• 9.370.314 stemmen

Geregisseerd door: Pablo Illanes

Met onder meer: Ingrid Isensee, Kiki Rojo en Claudia Burr

Gesproken taal: Spaans

Plot Baby Shower

Vier jonge vrouwen die vroeger klasgenoten waren, komen bij elkaar om de zwangerschap van één van hen te vieren. Ze spreken af bij een afgelegen landhuis op een uur rijden van de stad, om daar het feestje te vieren. Het is een tijd geleden dat ze elkaar zagen en een recente daad van verraad van één van hen hangt als een donkere wolk boven de ontmoeting. De onthulling van een duister geheim en een reeks gewelddadige sterfgevallen veranderen de 'baby shower' in een heuse nachtmerrie...

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

avatar van Zandadder

Zandadder

Sweet! Ga ik zien!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Chileense herhalingsoefening. Waar Goatherd, The (2009) me nog wist te verrassen met een fijne look en verrassende invulling, valt dit gebeuren uit Chili een beetje tussen van alles in.

Er springen een aantal zeer aardige effecten uit maar die verhullen de leegte in dit straight forward werkje niet. Ik waardeer het vergezochte plotje en het soms wat onnozele verloop maar kan het trage eerste half uur en enkele slome individuele scenes daarna gewoon een stuk minder waarderen.

Nette headshot, gave 'onnodige amputatie' en nog wat van de good-old steek en schot wonden. Heel opvallend is Baby Shower niet en ik zou dan ook geen overtuigende redenen kunnen verzinnen om dit alsnog te gaan zien.

Pure middelmaat met z'n goede en slechte kanten, prima verzorgd maar mist eigen input.

avatar van kniteforce

kniteforce

Vandaag op imagine gezien aardige gore. Duurde net iets te lang. Sluit me helemaal aan bij wat Jeroetjuhhhhh zei.

avatar van Onslaught

Onslaught

Vrij matige film. Nergens echt spannend, verrassend of nieuw.

Zaten wel een paar leuke bloederige scenes in, maar ook hier niets nieuws onder de zon.

avatar van stinissen

Erg matige horror film die op geen enkel vlak kan overtuigen. In Duitsland gezien onder de naam Blood Shower .