• 9.370.389 stemmen

Look What's Happened to Rosemary's Baby (1976)

Drama / Horror | 100 minuten

Genre: Drama / Horror

Alternatieve titel: Rosemary's Baby II

Geregisseerd door: Sam O'Steen

Met onder meer: Stephen McHattie, Patty Duke en Broderick Crawford

Plot Look What's Happened to Rosemary's Baby

"Rosemary's baby rocked millions. Now, Satan's child comes of age!"

Terwijl een coven (een groep heksen) zich klaarmaakt voor een nieuw ritueel, besluit Rosemary met haar zoon Adrian te ontsnappen. Ze vluchten naar een synagoge, waarin ze beschermd zijn tegen de coven, die inmiddels alle middelen heeft ingezet om hen te vinden. Wanneer er vreemde bovennatuurlijk dingen gebeuren met de rabbijnen in de synagoge en Adrian twee jongens bewusteloos slaat, begint hij te merken dat hij toch geen kind is zoals alle anderen.

Adrian / Andrew

Marjean Dorn

Guy Woodhouse

Roman Castevet

avatar van starbright boy

Hoewel deze (TV-)film een slechte reputatie heeft zou ik 'm best eens willen zien.

avatar van Metalfist

Metalfist

Wist zelfs niet dat hier een vervolg op was. Het eerste deel ooit eens gezien (te lang geleden om hem te kunnen beoordelen) maar ik twijfel of dit de moeite zou zijn. Ach, kan misschien wel leuk zijn.

avatar van starbright boy

Voor een appel en een ei voor TV gemaakt met maar een acteur uit deel 1, veel zal het niet voorstellen, maar toch ben ik nieuwsgierig. Slechter dan Levins vervolgboek (dat niets met deze film te maken heeft) kan het haast niet zijn.

avatar van Nomak

Nomak

Ik vind het wel bizar dat een film met deze titel zo onbekend is. Ik had er nog nooit van gehoord.

avatar van starbright boy

Het is misschien het onbekendste vervolg op een beroemde film allertijden, ja.

avatar van yeyo

yeyo

Allicht ja. Ben een enorme fan van het origineel, maar hier had ik ook nog nooit van gehoord.

avatar van Justice4All

Justice4All

Ooit heel lang geleden gezien. Ik dacht mooie een vervolg, die zal wel net zo goed zijn als deel 1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik bijna vergeten ben hoe de film is. Maar 1 ding is een feit. Ik vond het een slechte film en geen spanning, anders was het wel in mijn geheugen gebleven.

avatar van Metalfist

Metalfist

starbright boy schreef:

Het is misschien het onbekendste vervolg op een beroemde film allertijden, ja.

Bwa, van The Birds II, The Sting II en The Great Escape II had ik ook nog nooit gehoord.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

ZO slecht dat ik dit niet als een officieel vervolg zie. Precies fan made

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Lees hier ook net pas over. Bizar!

avatar van mrklm

mrklm

"Satan, Satan, Satan, Satan", scandeert een clubje duivelsaanbidders te pas en te onpas in wat misschien wel de slechtste sequel aller tijden is. Ruth Gordon keert weliswaar terug in haar Oscar-winnende rol als Minnie Castavet, maar de vervangers voor Mia Farrow, John Cassavetes en Sidney Blackmer zijn bij voorbaat al kansloos. Vooral Ray Milland lijkt geen idee te hebben hoe hij in deze prul is beland. Het wazige plot, waarin veel teveel wordt geouwehoerd (vaak per telefoon) is de definitieve nagel in de doodskist voor deze dwaze poging om een TV-vervolg te maken op één van de klassiekers in het horrorgenre. Saai, slecht, schandalig, maar misschien is dat wel precies waar Satan op hoopte.