• 9.372.679 stemmen

Geregisseerd door: Nicolás Goldbart

Met onder meer: Daniel Hendler, Jazmín Stuart en Yayo Guridi

Gesproken taal: Spaans

Plot Fase 7

Coco en zijn medebewoners in het appartementencomplex zijn in quarantaine geplaatst nadat een van de buren besmet is met een nieuw griepvirus. Doordat de overheid weinig onderneemt moeten hij, zijn zwangere vrouw Pipi en de anderen zien te overleven op hun eigen manier. In het begin is de verveling de grootste vijand en doodt Coco de tijd met televisie kijken. De andere buren lijken het allemaal serieuzer te nemen; Eén van hen weigert zijn appartement te verlaten zonder speciaal pak, twee anderen zijn er van overtuigd dat een derde ook ziek is en proberen hem het pand uit te krijgen, en niemand weet of de Chinese familie nog in het gebouw is.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Yugnav

Yugnav

Hele aparte film, maar zeker de moeite waard. Kwam wat langzaam op gang, maar vervolgens erg spannend. Er wordt een goede, spannende sfeer neergezet, wat ook zeker door de muziek keuze komt. Super film!

avatar van Jesse93

Jesse93

Het was een vermakende film. Een beetje zoals rec (opgesloten in een gebouw) alleen dan zonder de zombies natuurlijk. Toch begon ik me aardig te irriteren aan de hoofdpersoon, vooral door zijn traagheid en hij loopt maar een beetje met een nietszeggend hoofd rond alsof er niks gebeurt. Toch heeft de film me geinteresseerd gehouden, alleen vond ik het open eind wat jammer en hij vraagt eigenlijk naar een tweede deel, al denk ik niet dat dat een succes zal worden.Vooral door de plaats waar het zich heeft afgespeeld.

avatar van jippie2010

jippie2010

ik vond em niet veel aan, erg trage film, kon me niet boeien. 2.0 voor de moeite

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Deze film is op zijn manier uniek. Ik vond hem best komisch,rustig en ongeloofwaardig. Je moet deze film niet gaan kijken met een serieuze blik, maar gewoon verstand op nul en op je af laten komen. Hier en daar heeft hij inderdaad wel wat weg van Rec.

avatar van joey1973

joey1973

Ik vond de film (onverwachts) geweldig, goed geacteerd, de personages blijven boeien, de humor is leuk, de sfeer is goed, het verhaal is top al gebeurd er de eerste helft vrij weinig, toch blijft het boeiend en spannend.

avatar van Shinobi

Shinobi

Satirische quarantaine.

Best een moeilijke film om in een hokje te stoppen en dat is voor mij gelijk een minpunt hieraan. Fase 7 wil namelijk: angstaanjagend, grappig, satirisch enz. overkomen. Het is gewoon te veel en werkt maar deels.

Het begint dan ook vrij moeizaam met de opbouw en het stel Coco en Pipi voor wie ik beide geen sympathie kon opbrengen; wat een irritante personages zeg. Het eerste deel is min of meer als een parodie bedoelt om de kijker op een grappige manier in te laten zien hoe mensen in zo een dergelijke situatie over-the-top reageren. Dit is half gelukt en ik zag er de humor wel van in.

Gelukkig neemt de spanning de overhand in de tweede helft, waardoor de film mij meer kon boeien. Door de wending van genre wordt het gestoorder en komt het meer aan op een strijd tussen leven en dood.

Al met al een redelijke film om eens gezien te hebben, maar het had zoveel beter gekund als er voor één genre was gekozen en het stel door andere acteurs werd neergezet.

2,5 Sterren.