De opening met de introductie van San Francisco was best leuk gedaan en zag er ook mooi uit. Wat daarna volgt is een waar tieten walhalla en dat 55 minuten lang. De film (het is ook eigenlijk een documentaire) gaat helemaal nergens over en vrijwel alleen vrouwen met enorme borsten (mijn god wat had Darlene Gray een formaat zeg

) zijn zichtbaar en dansen (meer epileptische aanvallen), rennen, zwemmen en liggen de hele tijd te pronken met hun fraaie handel

Uiteraard wederom begeleidt met de typische Russ Meyer muziek. De vrouwen komen ook allemaal aan het woord over het thema topless maar eerlijk gezegd is alles me ontgaan wat ze zeggen. Je kwam eigenlijk ogen te kort voor deze film. Sommige dames zoals Babette Bardot en Lorna Maitland (mooie vrouw) waren ook te zien in andere films van Russ Meyer. Je zou zeggen 55 minuten aan borsten is saai maar eerlijk gezegd had het van mij nog langer gemogen

De documentaire wordt overigens afgesloten met een dansend achterwerk in beeld
Een 1.0 voor het verhaal (was er namelijk niet) en een 5.0 voor de vrouwen maakt gemiddeld een 3.0
P.S. vond het wel jammer dat Tura Satana en vooral Haji niet in deze documentaire voorkomen.