• 9.371.622 stemmen

Dead Hooker in a Trunk (2009)

Horror / Actie | 92 minuten

Genre: Horror / Actie

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Jen Soska en Sylvia Soska

Met onder meer: Rikki Gagne, Jen Soska en Sylvia Soska

Plot Dead Hooker in a Trunk

"The debut film from the Soska sisters."

Vier vrienden uit Vancouver ontdekken het lijk van een dode prostituee in hun kofferbak. De sexy impulsieve Badass, haar tweelingzus Geek, een volgeling van Jezus en de chaotische rockster Junkie moeten hun verschillende karakters aan de kant schuiven om het lichaam kwijt te raken voordat ze zelf het slachtoffer worden. Ze krijgen te maken met een volhardende politie, een smerige hotelmanager, een trio dat met kettingzagen zwaait en een wrede seriemoordenaar. Al die tijd worden ze gevolgd door een mysterieuze cowboy pooier die het lijk wil hebben.

avatar van dominion

dominion

Lijkt me erg leuk

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Leuk is het zeker. Meer dan dat zelfs. Een droomdebuut voor de Soska sisters. Een lekker hard, eigenwijs en sterk gemaakte independent movie. En dat laatste is wel belangrijk, je moet wel echt van independent films houden om dit te kunnen waarderen.

En dat kwam mij goed uit, want ik heb een hoop kunnen genieten van dit geweldige achtbaanritje met toffe actie, lekkere dialogen, goed acteerwerk en voldoende gore om het niveau 'hoog' te houden . Aanrader dus voor diegene zonder hechting aan budget of ervaring!

''Hey there you bitches, who wants a piece of me? Or are you all to bussy sucking cock, or rather fantasising about cock to suck in the future or past cock sucking experiences?''

Out of the ordinary: Dead Hooker in a Trunk (2009) - tonypulp.blogspot.com

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Vertel het ze maar niet door vond er weinig aan. De cast werkte al snel op m'n zenuwen en ze zitten het verhaaltje (dat leuk klinkt op papier) behoorlijk in de weg. Oprechte coolness vastleggen op film is niet eenvoudig ook al proberen de twins het zo hard, of misschien juist daardoor.. Neigt wat mij betreft allemaal teveel naar zelf-geilheid. Stukje met de klassieke muziek vond ik wel oké trouwens.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

jeroentjuhhhhh schreef:

...je moet wel echt van independent films houden om dit te kunnen waarderen...

Da's nogal wisselend bij mij. Toch overwegend voldoendes, en een beloftevol 'vervolg'. Aangevinkt.

avatar van tattoobob

tattoobob

Het camera en acteerwerk laat hier zeker wat te wensen over,met wat meer budget had dit zeker wel iets kunnnen worden.

Maar het begin is er,ik kijk zeker uit naar de nieuwe van de gezusters.

Ik denk dat die film zeker hoger gaat scoren...........deze was niet heel slecht maar heeft te veel verbeterpunten nodig om een voldoende te kunnen geven!

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Zeker vermakelijk filmpje, waarbij de titel gelijk het belangrijkste plot point weggeeft, het moet toch niet gekker worden. .

Te beginnen bij de soundtrack, vaak vol metalcore en poserige pop-punk, beetje zwak. Aan de andere kant is er wel een cool Japans punk nummertje en geeft de oudere muziek een komische/sadistische noot aan wat scenes.

Heb trouwens niets tegen het woord fuck, maar een beetje creativiteit met schelden mag wel. Niet dat er geen creatieve lines inzitten, genoeg zelfs, maar als er in elke zin minimaal 2x "gefucked" word mist het al snel effect, hoe creatief je dan ook mag zijn. Jeroen noemde al 1 van de leukere quotes uit de film, maar ook een absurd veel vloekende, gelovige nerd was aardig absurd. Leuk!

De gore in deze film ziet eruit zoals het moet, nep. Humor zat in deze situaties [ dat geducktaped oog en ook dat rondwandelen met zo'n losse arm . Toch was het meer een zwarte komedie, met wat kleine scheutjes gore, had het liever iets extremer gezien, want er gebeurde nog best veel buiten beeld.

Alles bij elkaar liever wat meer gore in beeld, de fucks wat beter doseren/gebruiken en iets minder metal,

avatar van perceived

perceived

Zeker wel vermakelijk maar ook nogal gekunsteld. Zeker na American Mary gezien te hebben (van dezelfde regisseuses) vond ik dit best wel een tegenvaller. 5.5/10*

avatar van tattoobob

tattoobob

perceived schreef:

Ja je had beter eerst deze eerst moeten kijken!

Dan was de vooruitgang goed zichtbaar....ik denk dat de gezusters nog zeker een paar topfilmpjes gaan brengen!

avatar van mrklm

mrklm

Goedkoop, melig, vaak ronduit dwaas en amateuristisch. Niet om aan te gluren en de lawaaiige soundtrack nodigt ook uit tot het beperken van het afspeelvolume. Uit de school van 'hoe meer we de camera bewegen, hoe dynamischer het lijkt' komt dit onding van de door sommigen als getalenteerd bestempelde Soska-zusters. Zie hoe een viertal kids in daglicht het lijk van een hoer op hun dooie gemakkie in een kofferbak leggen, vervolgens - zonder de kofferbak te sluiten - een oeverloze discussie hebben over hoe ze het lichaam gaan lozen en hoe één van hen op lachwekkende en stompzinnige wijze een arm verliest... dat vervolgens probleemloos wordt aangehecht?! Zie hoe... of beter nog, zie niet!

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)