• 9.378.314 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Ierland

Geregisseerd door: Jon Wright

Met onder meer: Russell Tovey, Richard Coyle en Bronagh Gallagher

Plot Grabbers

"For the locals on Erin Island, it's last orders."

Ciarán O'Shea, de knappe maar afgeleefde politieagent van het slaperige Erin Island, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met de lokale dronkenlappen. Samen met zijn ijverige collega Lisa krijgen ze plots te maken met dode walvissen, onthoofde vissers en vreemde buitenaarde wezens genaamd grabbers. Als een reuzeninktvis met tentakels, grote kaken en een stekelige tong van een meter, maken ze gehakt van de lokale bevolking. O'Shea en Lisa komen er achter dat de enige overlevende van de laatste slachting zo dronken was dat zijn bloed giftig was voor de monsters.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Garda Ciarán O'Shea

Tadhg Murphy

Declan Cooney

avatar van erik1677

erik1677

Hahahahah Tormented van Jon Wright vond ik al vet, dit lijkt me ook wel weer hilarisch.

avatar van schram101

schram101

Wat een heerlijk dom plot

avatar van patito

patito

Trailer gezien in de bios te Ierland. Lijkt me interessant.

avatar van dope

dope

• 20072 stemmen

Hij was wel lachen, allemaal aan de zuip om niet gedood te worden door een alien, grappig idee en typisch Iers natuurlijk!

avatar van gauke

gauke

Tegenvallend: voor een komedie is het amusement te middelmatig, de humor te grijs (een schromelijk tekort aan echte zwarte humor) en de getoonde cliché's zijn saai. Voor een horrorfilm zijn er te weinig schrikmomenten en slachtoffers. Scènes en dialogen lijken meer als vulmiddel te dienen dan dat ze ergens toe doen. Kortom een Ierse productie met veel geschreeuw maar weinig wol.

avatar van Autopsy

Autopsy

wat een lelijke poster.

avatar van MantA1952

MantA1952

De slechtste film die ik in tijden gezien heb.

-10

avatar van schumacher

schumacher

Viel best mee.

Tis uiteraard een zever filmpje .

avatar van Yugnav

Yugnav

Aardige film die lekker weg kijkt. Geen hoogvlieger, maar gewoon leuk om een keer gezien te hebben op een zondag middag...

avatar van Testa-Rossa

Testa-Rossa

Klinkt goed!

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Yugnav schreef:

Geheel met bovenstaande eens, leuk om eens te zien, maar verwacht geen hoogstandje.

avatar van Barry83

Barry83

Een simpel filmpje die je snel weer vergeten zult zijn. Leuk voor tussendoor maar meer ook echt niet.

avatar van Waku

Waku

lijkt mij beetje op het inmiddels "klassieke" Tremors?

Ben benieuwd

avatar van Marc PB

Marc PB

Grabbers: niet veel over te zeggen. De humor zwaar matig en overdreven ik kon er niet om lachen wat wel weer geinig is dat de monsters allergisch zijn voor dronken mensen. De digitale effects van het monster is vreselijk nep. Zit niet echt een verhaal in. Kortom goedkoop flopper.

avatar van Testa-Rossa

Testa-Rossa

Testa-Rossa schreef:

Klinkt goed!

Helaas was de film niet zo goed als het plot, opzich is het allemaal wel aardig maar niet voldoende om anderhalf uur te boeien.

Leuk voor een keer.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik sla em lekker over!!

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Helemaal mee eens getrouwde vriend.

avatar van barcam

barcam

Concept: monsters eten geen dronken mensen omdat dit bloed voor hen giftig is. Origineel idee en valt leuke horror komedie van te maken maar dit valt dik tegen. Probleem is dat de film zich soms veel te serieus neemt en men verwerkt er zelfs nog een klein drama in. Ook is halverwege die inspiratie op. Met meer whisky had dit een cult pareltje kunnen worden.

avatar van maxschreck

maxschreck

Zeker geen hoogvlieger van een film. Maar film neemt zich dan ook niet echt serieus.

Bij vlagen toch wel erg grappig. Helaas wordt het einde een beetje afgerafeld.

Vooral leuk door de bijrollen.

avatar van erik1677

erik1677

Super! wat goed!

Verschrikkelijk in een deuk gelegen.

Mooie sfeer en super gemaakt.

Echt supergrappig.

avatar van Drifter

Drifter

tattoobob schreef:

Ik sla em lekker over!!

Bedankt voor de mededeling....

avatar van Drifter

Drifter

HALVE TAMME. schreef:

Helemaal mee eens getrouwde vriend.

orgineel

avatar van james_cameron

Ouderwets opgebouwde, niet al te serieuze monster-movie, waarin een eng buitenaards beest het heeft voorzien op een een slaperig eilandje voor de kust van Ierland. De fraaie ierse locaties zijn absoluut een pluspunt, net als de sympathieke personages, maar het script verloopt wel heel erg standaard en is daardoor erg voorspelbaar. De special effects zijn echter prima, waardoor dit filmpje toch nog best het aanzien waard is. In ieder geval beter dan de debuutfilm van regisseur Jon Wright, het waardeloze Tormented. Denk hier aan een kruising tussen Jaws en Tremors.

avatar van schram101

schram101

Zonde dat Grabbers zo inkakt in de tweede helft. Het begint namelijk allemaal best leuk. Het plezier van de makers en de cast spat van het scherm en een onverwacht leuk tussendoortje lijkt zich aan te doen. Maar zo'n beetje vanaf het moment dat de bewoners zich gaat bezatten kakt het in. Waar de twee hoofdpersonages dat nog leuk kunnen invullen wordt het op den duur maar een flauwe bedoening.

avatar van MaNiAc E

MaNiAc E

Beviel me prima deze film, niet alle grappen zijn geslaagd. Echter enorm goede CGI en sterke cast: Grabbers movie review by SlashingThrough.com

avatar van DDT

DDT

Ik vond hem niet slecht hoor voor een B film,heb af en toe toch es moeten glimlachen

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Drifter schreef:

orgineel

Ja ja,ik weet ze altijd wel te plaatsen hoor .

avatar van tattoobob

tattoobob