• 9.377.185 stemmen

Alternatieve titel: Born 2 Race

Geregisseerd door: Alex Ranarivelo

Met onder meer: Joseph Cross, John Pyper-Ferguson en Brando Eaton

Plot Born to Race

"Only one can win it all."

Danny Krueger is een jonge rebelse straatracer die goed op weg is om in de problemen te komen. Na een ongeluk tijdens een illegale straatrace wordt hij naar een klein stadje gestuurd om bij zijn vervreemde vader, een uitgerangeerde NASCAR racer, te gaan wonen. Wanneer Danny besluit om mee te doen aan de NHRA High School Drags, is hij genoodzaakt de hulp van zijn vader in te schakelen om de lokale held uit te schakelen.

avatar van stinissen

Uitstekende race film in de stijl van het eerste deel van de Fast and the Furious , het verhaal is wel bekend ook met de nodige clichés maar dat doet niks af aan deze onderhoudende film. Ook kleine rol Sherry Stringfield (ER) als de moeder van Danny Krueger .

avatar van RickZ

RickZ

Puberale Bfilm over straatracers met een beetje race-actie (maar wel steeds hetzelfde) en dom, dun en zeer voorspelbaar verhaaltje. Doelgroep: pubers die niets te doen hebben (bv omdat hun Blackberry niet meer werkt).

avatar van Roel82

Roel82

In alle facetten van de film een zwak aftreksel van the fast and the furious reeks. Heb mij niet heel erg vermaakt tijdens de film en de film is erg voorspelbaar.

avatar van jeroenemo

jeroenemo

Dit is echt een zeer vermakelijke film als je van snelle auto's houdt!

Mijn voorkeur: Impreza in de hoofdrol.

Zoals eerder vermeld net als F&F maar meer racen...

Goede special effects. Aanrader dus.

avatar van henkula

henkula

Er worden in deze film geen grapjes gemaakt over de achternaam, noch is er van nachtmerries sprake. Het verhaal moet om het racen draaien, ik geef het je maar te doen.

avatar van ProHcore

ProHcore

Gewoon een redelijke film als je van mooie en/of 'snelle' bolide's houd.

Vind het alleen wel jammer dat de races niet wat realistischer zijn in dit soort films, want dat is toch waar het uiteindelijk om zou moeten gaan? **** op de 1/4 neer zetten met een 2004 sti waar bovendien een 2.0 in hangt ipv een 2.5 met stock sti intercooler (voldoende tot +/- 320pk) die een 700+ pk run(heb je nodig voor zo'n tijd) neer zet. NOT