• 9.371.990 stemmen

Genre: Misdaad / Drama

Geregisseerd door: Cody Jarrett

Met onder meer: Geneviere Anderson, Thela Brown en Kitten Natividad

Plot Sugar Boxx

Verslaggeefster Valerie March gaat undercover om te infiltreren in een vrouwengevangenis. Het doel is om een prostitutienetwerk, opgezet door de directeur, op te rollen. Maar als Valerie eenmaal binnen zit, blijken haar medegevangenen al hun eigen brute plannen te hebben met de directeur en zijn handlangers en breekt de hel los...

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Tof, een moderne 'women in prison' flick. Best interessant subgenre in de exploitation, wil ik binnenkort wel eens wat van gaan zien .

avatar van fritsy

fritsy

C Film.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Helaas niet echt wat ik er van gehoopt had.

Leukste aan Sugar Boxx zijn vooral de kleine rollen van Tura Satana en één van de grondleggers in het WiP genre; Jack Hill. Veel tit shots ook, maar helaas niet te effectief gebruikt. Dit soort films moeten het nou niet echt van narratief en acteerwerk hebben maar hier maken ze het wel heel bont. Zelfs voor mij en wat ik gewend ben vond ik het niet te doen. Film voelt veel te fragmentarisch aan en weet nooit ook enige coherentie te creëren.

Al klinkt dit wel negatief maar dat is het zeker niet. Ik had gewoon meer verwacht. Had gehoopt op een flick wat aan zou sluiten op de stijl van mijn grote held Russ Meyer, maar helaas. Voor de rest kijkt de film vrolijk weg, fijne referenties, lompigheden (een blowjob om de pijn van een schotwond te verzachten ) wat briljante punchlines en frivool gespeel met genre cliche's. Het is alleen jammer dat het voor exploitatie toch wat te braaf is. En wat is een WiP flick zonder Pam Grier? .