Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Jonah Loop
Met onder meer: Samuel L. Jackson, Kellan Lutz en Nina Dobrev
Gesproken taal: Engels, Mandarijn en Italiaans
Plot Arena
"There's no greater battle... Than the battle for your life."
David Lord ( Kellan Lutz) wordt ontvoerd. Hij wordt vervolgens gedwongen zich te begeven in de gevaarlijke wereld van gevechten in een ondergrondse, maar moderne, gladiatoren-arena. De georganiseerde gevechten eindigen pas wanneer een van de gladiatoren sterft. De kwaadaardige organisator van dit alles (Samuel L. Jackson) zorgt er voor dat de gevechten te volgen zijn via het internet. Deze online uitzendingen blijken een zeer groot succes. David zal alles op alles moeten zetten om te overleven.
David Lord
Ashley
Akiko
Kawaii
misteryland
jackson gaat echt hard achteruit met zijn crappy films de laatste tijd
the new guy
"Kwaadaardige organisator", haha. Dat kan al bijna niet goed zijn.
schumacher
Het is natuurlijk geen topfilm maar wel filmpke die ik graag heb, vette aktie gevechten, verstand op nul, zak chips erbij mee ne cola en genieten maar.
Vond deze gewoon goed maar meer ook niet.
Iron Maiden
en dan een 4, dan zou de film dus volgens jou in de top 250 thuis horen?
passieflora
Waardeloze Films.De vechtscene's zijn onrealistisch.Een normaal mens zou bij een fractie van de verwondingen in een sterven aan de verwondenen,na een gevecht v.Hele slechte geweldsverheerlijke film die van mij een 1 krijgt
markel66
Ik hoop dat ze Jackson goed hebben betaald want dit haalt zijn reputatie toch wel flink onderuit.
En die luts die kan zo op voor de casting van goede tijden slechte tijden, en dan vooral slechte.
boondocksaint30
Die Jackson moet me toch een waardeloze Agent hebben de laatste jaren. Wat een troep dit.
euromarc79
Geen slechte film maar ook geen aanrader als je niet van dit soort films houd.
(actie/knok)
darthconner
Ik dacht lekker even een leuk filmpie zien met onze goede vriend Samuel L. Jackson. Hier had ik toch meer van verwacht. Natuurlijk geen topfilm maar op zijn minst een leuk tussendoortje. Conclusie: wat een rotfilm.
Het acteerwerk trok, buiten dat van de Samuel, op niets. Er is niets nieuw aan de film. Alle ideeën die gebruikt zijn in de film komen blijkbaar van andere films. Ook het verhaal vond ik enorm zwak.
Ik geef een 1* omdat de Samuel er in mee speelde.
AHWA
Redelijk, maar wel vreselijk ongeloofwaardig. Onmogelijk dat hij zo snel kan herstellen. En dat Dobrev hier bij de cast staat, is misleidend, want de knapste meid van de hele film gaat al na 2 minuten dood
Lelijk gemonteerd ook, met allemaal vreemde scenes van steden erdoorheen die er lelijk uit steken. Ook is het frappant dat het gevechten tot de dood zijn, maar het hele kijkerspubliek dolenthousiast meekijkt.
DjFrankie
Film gaat niet over geloofwaardigheid, maar is gewoon een strakke actiefilm. En precies zoals ik ze graag heb, in de stijl van Death Race maar dan in een arena en man tegen man.
Ik heb ervan genoten, mensen die een goed verhaal willen dit is niks voor je.
blurp194
Niet geloofwaardig. Maar in dit genre is dat ook niet echt noodzakelijk - of zelfs maar een pluspunt. Hoeveel actiefilms 'based on true events' zijn er tenslotte. Spannend is het tenminste nog wel.
Samuel L. is wat mij betreft nooit een topacteur geweest. Wel een die je af en toe verrast met een mooie rol. Dit is niet zo'n film, hier staat hij alleen op het omslag om een paar kijkers te lokken. Maarja, voor het acteren van Lutz hoef je ook niet in de rij te gaan staan - en net zo min voor dat van Katia Winter. Mooie meid, wel, de scènes waar ze in speelt doen echt geen pijn aan m'n ogen.
En dan vind ik weer wel dat er een goeie cameraman bezig is, en de decors zijn ook prima in orde.
killer13
de beste B-film die ik in jaren gezien heb. mensen die the condemned goed vonden zullen hier ook van kunnen genieten. keiharde actie en het acteerwerk was nog best wel goed van tijd tot tijd.. het enigste minpuntje is dat samuel L. jackson ontsnapt, ik had veel liever gezien dat hij het ergste van al werd afgemaakt.
Vechtverf.
Een zeer standaard en goedkoop ogend werkje met veteraan Jackson, die op de automatische piloot als enige voor nog wat schmierend vermaak weet te zorgen. De rest van de cast stelt teleur en de vele vechtscènes komen niet goed uit de verf. Het meest mislukte aan dit 13-in-1-dozijn-werkje is het lachwekkende verloop van het verder voorspelbare verhaaltje.
Doorsnee.
Hollywood007
Ik was in het begin niet echt voor deze film te vinden omdat ik een beetje een copy van Death Race verwachte. Nadat ik deze Arena gezien had moest ik toegeven dat ik deze zelfs beter vindt dan Death Race. Ik kijk zelfs al uit daar een vervolg.
Echt een aanrader!
Lucitair
Echt een aanrader!
Beter dan Death Race? ROFL! xD
MrWhatyousee
Whuhahahaha...The Terminator meets Rambo meets The Expandables in een vechtmachine...die natuurlijk undercover is,maar dat zich pas realiseert als ie doodgaat...whuhahaha...nee,hier kan ik niet genoeg fanta voor drinken om dit tot voldoende te noemen...en ik haal er nog n halve ster vanaf omdat meneer Jackson hier totaal niet in thuis hoort...en hij wordt nog steeds gezocht...arena 2?Please...my advice...safe the money,do NOT make a sequal!
MrWhatyousee
Vraag me serieus af hoeveel euromarc79 heeft gedronken,voor hij deze reactie plaatste:
Geen slechte film maar ook geen aanrader als je niet van dit soort films houd.
(actie/knok)
Dude,seriously...GEEN slechte film?
Wil je daar geld op leggen?
Dat ben je namelijk op voorhand kwijt.
Whuahahahha
MrWhatyousee
Echt...als je lang genoeg naar die cover kijkt,zou je haast zweren dat Samuel.L Jackson een zenuwinzinking heeft gehad!Oh ja...op zich is de halve ster voor de aanwezigheid van Nina Dobrev,maar dat had 1 ster kunnen zijn,als ze eerst even had gewaxed! *LOL*
Smugmarty
Wat doet S.L. Jackson de laatste tijd .... heeft hij huurachterstand ofzo? Ga hem niet eens kijken met deze cijfers
Polvo
Te walgelijk om te zien.
Te ziek om leuk te vinden.
Heb het net 5 minuten volgehouden.
pophey
Ok, veel negatieve reacties, maar ieder mag er van vinden wat hij of zij vindt. Voordeel van een "democratie"
Ik mag ervan vinden wat ik vind maar kan dus alleen voor mijzelf spreken.
Ik vond het een geweldige film. Geen Oscar, maar zeker een 7+.
Het bekijken waard dus..................................
Al DeNiro
Jackson in vorm, veel bloed en lekkere wijven. Ik heb me zeker vermaakt met deze B-film.
moviemafketel
- 19752 berichten
Jammer om te lezen hoe bijna iedereen deze film afkraakt. Ik heb er namelijk wel gewoon van kunnen genieten. Het is een lekkere no-brainer waar de gore en het bloed je om de oren vliegt.
Ok, het acteerwerk is niet om naar huis te schrijven, maar dat had ik ook niet verwacht.
Het idee is duizend keer eerder gedaan, maar wanneer dit idee leuk wordt verfilmd heb ik daar geen enkel probleem mee. Dit soort actiefilms is aan mij wel besteed. Alleen het einde is wel erg abrupt en slap te noemen. 3 sterren !
Decec
Een goede actie/thriller film...
Prima verhaal...
Prima acteerwerk...
Bekende acteurs Samuel L. Jackson en
James Remar ...
Perfect achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Wat zijn de beste releases van deze week? Alle nieuwe films en series op streaming

Butterfly on a Wheel
Thriller / Drama, 2007