• 9.373.588 stemmen

Genre: Mockumentary / Komedie

Geregisseerd door: Casey Affleck

Met onder meer: Joaquin Phoenix, Sean 'Diddy' Combs en Casey Affleck

Plot I'm Still Here

"He's done with Hollywood."

We volgen Joaquin Phoenix vanaf het moment dat hij aankondigt te zullen stoppen met acteren om zichzelf opnieuw uit te vinden als hip hop muzikant. De film is een grappig, soms schokkend en fascinerend portret van een artiest die een nieuwe weg inslaat. We zien wat een creatieve moed er voor nodig is om deze keuze te maken, met de gevolgen die het leven in de schijnwerpers met zich meebrengt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Joaquin Phoenix

Robin Wright

Mockumentary toch?

avatar van Chr.s

Chr.s

Waarschijnlijk wel. Hoewel dat nog niet bevestigd is. Phoenix is namelijk al een poos bezig echt te laten lijken dat hij de weg compleet kwijt is.

Hoe dan ook goeie promotie voor de film.

avatar van notnotfun

notnotfun

Een soort Harmony Korine, maar dan gespeeld.

avatar van Mochizuki Rokuro

Mochizuki Rokuro

Meer Frans van Dusschoten en André van Duin

avatar van Chr.s

Chr.s

notnotfun schreef:

Een soort Harmony Korine, maar dan gespeeld.

Dat is exact wat ik dacht toen ik dit zag.

avatar van Metalfist

Metalfist

Die interviews zijn echt hilarisch.

avatar van notnotfun

notnotfun

Mij teveel poser gedrag.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Reinoir

Reinoir

Phoenix, a two-time Academy Award nominee, now sports a long, black beard and announced last October that he was quitting acting to concentrate on a career as a hip-hop musician. He has said that "Two Lovers," a romantic drama, is his last movie. It's such an odd career switch that some are wondering if it's all an act, particularly since Casey Affleck was following Phoenix with a camera to film him at the "Late Show." Phoenix has insisted it isn't.

avatar van goongumpa

goongumpa

Wanneer komt deze uit?

avatar van wimnoot

wimnoot

In onze buurlanden komt hij tussen 10 en 17 september uit. Maar de reviews die ik gelezen heb zijn niet mild. Phoenix schijnt op zijn irritantst bezig te zijn.

avatar van laundromat

laundromat

Ik kan het nog steeds niet geloven...fake or what?

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

laundromat schreef:

Ik kan het nog steeds niet geloven...fake or what?

Zoals verwacht gewoon één, grote act van Phoenix, als bevestigd door regisseur Affleck zelf.

"It's a terrific performance, it's the performance of his career," Affleck said of Phoenix's two-year portrayal of himself on screen and off.

Mwa, volgens mij is het nog steeds een beetje dubieus...

"Er is niets mis met Joaquin Phoenix. Dat heeft regisseur Casey Affleck donderdag bekendgemaakt.

De acteur vertoonde twee jaar lang uiterst vreemd gedrag, maar het verwarde gedrag en het onverzorgde uiterlijk van Phoenix waren nep. Met die onthulling maakt Affleck een einde aan alle speculaties. De metamorfose stond in dienst van de documentaire die Affleck over Phoenix maakte. "

Vreemde gedrag Joaquin Phoenix was nep - Kunst - de Volkskrant

avatar van rep_robert

lekker om er dan op te stemmen

avatar van simonvinkie

simonvinkie

Hij heeft ook meteen zijn baard en snor eraf gehaald zag ik.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

kappeuter schreef:

Vreemde gedrag Joaquin Phoenix was nep - Kunst - de Volkskrant

Hahah.. geweldig!

avatar van wimnoot

wimnoot

Het kan ook zijn dat hij echt de weg kwijt was en dat ze deze documentaire gebruiken om het te verdoezelen. Heerlijk die complotten!

avatar van whoizerwin

whoizerwin

Bij nader inzien toch naar 3.5

Ik had al een voorgevoel maar nu het bevestigd is dat het theater is, zeker een half puntje erbij.

Sommige stukken waren erg grappig en sommige delen hadden ze er van mij uit mogen halen..

het was zeker een leuke wegkijk film.

avatar van Raconteur

Raconteur

Jezelf twee jaar lang voor schut zetten, die man verdient een standbeeld.

avatar van otherfool

otherfool

Wil hem wel zien eigenlijk. Overigens zo'n beetje de flop van het jaar in de US.

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Ik ben echt geinteresseerd in deze film. Het idee is echt fascinerend.

En flop van het jaar wil gene kloten zeggen, Fight Club was ook ooit een flop. En wat vinden we daar nu van?

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Nakkie13 schreef:

... en Pluto Nash was ook een flop indertijd. Wat vinden we daar nu van?

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Touché

avatar van i.Ron S.

i.Ron S.

Doodserieuze documentaire.
Ik had verwacht dat er binnenskamers wel zou gelachen worden maar hij houdt de rol de hele tijd vol. Het laatste deel van de film zou toch de 'grap' mogen weergeven. Al bij al wel geslaagd, het maakt duidelijk hoe snel een ster kan vallen in dat wereldje.
Maar er was meer uit te halen, aangezien Phoenix toch wel goed zijn deel van het werk gedaan heeft.