• 9.371.622 stemmen

Geregisseerd door: Gorman Bechard

Met onder meer: Carmine Capobianco, Patti Chambers en Carla Bragoli

Plot Psychos in Love

"Love hurts..."

Een eigenaar van een striptent en een manicure ontdekken dat ze veel met elkaar gemeen hebben, met als belangrijkste dat ze beide psychopathische seriemoordenaars zijn. Ze worden verliefd en zijn de gelukkigste familie die samen moorden pleegt, totdat ze een loodgieter tegenkomen die ook nog eens een kannibaal blijkt te zijn...

avatar van evildead666

evildead666

Erg foute horrorkomedie. Hier en daar wel wat aardige

moordscenes en droge humor maar over 't algemeen

is het té waardoor ie niet echt wil boeien.

Makkelijk over te slaan deze film.

avatar van Boeikens

Boeikens

Pfff.

Een Horror die te komisch wil zijn.

De vreselijk droge humor was niet mijn ding, evenals de zware overacting.

Ook de kills vallen kwa gore meestal buiten beeld waardoor dat zelf hier maar zwak gescoord word.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Is inderdaad een filmpje die je wel over mag slaan, ondanks de leuke ideeën is het toch een vrij vermoeiend gebeuren. De film conventies die op de hak worden genomen vind ik erg leuk (de intermezzo, onhandige cameraman, het reality soap stijltje..) en ook enkele losse scenes zijn funny (bruiloft en restaurant scene).

Veel kills maar geen enkele voelt echt lekker aan. Soms buiten beeld, soms ook niet. Veel maakt het niet uit, moeilijk om de aandacht erbij te houden. Jammer dat het zo'n mengelmoes is geworden van leuk en saai, grappig en dom.. ach, een krappe voldoende dan maar.

avatar van Nitrouz

Nitrouz

Nadat ik Dard Divorce (2007) (4*) had gezien was ik benieuwd naar meer van dit label, Sodementedcinema is een label om zeker in de gaten te houden, er zijn enkele érg interessante films op dit label te verkrijgen. Bij de FRS een dag later direct op zoek gegaan naar Garden of Love (2003) en Hora (2009). Gevonden! Daarnaast zag ik deze film liggen, ook dit zag er interessant uit.

En het begint al erg tof, we zien Joe zijn verhaal vertellen en al enkele vrouwen vermoorden. Natuurlijk wat bloot wat we te zien krijgen, maar dat mag ook wel in een filmpje van dit soort. En als we Kate dan ontmoeten snappen we wel wat Joe voor hem voelt.
Maar, dat gepraat van Joe er steeds tussen, moet dat? Als we even later ook Kate zien praten in die spotjes ben ik bang dat dit de hele film door zal gaan, hopelijk niet. Helaas gebeurd dit wel, maar gelukkig wel gematigder dan in het begin.

In de loop van de film volgt deze discussie:
"I'm actuallly a killer"
- "Really? Me too!"
"Get outta here, seriously?"
Hier moest ik toch wel even om lachen. Qua humor doet de film het dus ook niet echt slecht, al is het wel érg flauw en gortdroog allemaal.
En even later zien we de loodgieter aan het werk. Een heerlijk figuur wel, tof om te zien hoe hij zijn maaltijd bereid en hoe hij aan het 'vlees' komt.

Maar het duurt allemaal zo lang, we zien Kate en Joe moorden, en moorden, en moorden. Maar dat gaat vervelen, enige spanning is niet te vinden, en die vervelende muziek doet hier ook niet aan mee.
Maar qua humor doet de film het wel leuk, bij de bruiloft heb ik toch wel gelachen. Maar als dan na een uur de zoveelste 'grappig' bedoelde moordscène volgt moet ik toch even zuchten. Dit begon érg saai te worden.
Aan de andere kant is de gortdroge humor ook wel weer lachwekkend, naast de bruiloft moest ik erg lachen toen Joe een nummer belde, en beantwoorde met "The scene is over, ok".

En de laatste tien minuten zien we waar we op gewacht hebben, de psychos staan tegenover de loodgieter.
Dit valt alleen érg tegen, omdat het licht uit valt, en 5 seconden later gaat het weer aan. De loodgieter is dood, en de psychos blijven leven. Wat een teleurstelling.

avatar van Phantasm

Phantasm

De film moet het van de gore momenten hebbe, verhaal zit er eigenlijk helemaal niet in.