• 9.372.862 stemmen

Met onder meer: Christa Campbell en Patrick Muldoon

• tv Woensdag om 23:40 uur op RTL 7

Plot Spiders

"The City is Crawling"

Een oud ruimtestation van de Sovjet-Unie stort neer in de metrotunnel van New York. Daarna wordt er een nieuw soort giftige spinnen ontdekt die naar een zeer groot formaat muteren. De spinnen zaaien dood en verderf in de stad, maar hoe kunnen ze gestopt worden?

avatar van christian

christian

Het vervolg van Ice Spiders?

avatar van dominion

dominion

Klinkt leuk

avatar van BloodyGore

BloodyGore

WoW

avatar van tattoobob

tattoobob

Dit zal wel een draak van een film zijn!!!!ik denk dat ik deze passeer..

avatar van 6-6-6

6-6-6

tattoobob schreef:

Dit zal wel een draak van een film zijn!!!!ik denk dat ik deze passeer..

Dit was inderdaad een draak(spin) van één "bout" film!! En dan heb je schijnbaar ook nog een deel 1. Nou ik pas hiervoor om eventueel nog een ander deel of vervolg te gaan kijken.

avatar van chocka

chocka

Eigenlijk wel erg dat vandaag de dag een dergelijke film nog wordt gemaakt. Zonde van het geld. Ik had enorm het idee naar een nogal gedateerde film te kijken, anno jaren 80. Ik zal het eerder definiëren als een rampenfilm dan een thriller!

avatar van Poeha

Poeha

Zag deze zojuist op een site voorbij komen en zag dat ene Patrick Muldoon erin mee speelde. "Wacht eens, speelde die een aantal jaren terug ook al niet in een spinnenfilm?". Ja, dus Ice Spiders uit 2007. Nu ben ik helemaal benieuwd...ha, ha.

avatar van selfhealing

selfhealing

Ik sla deze maar over

avatar van mar007

mar007

hahaha ik moet zeggen trailer ziet er nog niet eens zo heel slecht uit.

avatar van Miepjemiep

Miepjemiep

Echt heel slecht..... Meer kan ik er niet van maken. die christa campbell moet echt iets anders gaan doen, want acteren kan ze echt niet.

avatar van 606

mar007 schreef:

hahaha ik moet zeggen trailer ziet er nog niet eens zo heel slecht uit.

Het valt ook voor 70% mee, heb ze slechter gezien.

avatar van MantA1952

MantA1952

Waardeloze film. Heel ongeloofwaardig, haalt het nog niet bij de "spinnen"-films uit de jaren vijftig.

avatar van robinb

robinb

Ach ik vond hem best het bekijken waard. Het is een film dat past in het sci-fi kanaal niveau. Acteerprestaties matig en special effects waren slecht maar ik heb me daar verder niet aan gestoord.

Zo op een saaie zondagochtend is hij prima te doen mits je van dit genre houd

avatar van Minotaures

Minotaures

Is dit naar aanleiding van het neergestorte meteoriet?

avatar van 606

Minotaures schreef:

Is dit naar aanleiding van het neergestorte meteoriet?

In de film bedoel je ?

avatar van Minotaures

Minotaures

Nee, deze

avatar van PAiNW4V3

PAiNW4V3

dominion schreef:

Klinkt leuk

film begint leuk eerste 22 minuten (en jaja ik heb m ooknog zoiets van uitgekeken)

jammer genoeg gaat het al snel van kwaad tot erger

slecht acteer werk en dramatisch neppe spinnen

hoe groter ze worden hoe nepper ze eruit zien

en niet te vergeten de kleine details die zichzelf tegenspreken in de gehele film

het idee opzich is leuk en had mooi kunnen worden ik denk low budget

vind je spinnen erg eng....

dan nog is er weinig spanning uit deze film te halen

niet echt een aanrader dus

hou je van dit genre dan is de film nog niet echt kijkwaardig

vind je het leuk om missers in een film op te sporen dan kan je hier je lol wel op

ikzelf ben gek op monster films dus ik kon me behoorlijk irriteren

misschien als ik deze film 20 jaar geleden had gezien dat ik het dan een "leuke" film vond

helaas is dat niet het geval

avatar van alvinvdv

alvinvdv

Deze film begint heel aardig, daarna loopt hij wel erg terug maar toch uitgekeken.

al bij al toch niet ZO slecht hoor.

avatar van kampsie1

kampsie1

Niet zo slecht als sommigen doen geloven.

Erg goed natuurlijk ook niet,leuk voor een zondagmiddag.

avatar van *Thijs*

*Thijs*

Ik heb ergere films gezien, maar dat haalt niet weg dat dit niet zo'n best prentje is

Als je je érg verveelt, is ie nog matig te doen.

SFX maken of breken een film uit dit genre.

avatar van jgbteg

jgbteg

Niet naar kijken of je moet graag een monster movie zien op het niveau van godzilla uit de jaren 60.

avatar van henkula

henkula

In 3D is het een spannende film, nu ja, aan het begin, op de een of andere manier slagen ze er in de rest van de film niet in om dat niveau te handhaven. Aan de soundtrack lag het ook niet, dus moet het verhaal slecht in elkaar zitten.

avatar van Curriculum

Curriculum

Ik ben simpelweg sprakeloos over deze inferieure film.

avatar van clockwork72

clockwork72

Soort Eight Leggend Freaks dus? Vond ik 8 jaar geleden een grappige film. Is dit net zoiets, met van die spinnen die van die overdreven geluiden maken als ze doodgaan?

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

slechte film, begon nog wel redelijk, maar erg nep allemaal, Eight legged freaks is wel veel beter en meer komedie dan deze.

avatar van Drifter

Drifter

Er is niets grappigs aan deze film.

Eerste helft is wel te pruimen, laatste deel slaat nergens op. Ik heb het idee dat ze de opgenomen scenes in willekeurig volgorde aan elkaar geplakt hebben en er een paar vergeten zijn en een paar teveel toegevoegd.

avatar van Stoj

Stoj

Heb de film net gezien en ik zeg het niet snel, maar wat een slechte film is dit.

Het acteerwerk is beneden peil, de special effects lachwekkend slecht en goedkoop in elkaar gezet en de SFX ... ach ik heb nog nooit spinnen een geluid horen maken, maar zeker nog nooit horen grommen als beren of trompetteren als olifanten. Maar goed, ik ben geen expert op dat gebied.

Maar goed, het is een film en wel grappig om bovenstaande redenen als je je verveeld.

Idd, Godzilla , hahaha

avatar van imagic

imagic

jgbteg schreef:

in mijn ogen zag de godzilla in de jaren 60 er nog een stuk beter uit dan deze spinnen, en die film werd ook nog eens een stuk beter geacteerd ! wat een drama is dit en dan bedoel ik daar niet het genre mee !

vooral het einde is geweldig..............