• 9.370.356 stemmen

Hentai Kazoku: Aniki no Yomesan (1984)

Komedie | 63 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titels: Abnormal Family / Spring Bride / 変態家族兄貴の嫁さん

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Masayuki Suo

Met onder meer: Usagi Asō, Haruhiko Fukano en Ren Ôsugi

Gesproken taal: Japans

Plot Hentai Kazoku: Aniki no Yomesan

Verhaal over een vrouw en haar relatie met de familie van haar man. In het bijzonder de jongere broer van haar man en haar schoonvader. Haar man, aan de andere kant, begint een affaire met de vriendin van zijn vader. Haar schoonzusje gaat aan de slag als SM-meesteres in een sekssauna.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Shukichi / Father

Kyushu Young Wife

Kyushu Young Husband

avatar van kinjutsu

kinjutsu

pinku remake van Ozu's Late Spring.

avatar van Mochizuki Rokuro

Mochizuki Rokuro

Aangekondigd als de volgende Pink Film release van Third Window.

avatar van BBarbie

BBarbie

Ik heb eerder drie films van regisseur Masayuki Suo gezien, die mij goed tot zeer goed zijn bevallen. Ik was daarom benieuwd naar deze debuutfilm. Tsjonge, was dat even schrikken. Het is niet meer dan een verzameling pornografische beelden zonder veel samenhang. Ik vind het knap dat er mensen zijn, die hier iets van kunnen maken. Ik heb zelfs ergens gelezen dat deze film een ode is aan meester-regisseur Yasujirō Ozu. Heus? Nou, geef mijn portie maar aan Fikkie.

avatar van Fransman

Fransman

Eerlijk gezegd snapte ik ook niet zo goed wie nou wie was en wie het met wie deed. Ze leken allemaal zo op elkaar. Of mag je dat niet zeggen? BBarbie vond het niks en dat snap ik wel, maar het gaat ook over mensen die hun, of een, bestemming zoeken. Geen meesterwerk, maar ook weer geen oppervlakkig niemendalletje en toch ook zeker wel een sensuele film.