• 9.373.990 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Robert Lieberman

Met onder meer: Steve Austin, Erica Cerra en Adam Beach

Plot The Stranger

"His past was taken. His vengeance is fueled."

Een FBI agent (Adam Beach) en de psycholoog Grace Bishop (Erica Cerra) achtervolgen een recalcitrante agent (Steve Austin) die lijdt aan geheugenverlies. De agent heeft belangrijke informatie verworven tijdens een traumatische ervaring. Hierdoor is hij een getuige in een uiterst geheim onderzoek geworden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

The Stranger

Bartender

Agent Fleming

Russian Thug #1

avatar van 606

Weinig actie in deze actiefilm.

Acteerwerk vrij zwakjes en verhaal is simpel.

Op naar deel 2 zo lijkt het aan het einde.

2,5 ster

avatar van jordandejong

jordandejong

Erg slechte actiefilm. Een actiefilm hoort een explosieve film te zijn met veel kogels. Deze film daarin tegen is behoorlijk saai. Verder heeft het matige acteerprestaties en irritand camerawerk. Was blij toen de aftiteling begon. 2,0* voor dit wanproduct en dan ben ik gul.

avatar van schram101

schram101

Waarschijnlijk de minste Austin van de laatste jaren. Waarschijnlijk ook de goedkoopste. Extreem goedkope look, weinig boeiende actie en een matig plot. Het was te verwachten, maar The Stranger is heel, heel matig.

avatar van AniSter

AniSter

Met dit nerveuze camerawerk en die ontelbare flashbacks, waarvan er de nodige veel te vaak herhaald worden, maak je me absoluut niet blij. Van het verhaal was nog wel wat te maken geweest maar niet op deze manier. De cast zou in orde zijn als ze wat beter gepresteerd hadden. De iets ruigere muziek heeft er helaas ook niet toe geleid dat deze actiefilm meer op een echte actiefilm zou lijken.