• 9.378.921 stemmen

Geregisseerd door: Jesse Warren

Met onder meer: Mark Gantt, Vanessa Marcil en Michael Ironside

• meJane Bekijk via meJane

Plot The Bannen Way

Neal Bannen is een charmante crimineel met een zwak voor mooie vrouwen. Zijn vader is chef van de politie en zijn oom is een maffiabaas. Neal wil zijn leven veranderen en zijn criminele levensstijl voorgoed achter zich laten.

avatar van stinissen

Matige overbodige actie-film.

avatar van Gromule

Gromule

Dank Stinissen. Die gaan we dus niet zien.

avatar van Kristiaan

Kristiaan

Doet me denken aan We Own The Night?

Een B-Film die soms leuk is, maar nooit een hoog niveau haalt.

avatar van De GeuS

De GeuS

Gromule schreef:

Dank Stinissen. Die gaan we dus niet zien.

Ik heb dus serieus een minuut op IMDB gezocht naar de naam 'Dank Stinissen' en waarom ik een film met hem niet moet kijken

avatar van RickZ

RickZ

MisdaadActiekomedie met leuke chicks en een rokkenjager die achter een pakketje aan moet. Met leuk komisch tintje. Op het randje voldoende/onvoldoende.

avatar van fritsy

fritsy

De GeuS schreef:

Gromule bedoelt de moviemeter gebruiker Stinissen.

avatar van Semsoethot

Semsoethot

Daar was ik dus ook ingestonken. Dank Stinissen,de fameuse maker van beestige B-films blijkt een onschuldig MM-crewlid.

En inderdaad is het allemaal niet hoogstaand. Maar het kijkt zo 'snachts tussen de werkzaamheden door wel lekker weg, dus een (magere?) 2,5.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Had er weinig van verwacht en moet toch zeggen dat het een best aardige film is. Gewoon kijken op een regenachtige zondagmiddag en niet te veel van verwachten dus.

avatar van robinb

robinb

Ben benieuwd, ga hem zometeen ff kijken. Vanessa Marcil is altijd wel de moeite van het kijken waard

avatar van robinb

robinb

Net gekeken en hij viel me erg mee. Verwacht geen hoogstaande film, maar het is allemaal lekker vlot, af en toe een beetje vreemd en over de top, maar verder prima vermaak.

Vanessa die ik toch altijd wel lekker vind, vond ik hier maar een irritante rol hebben helaas. Hij piepstem zorgde af en toe voor wat irritatie..

Ik vond het een beetje een lange aflevering van de serie burn notice en dat vind ikzelf ook wel een grappige serie.

Samenvattend een redelijke vrij simpele film met een mix van komedie en actie met best wat leuke montages erin.

avatar van qwatje

qwatje

buitengewoon matige film, met een paar grinnik momenten, meer niet 1,5*

avatar van Noodless

Noodless

Vlotte, leuke misdaadfilm die het vooral moet hebben van de charmante hoofdrolspeler Gantt , zijn lieftallige partner Vanessa Marcil en nog heel wat ander vrouwelijk schoon.

Daarbij een vleugje humor en een erg goede montage. Het verhaal is vrij simpel, maar weet toch op bepaalde momenten te verrassen door bepaalde handelingen van sommige personages. 7/10

avatar van funnyhow

funnyhow

gohja de zoveelste guy ritchie clone ,montage zit goed maar ... onze jesse warren moet ook weten dat niet alleen montage ,maar ook script- acteurs belangrijk zijn... en deze 2 zijn zeer onder de middelmaat ... ergste vond ik dat robert foster in zo film moest opdraven

avatar van Phantasm

Phantasm

Zoveel actie vond ik er niet echt inzitten. Leuk voor een keertje.