Eaters (2011)
Met onder meer: Guglielmo Favilla
Gesproken taal: Italiaans
Plot Eaters
"A New Race Is Rising"
De wereld wordt na een dodelijke allesvernietigende epidemie beheerst door zombies. Drie mannen - zombiejagers Igor en Alen en de wetenschapper Gyno - zitten opgesloten in een fort dat omgebouwd is tot onderzoekscentrum en schuilplaats. Hier proberen ze er achter te komen wat er is gebeurd met het menselijke ras.
Voodoo
net trailer gezien op youtube, ziet er wel goed uit voor een italiaanse film
Lexcoaster
net trailer gezien op youtube, ziet er wel goed uit voor een italiaanse film
Voor een Italiaanse film!?
Noodless
De trailer ziet er cool uit. Kan een verrassend goed filmpje zijn.
Eéntje om in de gaten te houden.
mikey
Zombies? Een fort? Vermoeiend allemaal. Ik ga maar stoppen met nieuwe horrorfilms. Het zijn slechts herhalingen.
Prudh
Een plot als deze klinkt te cool juist. De hele wereld is vergaan, zombiejagers (holy SHIT ik wil ook een zombiejager zijn!!), verschansen in een fort met steeds de kans dat de zombies binnenkomen, schuilplekken zoeken, bloed, angst en viezigheid. Leuk! Voor een Italiaanse film kan dit misschien nog wel wat worden
Wait what? Uwe Boll Presents? En "The pope shot himself in the head this morning. He left a note saying: "I don't want to come back." Yes!
jarno1975 (moderator series)
Ik lees net dat deze film geproduceerd is door Uwe Boll.
megaman
Wel tof dat er een moderne Italiaanse zombiefilm aan komt. Ik heb nog niet de kans gekregen om Bruno Mattei's Island of the Living Dead uit 2006 te bekijken aangezien deze alleen beschikbaar is via Amazon.de. Probleem is namelijk dat ik geen Creditkaart heb en zo geld overboeken is helaas geen optie. Any way, de trailer van Eaters zag er wel tof uit opzich alleen vind ik het jammer dat de Italianen niks meer doen met hun versie van het zombiegenre. Namelijk de surreaistische zombiefilm die we kennen van Lucio Fulci. De zombies in Eaters zien er precies zo uit als in de remake Dawn of the Dead, inclusief de schichtige beelden. Graag had ik bijvoorbeeld de rottende zombies van Fulci's Zombi 2 weer terug gezien. Eaters lijkt zo weer de zoveelste moderne zombieflick te gaan worden. Maar ik ga hem hoe dan ook bekijken als hij uitkomt
Uwe Boll presents..
een teleurstelling. Een zombie flick vol met schitterende gore fx en...uuhm...tsja. Verder te standaard, eigenlijk. De sfeer is prima, het voelt bijzonder smerig aan allemaal. Echter kiest het geen duidelijke righting, is het serieus..is het dat niet? Who knows, ben benieuwd hoe de rest het oppikt.
Had het toch anders verwacht. Iets minder gezanik en iets meer fout vermaak, echter ervaar ik dit als de zoveelste semi-serieuze zombiefilm die het genre niet opnieuw uit probeert te vinden maar juist in dezelfde valkuilen dondert.
En dat is zonde, want op papier lijkt dit toch beter dan dat. Het is prima voer voor de zombieliefhebber, waar ik in dit geval gelukkig onder val, maar een publiek op de tweede rij hoeft het niet te bereiken. Nogmaals; jammer! Had enorm hoge verwachtingen en die worden nu slechts op één vlak helemaal waar gemaakt.
Pulp productie en van een bedenkelijk niveau.
Mitchy.
Hmmm.. zit toch wel te twijfelen of ik deze zal aanschaffen.
Onderscheid deze zombie-''slasher'' zich van anderen en is 'ie wel uit te zitten?
Gaarne een reactie.
Nee, het is fanvoer.
RickZ
Italiaanse Horrorfilm met flinterdun verhaal over een wereld vol zombies, veel gore en redelijke make-up maar zeer weinig inhoud.
Voorlopig mijn laatste Uwe Boll film: na "Blubberella" en "Bloodrayne: The Third Reich", maakt deze film "Eaters" dat geldt drie maal is scheepsrecht.
De buitenkant van de film is nog wel aardig blijkbaar, je trapt er zo in:
Die trailer
Dit wordt geweldig!
Best vette trailert!
Hele coole poster
Uwe Boll presents..
een teleurstelling....
En toch nog een 3.5 * geven ???!!!! Hoezo hoge cijfers voor de regisseur ipv voor de film.
Tonypulp
Waar baseer je dat nou weer op? Heb een heel verhaal opgehangen aan de film en je haalt er iets uit wat er helemaal niets mee te maken heeft..
Daarnaast kan een 3,5 natuurlijk gewoon een teleurstelling zijn, moet ook niet moeilijk te begrijpen zijn.
FillumGek
Bij mij was de teleurstelling helaas iets groter. De verwachtingen waren, net zoals bij de meeste, behoorlijk hoog. Zeker na het zien van de trailer. Maar helaas zitten daar de beste stukken al in.
Visueel is de film best goed met een vies grauw sfeertje en de special effects zijn verbluffend, zeker als je weet dat het budget erg laag was.
En dat is leuk, maar als er verder weinig te genieten is heb je er nog niks aan. Er is erg weinig actie en je zit vooral te luisteren naar veel saaie gesprekken en een kutverhaaltje.
JordyCapitated // Horror Cinema: Eaters (2010) - jordycapitated.blogspot.com
jordandejong
Één van de slechtste films die ik ooit heb gezien.
Verwachte hier veel van, mede door de cover en door andere goede titels uit de Italiaanse horror cinema.
Uiteindelijk blijkt het een verschrikkelijke saaie k*t film te zijn.
Ik lees hier berichten die de film credit geven voor de gore en sfeer. Ik vond de gore niet veel bijzonders, al was elk bloedspatje in de film een opwinding omdat je dan even afbent van dat verschrikkelijk saaie Italiaanse gebrabbel.
Niet veel meer over te zeggen.
Veel Italiaans gelul en weinig bijzondere gore.
Boeikens
Nee, het is fanvoer.
Ik ben fan en ik ben benieuwd
TinkerTex
Pluspunten zijn het sfeervolle camerawerk, de fraaie make-up en special effetcs, waar nauwelijks CGI aan te pas komt. Er zitten een aantal fraaie kills in.
Het kan de film niet redden, want het plot boeit voor geen meter. Een hoop oninteressant gelul, lamme actie en een lilliputter als Hilter look-a-like. Ik zat al na een kwartier op mijn horloge te kijken. Een herleving van de Italiaanse pulpfilm? Dacht van niet...
Noodless
Neen, boeide mij totaal niet. Veel saaie dialogen, traag, vervelend ( het vertrek met de auto waar maar geen eind aan wilt komen)
, slappe actie, weinig beleving, oninteressante personages en totaal niet sfeervol. 2/10
Boeikens
Gore zombie-splatter. I Love It
Deed aanvankelijk nogal denken aan Day of the Dead.
Uiteraard geen topper en er zitten wel wat FX-foutjes in maar de gore is heerlijk, wat voor dit genre toch belangrijk is, en er zit zelfs een goede dosis humor in.

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Kerd Ma Lui