• 9.372.663 stemmen

Geregisseerd door: Andrew Bush

Met onder meer: Mamrie Hart, Grace Helbig en Hannah Hart

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Dirty 30

Het leven van de vriendinnen voor het leven Kate, Evie en Charlie zit in een sleur. Kate slijt haar dagen met haar middelmatige baan, thuis op de bank of met mislukte afspraakjes. Evie is getrouwd en heeft een schoonfamilie die rechtstreeks uit de hel komt. Verder dwaalt ze van het ene goed doel naar het andere. Charlie heeft het meisje van haar dromen maar krijg haar zaak (of zaken) niet op orde. Op de avond van Kate's dertigste verjaardag gaat ze akkoord dat Evie en Charlie een feestje organiseren. Maar wat een eenvoudige viering zou moeten zijn wordt een wilde avond met een staalkaart van het heden en het verleden en dingen lopen al snel uit de hand.

avatar van Waku

Waku

Vrouwelijke tegenhanger van "The Hangover".....ik vrees voor hoop hysterisch gegil....

FF de recensies maar afwachten:)

avatar van bomari

bomari

Wat flauwe clichefilm. Alle mannen zijn gestoord en de vrouwen doen leuk, maar zijn niet leuk, met slappe dialogen, die nergens toe leidden. Uitgezet na 30 verspilde minuten.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Oei, dit is toch wel erg slecht. Er wordt erg slecht gespeeld en de humor is van een bijzonder laag niveau. Het lijkt, met een thema als dit, misschien makkelijk scoren maar deze film bewijst het tegendeel. Er is meer nodig dan wat flauwe grapjes om een leuke komedie te maken.

avatar van schumacher

schumacher

Miljaarde wat was me dat slecht.

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

Vond hem nog wel de moeite waard, heb toch een paar keer gelachen.