• 9.370.323 stemmen

Suicide Girls Must Die! (2010)

Horror | 96 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Sarah Remetch

Met onder meer: Amina, Bailey Suicide en Angie Rae

Plot Suicide Girls Must Die!

Twaalf fotomodellen van de website Suicidegirls.com trekken naar een afgelegen huisje voor de opnames van een kalendervideo. Wanneer enkele meiden op mysterieuze wijze verdwijnen, ontaardt de idyllische fotoshoot in een chaotische nachtmerrie.

Tonypulp

Titel klinkt wel leuk, lekker trashy. Poster is echter wel vrij lelijk. Als 't een flinke emo-slachtpartij gaat voorstellen kan 't nog leuk worden.

avatar van yeyo

yeyo

Tonypulp schreef:

Als 't een flinke emo-slachtpartij gaat voorstellen kan 't nog leuk worden.

Klinkt als een nieuw subgenre in de maak, 'emo-sploitation'

Tonypulp

dat is echt zo'n slecht idee nog niet.

Vascago

Slachtpartijen klinken me altijd als muziek in de oren

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van dope

dope

• 20052 stemmen

Goh, 12 rondborstige meiden die zich om de beurt uitkleden voor een foto-shoot. Klinkt natuurlijk leuk, maar verder slaat het helemaal nergens op!

avatar van yeyo

yeyo

dope schreef:

Wat wil een mens nog meer?

dope schreef:

En daarom stem je een 1? Zou voor mij al sowieso een 2.5* krijgen.

Het klinkt wel als een lekker filmpje!

yeyo schreef:

Wat wil een mens nog meer?

Slagroom erbij

Elineloves

Strakke witte topjes en een tuinslang erbij...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Elineloves schreef:

Strakke witte topjes en een tuinslang erbij...

Hou even op wil je, kan me meteen niet meer concentreren op mijn werk

Jeroen begon!

avatar van ace leader

ace leader

De tagline luidt: No actors. No script. No escape .. Na die trailer te hebben gezien, lijkt het ook te gaan kloppen ook nog. Slechte acteurs, slecht verhaal, geen ontsnapping aan deze rare productie?

Elineloves

Maar wel: bloed en tieten! Who needs a script?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Op de lijst, met een voorkeur stempel. Cool, dat de meisen van suicidegirls.com hier dan ook inspelen. Toch een site die een flinke cult status heeft. Leuk dat Sawa Suicide eens een film gaat regisseren. Cool concept voor een horror exploitation.

avatar van ace leader

ace leader

Ik heb nog nooit van die suicidegirls gehoord. En de regisseur heet Sawa Suicide? .

Tonypulp

Je kunt inderdaad geen eisen gaan stellen aan 't script, of het acteerwerk of wat dan ook.

Maar wel: bloed en tieten!

Dus dat word hopelijk wat!

Elineloves

Meisjes hebben niet bepaald de toneelschool afgemaakt of al jarenlange ervaring, dus als er iemand serieus hoge verwachtingen heeft betreft een diepgaand verhaal en acteerwerk waardoor je omver wordt geblazen..

't lijkt me stug.

avatar van Dynamics

Dynamics

Waardeloze film. De zogenaamd alternatieve meisjes (qua intellectueel niveau in ieder geval staat die benaming ze prima) zitten echt niet veel hoger op de ladder dan de gemiddelde mtv-real life dit of dat-serie. De film is al kort, maar het verhaal had ook in een minuut of tien-vijftien verteld kunnen worden. De rest is of waardeloze dialoog of tieten. De spanning die men probeert op te bouwen komt nergens uit de verf, en eng is de film al helemaal niet.

Vascago

Ik heb hem net even versneld bekeken en wat ik ervan gezien heb is dat 12 onwijs lelijke wijven zich om beurten uitkleden voor een fotoshoot. Verder wat gehuil erbij tussen de opnamen door. Zag er niet uit, maar ga het morgen eens een stukje met geluid proberen.

Vascago

Vreselijk. Na 40 minuten ben ik hem versneld gaan kijken. En het werd nergens leuker, alleen maar nog belachelijker. En wat een lelijke wijfen brrrr.