Genre: Actie / Misdaad
Frankrijk / Verenigd Koninkrijk / Canada
Geregisseerd door: Gérard Pirès
Met onder meer: Stephen Dorff, Natasha Henstridge en Bruce Payne
Plot Riders
"An Extreme Team of Cons is Our For The Most Dangerous Heist of Them All"
Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder de roof, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. De mooie rechercheur Karen, die de zaak onderzoekt, belandt in bed met één van de rovers, Slim. Als Slim uiteindelijk de beroving van zijn leven beraamt, waarmee hij en zijn handlangers van hun pensioen kunnen gaan genieten, komen de vier bankrovers tussen twee vuren te zitten.
Slim
Nixdorfer
Sargeant Garret
Charlie - Brinks
Etienne U
Zeer vermakelijke Actie film... vooral de begin scene wanneer de boefen na hun eerste kraak vertekken op hun skates is erg spectaculair. had veel weg van Yamakasi. Ik geef de film 3 sterren
Vreselijk om hoofdpijn van te krijgen 0.50 *
Chico
Ik vond dit een leuke actiefilm.
En zeker de openingsscene is zeer de moeite waard.
En ook hoe ze op het laatst van iedereen afkomen is ook zeer de moeite waard. Soms wel een beetje voorspelbaar maar al met al 3*
homerjay
Een belabberde film! Ik had het gevoel naar een langgerekte (slechte!) trailer te kijken. De dialoog (voor zover je daarvan mag spreken) bestaat uit alleen maar cliche oneliners. De actie is zwaar over the top (met de brugscene als treurig dieptepunt), het script zit vol gaten, de acteurs zijn van bordkarton en het verhaal is nietszeggend.
Al met al met stip binnengekomen op mijn lijst met 'slechtste films ooit'. Op het lijstje van 2002 staat ie in elk geval rotsvast op nr 1.
Kijk deze film alleen als je Vin Diesel goed vindt acteren, of puur uit zelfkastijding!
0 sterren!
Agony
- 1985 berichten
zo ontzettend standaard, voorspelbaar en bovendien schandalig slecht geacteerd. 1 ster voor de aardige actiescenes.
Tukker87
Deze film is ook opgenomen in 'The Best Of Moviepower Volume III'. Hij is duidelijk niet van het niveau van de andere 3 films.
2 sterren met dank aan de skatescene.
mister blonde
alleen Dorff is cool. verder een leeg, standaard verhaal. slechte acteerprestaties (wat is die Bruce Payne slecht, zeg!)
buitengewoon voorspelbaar, lelijk gefilmd. de actie is, hoewel standaard, nogwel aardig.
net niet heel slecht: 2 sterren.
MaTtIeBoY
Ik heb de dvd laatst op marktplaats gekocht. Kga hem binnenkort bekijken maar zo te zien aan de recensies is het geen beste film.
Ben benieuwd!
MaTtIeBoY
En chico leuk dat je het einde verteld. Dank je wel.
Thriller
Ik zit met de 2,5* die ik in gedacht had nog flink boven het gemiddelde. Ok, hij is slecht, maar ook weer niet zo heel slecht, mensen die van actiefilms houden zullen hem misschien best wel kunnen waarderen. Ik vind Rules of Engagement, die ook in de Moviebox zat veel slechter, al komt dat door die verdraaid irritante amerikaanse pruductiewijze.
MaTtIeBoY
Eerst maar het slechte aan deze film. De criminelen acteren echt zouteloos. Stephen Dorff is al niet zo,n geweldige acteur maar hierin was hij echt hopeloos slecht. De film was af en toe echt niet te volgen en van sommige scenes kreeg je echt koppijn. De scenes worden gepropt in krap aan 80 minuten.
Dan maar het goede aan deze film: De openingsscene is gewoon erg sterk. Hetzelfde geldt voor het einde die Chico al had verklapt.
Natasha Henstrige bekend uit o.a Species was aangenaam om naar te kijken en acteerde ook het beste.
Ik geef deze film *** sterren. Want dat is ie toch wel waard!
d@ Smint
Zonder verwachtingen gekeken en vond het een meevaller. Acteerprestaties zijn onder de maat maar de snelle actie maakt veel goed. Vond de 'over-the-top' scènes in de film niet storend, maar vermakelijk. *** sterren
Zeross
Sjonge jonge allemaal vinden ze het een slechte film ik moet zeggen ik heb me zeer goed vermaakt vond het een coole actie film
biersoft
Belabberde acteerprestaties. Vooral het hoofd van de politie was zeer slecht. Verhaal was wel geinig, maar niet goed uitgewerkt. Heb wel gelachen, maar dat was vooral om de slechte dialogen en het belabberde acteerwerk. 2*
Quentin
best wel aardig actie-prulletje, acteerwerk en verhaal is niet zoveel maar er valt genoeg te zien 2,25 *
pjutter
leuke muziek in deze film.
in het basismenu is wel relaxte dance! wie zijn dat?
pikas
Kei goede film.
Leuke akties, een vleugje humor en verrassend plot.
Er is me geen seconde ontgaan.
Van mij alvast ****
pietjuh
Mega gave film, de verhaallijn was perfect in orde met een uitstekend slot erbij. Het begin van de film was overigens ook zeer goed en natasha is gewoon lekker
Diesel
Doet niet onder aan The Italian Job.
Aardige vertolkingen van Stephen Dorff en Bruce Payne.
Pvt. Sanders
Ik vind deze rot film nog slechter dan de Italian Job
HIJ SLAAT WERKELIJK NERGENS OP!
sinterklaas
Was bij blokker te koop voor 1 Euro.
Ik vond het best wel een vermakelijke film. Er zaten wel leuke schtervolgingen in en overval scenes. Die scene bij die brug was ook te gek.
Ik vond hem toch nog wel goed.
DeCol
Heb gisteravond het eerste half uur gezien, toen viel ik in slaap.. Tot nu toe is er nog niets spectaculairs gebeurd, vanavond ga ik de rest kijken.
DeCol
Ook de rest van de film is niet speciaal ofzo. Gebeurt toch vrij weinig. Wel leuke actie met die skates enzo, ook een goed einde maakt dit daarom 2,5
simpelekees
Ik vind de film best vermakelijk. Heb er in ieder geval erg van genoten. De begin scene was erg leuk, ik kijk naar een film zoals de film is, op die manier geniet ik zeer goed van deze film.
Onze meneer de agent paste totaal niet in deze film, die stem vond ik maar raar in de rest van de geluiden rond bazuinen alsof hij achteraf was opgenomen. Als hij in de film voorkwam was ik behoorlijk uit mijn trance.
hellblazer93
Matig filmpje met matige effecten, overdreven spul en slechte acteurs. Toch aardig vermakelijk B-filmpje om eens te kijken.
2*, meer is hij echt niet waard.
skompie
Ik ben het wel eens met simpelekees. Best een vermakelijk film met een aantal leuke overvallen en achtervolgingen.
Verder vond ik ook meneer de agent er totaal niet in passen. Zijn stem was vaag en hij kwam dan ook totaal niet overtuigend over.
In principe vind ik het in schoolcijfers een 5,5 en dus net een voldoende. Echter kan ik dat hier niet geven dus word het een krappe 3 sterren.

'Kidnapped: Elizabeth Smart' gezien? Op Netflix kijk je ook deze vergelijkbare docu's

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Wat zijn de beste releases van deze week? Alle nieuwe films en series op streaming

The Death and Life of Bobby Z
Actie / Misdaad, 2007