de productie-waarden lager dan laag bleken en de personages nog dommer waren dan die van een Friday-film. Dialogen en teksten hilarisch, en de houwtje-touwtje effecten deden het bij mij in elk geval erg goed. 3,5* is hiervoor misschien wat te hoog maar dit is een van de bizarste WTF-films die ik in tijden heb gezien.
Daarom, 3,5* dus.
HorrorFan007
21 jaar later en te bestellen op bol.com
Leuke film gewoon zo slecht dat het fucking goed word niet normaal.
Allez goed gewoon als je van lachen en belachellijke situaties houd dusja.
Shadowed
Matig slashervervolg op een matige slasherfilm. Het is best logisch dat een cultfilm als Jack Frost uiteindelijk een vervolg krijgt, maar als dat zo lui als deze film is dan hoeft het van mij niet meer. Slecht acteerwerk, belabberde aankleding en een regisseur die niet helemaal weet in welke versnelling hij moet schieten, zo kan ik Jack Frost 2 het best beschrijven. Uiteraard gaat dat wel gecombineerd met wat originele en vooral lollige kills, maar ook die doen al onder aan het eerste deel. Ik heb in mijn leven veel kersthorrorfilms gezien en het niveau ligt niet bepaald hoog, maar dat betekent niet dat Jack Frost 2 daarom maar genoegen moet nemen met de middelmaat. Ook met weinig budget kan je als regisseur nog een klein beetje je best doen, maar dat zat er bij deze film helaas niet meer in. Overigens was de toevoeging van baby Jacks iets dat ze gewoon achterwege hadden mogen laten.
Noodless
Zwak vervolg op de leuke, grappige cultfilm Jack Frost waarbij vooral het verhaal zelf volledig ontspoort wanneer de wraakzuchtige sneeuwman zelfs in warme oorden kan vertoeven. Belachelijk in het kwadraat ! Toch heeft de film nog wel zijn momenten zoals de kleintjes en een paar leuke kills, maar daar blijft het dan ook bij. 4/10
Phantasm
Zijn voorganger was een stuk beter, ik vond dit maar een slappe hap.

Jack Frost

Jack Frost
Komedie / Horror, 1997

Scanners II: The New Order
Horror / Actie, 1991

Return of the Killer Tomatoes!
Komedie / Sciencefiction, 1988

Santa's Slay