• 9.374.414 stemmen

Geregisseerd door: Jim Sheridan

Met onder meer: Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts

Releasedatum: 3 november 2011

Plot Dream House

"Once upon a time, there were two little girls who lived in a house."

De succesvolle uitgever Will Atenton stopt met zijn baan in New York om, samen met zijn vrouw Libby en twee dochters, te verhuizen naar een schilderachtig dorpje in New England. Maar dan komen ze erachter dat in hun perfecte huis een moeder en haar kinderen zijn vermoord. Het hele dorp is van mening dat haar man, de enige overlevende, de dader is. Wanneer Will deze tragedie onderzoekt, komt zijn enige aanwijzing van Ann Paterson. Zij is een buurvrouw die goed bevriend was met de familie. Will en Ann proberen samen het verontrustende mysterie op te lossen.

Craig, Weisz en Watts

Het plot klinkt vrij simpel dus ik hoop dat er toch een verrassende wending aan gegeven wordt.

Maar als ik zo de stemmen bekijk van andere films van Sheridan dan zal dat best goed komen.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Jim Sheridan! En Weisz en Watts en Craig! Ben benieuwd hiernaar!

Naomi Watts

Van R-Rated naar PG-13 gegaan .

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Dat hoeft niks uit te maken natuurlijk, verwacht dat dat bij deze film ook het geval is; was alleen maar rated R ''for some violence''.

Naomi Watts

Dream House; starring Mr. James Bond himself - Daniel Craig, Oscar winner Rachel Weisz (The Constant Gardener) & Naomi Watts (The Ring), was originally given an R rating for some violence. Universal tried to appeal the decision fruitlessly as the rating was upheld. Well, someone connected to the production has apparently done some re-editing and re-submitted the film to the MPAA. The fact that Dream House was originally rated R for some violence and now in this re-edited version

Dat ze eerst bij hun rating bleven na hoger beroep en nu wel overstag gaan lijkt het me wel dat er drastische aanpassingen gemaakt zijn. Al hoop ik dat je gelijk hebt.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Kan me niet voorstellen dat de aanpassingen 'drastisch' zijn. Vaak gaat het maar om één of twee sleutelscénes die ietwat ingekort / minder heftig gemaakt zijn. Die lui daar bij de MPAA hebben sowieso hun verstand de helft van de tijd niet.

Naomi Watts

Dat is waar, gedachtegang van MPAA raakt inderdaad kant noch wal. Zal me wel drukk maken om niets .

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Gigantische twist wordt er weggegeven in de trailer. Eerste keer dat ik een trailer heb weggeklikt, iig.

avatar van eppo349

eppo349

Eerst een re-editing en nu een trailer die de hele film verklapt. Belooft meestal weing goeds.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Inderdaad, de trailer verraad wel veel volgens mij. Of de film heeft nog een grotere twist in petto, dat kan ook. Hoe dan ook, ik vind het er allemaal wel leuk uit zien. Ik hou wel van dit soort suspense thrillers en ik vind het altijd leuk om Craig te zien acteren.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Aan het begin van de trailer kan je die "gigantische twist" al raden. Lijkt me aardig om het hele verhaal te zien maar echt verrassend is het niet.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Misschien word die twist al vrij snel weggegeven in de film en gaat hij daarop verder. Want komop, ze snappen zelf ook wel dat ze anders de hele twist van de film weggeven?

avatar van sofripa

sofripa

Craig is maar druk zonder 007. Dit lijkt best een aardige thrillert.

avatar van goldberg68

goldberg68

Heb een voorstukje gezien lijkt me erg spannend en wil ik zeker gaan zien als die uitkomt.

avatar van mauwiewauwie

mauwiewauwie

Leuke film ,trailer veraad niet alles er zit een zeer goede twist in de film.

avatar van herder

herder

Rachel Weisz en Naomi Watts in 1 film? Oehhh, kan een spannende film worden, maar dan heb ik het niet over het verhaal.

avatar van herder

herder

Oh man, er staat dat er een goede twist in de film zit, dus ik zal niet meer verrast worden. Spoiler...

avatar van madmax1

madmax1

Verassend

De verhaallijn is vergezocht.

Spannende en sterk mysterieuze geacteerde film.

avatar van nadrin

nadrin

Er was veel te veel te zien in de trailer.

Daardoor zit je al de gehele tijd tijdens de film in die richting te denken. Dat vond ik jammer wat dat bedierf toch wel de pret.

Op het einde kreeg je wel de kans on te kunnen kiezen tussen f....., zi....., ....... of iets dergelijks en dat vond ik wel goed.

Ondanks dat er niet echt heel veel gebeurde in de film ging het soms wel te vlug en te doorzichtig. Zo weet je al van na een kwartier film Who don it.

Maar het acteerwerk maakte de film minstens een punt meer waard

Goed acteerwerk van de hele cast.

Ik had nog maar net Defiance met Craig gezien en was wel teleurgesteld in zijn rol.

Gelukkig doet hij het hier stukken beter.

en 92 minuten met aftiteling en al dat was te kort met langere speelduur had men misschien wel meer mysterie kunnen creëren.

Kortom de film is geen blijver maar ik kan hem toch wel aanraden..

jarno1975 (moderator series)

Jim Sheridan wil dat zijn naam van de credits verwijderd wordt van Dream House.

Bron

avatar van remixxatstage

remixxatstage

Ik ga hem nu kijken!!!

Ik ben benieuwd!!

avatar van littlemiracle

littlemiracle

Ik vond het een mooie film. Mooi geacteerd door daniel craig, en o wat vind ik die rachel weisz toch een mooie vrouw om naar te kijken! Zeker de moeite waard om hem te zien.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

De film start enorm goed, met een aantal (redelijk) spannende scènes. Dan volgt er na een tijdje een enorme plotwending, waar ik in het begin niet meteen een grote voorstander van was, in de eerste plaats omdat de spanning volledig wegviel en de film aldus evolueerde van een thriller naar een drama. Gelukkig viel het uiteindelijk toch nog allemaal goed mee, mede met dank aan het einde van de film dat best te pruimen was.

avatar van Nitrouz

Nitrouz

Geniale trailer wel!

avatar van rep_robert

Geniale trailer? Ik heb de film nog niet gezien en ik vrees dat de "enorme plotwending" waar Kr!kke het gewoon over heeft ook al in de trailer zit. Die verraadde echt zoveel dat er denk ik weinig verrassing in deze film kan zitten. Gewoon een kut trailer!

Naomi Watts

Gewoon een kutfilm. Gewoon weer dertien in een dozijn haunted film, met zo'n pretentieuze lachwekkende "dubbele' laag. Wordt zo slecht dit, beetje jammer dat dit soort wanprodukten nog steeds gemaakt worden. Naomi, why?

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Zo hé, deze film wordt door diverse media tot op het bot afgekraakt.. Was hier heel nieuwsgierig naar, maar ik denk dat ik er maar even mee wacht om em te zien..

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Naomi Watts schreef:

Naomi, why?

Er moet nu eenmaal brood op de plank.