• 9.108.624 stemmen

Oorsprong: Frankrijk / Verenigd Koninkrijk / Canada

Geregisseerd door: Gérard Pirès

Met onder meer: Stephen Dorff, Natasha Henstridge en Bruce Payne

Plot Riders

"An Extreme Team of Cons is Our For The Most Dangerous Heist of Them All"

Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder de roof, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. De mooie rechercheur Karen, die de zaak onderzoekt, belandt in bed met één van de rovers, Slim. Als Slim uiteindelijk de beroving van zijn leven beraamt, waarmee hij en zijn handlangers van hun pensioen kunnen gaan genieten, komen de vier bankrovers tussen twee vuren te zitten.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Voordat je deze film gaat kijken, moet je ervoor zorgen dat je hersens uitschakeld zijn.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Een hele matige film met een nog stommer verhaal dat nergens op sloeg. Acteurs waren stuk voor stuk slecht en er gebeuren dingen in de film waarvan je denkt hoe is het mogelijk....... heel erg ongeloofwaardig. Men heeft geprobeerd om zoveel mogelijk actie zonder verhaal in een kleine 90 minuten te stoppen. Beeldkwaliteit was goed evenals het geluid (DTS Track DVD). Maar helaas ik kan niet meer geven dan 2* en dat is al aan de hoge kant.

avatar van jeuletaxi

jeuletaxi

Ik vond het zeker de moeite waard, wel hier en daar iets overtrokken...wel maar kort 73 minuten maar.

Zeker een aanrader!

avatar van rtt

rtt

Yep, een leuke film. Lekker luchtig met veel humor en aktie omgeven. Leuk voor een doordeweekse avond.

avatar van Rik^

Rik^

Matige film. De acteurs hebben zulke slechte teksten dat ze er zelf ook niet veel van kunnen maken...

Zoals brabusRUS al zei: Verstand op nul en dan pas aanzetten.

avatar van Spetie

Zeer matige film met bedroevend slecht acteerwerk en dramatische dialogen waar je de haren helemaal van ter berge rijzen. toch bevat de film nog best wat vermakelijke actie en enkele geinige scenes. Dat is echter bij lange na niet voldoende om de film te redden.

Vond het een redelijke film, verwachte van deze actie ook niet meer dan veel actie, kwam erin voor.

Maar toch niet hoger dan een 2,5

avatar van ulysses

ulysses

ulysses schreef:

Ik vond het echt een slechte film, de actie-scenes waren echt lelijk over the top. En de acteurs waren veel te gtekarikatuuriseerd en ook nog eens slecht. De one-liners waarin aar bovenop ook nog eens dramatisch slecht.

avatar van MarcieMarc

MarcieMarc

aangezien ik erghou van outdoor sports..vond ik dezefilm meer dan te pruimen...vandaar hoog cijffer omdat ik hem meer waard vind dan waar die nu op staat..(geen aanrader maar vermakelijk;lijk)

avatar van The Goss

The Goss

Te erg voor woorden. De actie maakt dat ik er nog 1* voor wil geven. Het dieptepunt in de film was toch wel op het moment dat Natasha Henstridge binnenkomt en Bruce Payne een opmerking maakt dat hij een dikke paal krijgt van haar knieën, die onder haar rok uitkwamen . Toen kreeg ik echt braakneigingen. Jezus, dat je zoiets in een script wilt en durft te zetten om karakter neer te zetten. Het kwam allemaal zeer en zeer geforceerd over. Niveua C film.

avatar van Thorak

Thorak

met Stephen Dorff, Natasha Henstridge en Bruce Payne

Dit zegt genoeg toch?

avatar van Roel-

Roel-

• 1978 berichten

Te treurig voor woorden. Zit nu te kijken op veronica en besef me net dat ik hem al een keer gezien heb.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Ja ik vond hem ook niet zo geweldig. Acteerwerk ook redelijk zwak.

Italian Job alleen dan veeeeel minder vermakelijk. Dan merk je toch weer dat een goede gekozen cast van wereld-belang is voor een film.

avatar van Justinw

Justinw

Een film, waarin de actie/overvallen zich opstapelen. Slecht acteerwerk. Totaal geen uitleg bij de overval of voorbereiding. Onverklaarbare dingen en een dom verhaal. Om maar niet te spreken over die Corrupte Rechercheur, wat een slecht acteerwerk. Kortom niet al te beste avond voor mij bij Veronica na James bond (2*)

Hiervoor kan ik echt niet hoger als een 1* geven.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

• 2069 stemmen

Ach .. vermakelijk en leuk om tussendoor te kijken .. het is geen hoogstandje, geen reden om er goed voor te gaan zitten

avatar van maus9

maus9

Het acteerwerk is om te huilen, en dan vooral door de hoge baas (rechercheur) wat irriteerde die man me, zo slecht. Als je het begin stukje heb gehad heb je gelijk het beste van de film gehad. Redelijke actie, maar een leuke film is het verre van.

Off: En toen deze om 11 uur op tv was, wisten ze er gewoon nog 5 reclames doorheen te rammen... Een 83 min durende film..... 2 uur naar zitten kijken!!

avatar van @quikfit

@quikfit

Prima vermaakt met deze actie film

avatar van markel66

markel66

Bedankt voor de reacties

Ik laat em liggen, thanks

avatar van madmax1

madmax1

Gelukkig kwam er nogal wat reclame er tussen anders had ik hem niet afgekeken.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Prima wegkijker.

Eigenlijk heeft Fast Five niet veel meer te bieden. Wellicht zien de special effects er daar wat beter uit maar qua scenario en script zijn de verschillen niet zo heel groot.

Een beetje jammer dat er alleen in de openingsscène wordt geskated, maar er zitten een aantal mooie beelden tussen (bijvoorbeeld de brug, het ijs, exploderend busje, vrachtwagen 45 graden gekanteld en de politiewagen dwars door een rijdende bus)

De hoofdcommissaris wordt goed vertolkt door Bruce Payne met zijn über-coole stem.
Karen Cliche, het zit toevallig in haar naam maar het cliché (een vriendinnetje in de crew) wordt gelukkig beperkt want ze sterft.
De affaire met Alex is dan wel weer 'n beetje goedkoop, maar de dialogen bleven scherp, omdat ze elkaar steeds de baas wilden zijn.

Hier en daar kon de uitwerking wel beter. Bijvoorbeeld toen Otis zichzelf gewoon liet overmeesteren door Pandelis.

(American flag)

Zeker niet hoogstaand maar het bevat een aantal krachtige scènes, zonder teveel getreuzel.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een matige actiefilm met een niet al te lange speelduur.

Jammer dat Bruce Payne in deze film zo slecht acteert.

Op een paar leuke scènes na, kom ik helaas niet verder dan 2,0 *

Als je van pure actie houd, dan kun je deze film beter links laten liggen.

avatar van ¿?ImAmused?¿

¿?ImAmused?¿

prima vlot filmpje.

avatar van leatherhead

leatherhead

Mwa. De film kijkt niet verkeerd weg, maar is op teveel facetten gewoon ondermaats. Had zeker meer ingezeten.

Leuke openingsscene, belooft een lekker actiefilmpje, maar daarna gaat het eigenlijk al bergafwaarts. Al snel steekt een nogal potsierlijk verhaaltje de kop op, en het acteerwerk is gewoon te belachelijk voor woorden. Groepje droeftoeters met de uitstraling van een zak aardappelen, en één of andere hoge pief, die krampachtig zijn best leek te doen om als een soort halfbakken Duke Nukem te praten.

Verder ook veel 'verhaal' (pogingen tot) en weinig actie. Sporadisch komt er een geestig momentje langs (politie-auto die de bus in vliegt), maar voor de rest wil het niet zo aarden allemaal. Slotakkoord mag voorts nog enigszins vermakelijk genoemd worden.

Vermits mijn verwachtingen bij voorbaat al vrij laag gespannen waren zal ik coulant zijn en er nog een kleine 2,0* aan toekennen. Maar verder is dit niet echt om over naar huis te schrijven.

frans123

Tnx moviemeters Net gekocht voor 1 eurie....Tja...zal ik hem kijken?

MarcieMarc schreef:

"Outdoor sports??Volgens mij heb je een andere film gezien???

frans123

Onzin film waar de actie en humor niet goed is....Doortrekken!!