• 9.375.307 stemmen

Genre: Misdaad / Drama

Geregisseerd door: Josh Sternfeld

Met onder meer: Nick Stahl, Rachel Nichols en Kellan Lutz

Plot Meskada

Noah Cordin, een detective in een klein stadje, wordt opgeroepen om een moord op een minderjarige op te lossen die plaatsvond tijdens een inbraak in een huis in het welvarende stadje Hilliard. De moeder van de dode jongen, Allison Conner, is lid van de raad van commissarissen van Meskada County en een machtige vrouw in Hilliard. Het hele stadje is solidair met elkaar en ondersteunt de inspanningen van haar en detective Cordin om de moordenaars te vinden.

Noah Cordin

avatar van voomzap

voomzap

petrolensky schreef:

Best voorspellend

Werpt deze film een blik in de toekomst?

avatar van gauke

gauke

In de kern niet eens zo'n slechte film, maar het verhaal is te dramatisch en niet spannend genoeg voor een misdaadthriller en heeft te weinig diepte voor een boeiend drama. Ondanks een solide script en behoorlijke acteerprestaties, oogt de film onvast, levenloos, deprimerend, oppervlakkig, incompleet en onwerkelijk. Eerlijk gezegd kan ik de vinger niet goed op de zere plek leggen; misschien ontbreekt de vindingrijkheid en zijn de opgevoerde personages te clichématig. Waarschijnlijk door de te korte duur van de film werden alle subplots niet bevredigend uitgewerkt.

De film is op dvd uitgebracht onder de naam 'As Blood Runs Deep"

avatar van joey1973

joey1973

Erg ondergewaardeerde film over tegenstellingen, arm en rijk, eigenbelang, de macht van rijken en dus verder gaat dan een simpel moord-oplos-verhaaltje.

De acteerprestaties waren erg goed en het verhaal zat heel goed in elkaar.

Ik vond juist dat er wel diepgang in de film zat.

Het mooie aan de film vond ik juist dat het zo realistisch neergezet was, geen belachelijke dialogen, geen simpel good guy/bad guy verhaal, maar een realistische kijk op de gebeurtenissen in de stadjes, de tegenstellingen tussen arm en rijk en hoe mensen er mee omgaan...