• 9.373.605 stemmen

Geregisseerd door: Fred Olen Ray

Met onder meer: Brad Dourif, Casper Van Dien en Nicole Eggert

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Turbulent Skies

Na een tragische vliegtuigcrash ontwikkelt het bedrijf Devair Industries een automatische piloot die het vliegen veiliger moet maken. Het systeem wordt voor het eerst gebruikt in een Boeing 747 vol passagiers. Alles lijkt goed te gaan, tot het vliegtuig uit koers raakt en recht in een extreem hevige storm vliegt. Tot overmaat van ramp wordt de Boeing per ongeluk tot een gevaarlijk object bestempeld en staat het leger klaar om het toestel neer te halen. Er is maar één oplossing: Tom Woodward, de ontwikkelaar van de automatische piloot, moet aan boord van het vliegtuig komen op de problemen op te lossen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

First Officer Peterson

General's Second Aide

General Caldwell

John Wilson

TV Reporter

avatar van 606

Ja wat zou ik zeggen niet al te best.

Acteurs sommige gingen nog wel alleen casper heeft een raar accent.

1,5 ster

avatar van filmfan1967

filmfan1967

Inderdaad een niet al te beste film, maar wat valt er nu meer te verwachten van regisseur/ex-worstelaar Fred Olen Ray? Net als zijn maatje Jim Wynorski maakt hij o.a. voor SyFy goedkope B-films met acteurs op hun retour (morgen is Silent Venom op SyFy te zien) en vele goedkope softcore films. Als je dat beseft, voordat je begint te kijken valt er nog best wel wat te lachen.

We lijken vanavond overigens de wereldpremiere te hebben beleefd, want op internet valt er weinig te vinden over deze film.

avatar van arno74

arno74

Vermoeiend om naar te kijken. De film doet denken aan de vliegtuigrampenfilms uit de jaren '70/'80, maar is veel slechter. Het ontbreekt volledig aan spanning, de dialogen zijn evenals de gebeurtenissen volstrekt onzinnig, en het acteerwerk heeft veel weg van een slechte soap. Het apparaatje dat als autonome piloot dient deed me erg denken aan de besturing uit de film De Lift. Helaas vond ik Turbulent Skies zelfs niet geschikt als tijdverdrijf. Een film om over te slaan. 1*