Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Prime Video
Bekijk via CANAL+
Plot Zookeeper
"Welcome to his jungle."
'The Zookeeper' vertelt het verhaal over de goedaardige dierenverzorger Griffin Keyes (Kevin James), die ervan overtuigd is dat hij ontslag zal moeten nemen om zijn droomvrouw te vinden. De beesten uit de dierentuin vinden dit maar niks, raken in paniek en besluiten om Griffin te adviseren, in de hoop dat hij het meisje van zijn dromen (Leslie Bibb) verovert en toch voor de dierentuin kan blijven werken.
Griffin Keyes
Robin
Franky
TGIF Waitress
bassie200
Natuurlijk is deze film zo voorspelbaar als wat.....en die beesten zien er niet uit (zeker als je vorige week Rise of the planet of the apes hebt gekeken;)), maar als je zonder verwachting deze film aanzet, zal hij je zeker niet teleurstellen!!!
Ik heb echt een paar helemaal dubbel gelegen van het lachen en dat gebeurt me niet snel!!
Een prima 3,5*
jeeke21
Nog nooit zo'n slechte comedie gezien !
weberanja
Vreselijke ongrappige film, ik ging toch met een soort hoge verwachting kijken,maar wat ik zag was een schreeuwige vervelende film
.Nog geen halve ster waard! 5 sterren voor mij omdat ik m uitgekeken heb.
Camorra
Hmm sad face
Zookeeper.
poe poe wat een film, laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. De pratende dieren zijn echt verschrikkelijk slecht, de stemmen paste er totaal niet bij en zodra er meerdere begonnen te praten wist ik niet meer wie wat zij, anyway de humor is wel aardig heb soms wel gelachen maar de leuke momenten worden gewoon overspoelt door dat dieren gedoe, jammer want het is wel een leuk verhaal als je er bij nadenkt waar goede humor in geplaatst kan worden.
Volgende keer beter?
2* omdat ik toch wel heel even heb moeten lachen, al was het schaars.
Zookeeper is een redelijke familiefilm met weer een primarol van Kevin James als Griffin Keyes verder ook nog kleine rollen van Donnie Wahlberg en Rosario Dawson
daarnaast een cameo van de Duitse tv-held Thomas Gottschalk (Wetten, dass..?) als Jurgen.
joey1973
Onverwacht toch een erg leuke film.... boordevol cliché's oke, en je zag alles vantevoren al aankomen, maar de romantiek stoorde me niet eens (normaal erger ik me er dood aan) en ik heb een aantal keren echt hardop zitten lachen, iets wat me zelden gebeurd in amerikaanse comedy's. Ik vond er ook wel mooie stukken inzitten zoals het je anders voordoen dan je werkelijk bent en voor de verkeerde vrouw vallen etc.
De stemmen van de dieren vond ik juist geniaal.... Adam Sandler kan beter dit blijven doen, dan is hij tenminste grappig... ik dacht even dat het John DiMaggio was.
En dan de prachtige Rosario Dawson, wat een genot om naar te kijken.
Ik geef dit soort comedy's nooit hoge cijfers, maar deze heeft het voor mij echt verdiend.
lordmars
wel een redelijk grappige film, ook al heb ik me soms zitten ergeren aan de vreselijke cliché's!
de stukken met de gorilla zijn wel erg leuk vond ik!
Filmpie1
Opzich wel een vermakelijke film.
Ik moest toch wel regelmatig lachen om Kevin James.
Toegegeven dat het een behoorlijk voorspelbare film.
laurel
Was een hartstikke leuke film. De pratende dieren waren lang zo slecht niet als Camorra zegt.
Ik heb me wel vermaakt, ondanks de voorspelbaarheid.
4Runner
Ik begrijp de kritiek af en toe niet hoor. Is toch een leuke film voor het gezin, je weet toch ongeveer wat te verwachten als je hier voor gaat zitten.
Juvefan
Bovenverwachting vermakelijk. Misschien komt dat ook doordat ik er niets van verwachtte. Ik vond er zeker wel een paar echt grappige stukjes tussen zitten. (ook slechte hoor)
rotem
Nee, geen Dr. Dolittle spin off! Aan die films heb ik echt een hekel, maar was daardoor te meer verrast door Zookeeper. Inderdaad wel erg cliche, maar welke romcom is dat nu niet!
De dieren zijn echt super mooi gemaakt en alleen daarom al de moeite van het kijken waard!!
Betamax
Hij was best vermakelijk maar 3,5 0f 4 sterren ga ik echt niet geven.
Ondanks dat ik er een paar aardig grappige stukken inzaten vind ik de film 2,5* max waard.
elayz
Leuke film, niet als komedie wegzetten omdat je 104 minuten in een deuk ligt, maar hij kijkt lekker weg heb me prima vermaakt was leuker dan ik had gedacht over een film maar beesten die praatten!
RickZ
Komedie met romantiek, met pratende dieren, niet zo leuk en standaard verhaal. De muziek uit de 80-er jaren is het enige dat leuk is aan deze film; de grappen zijn of te voorspelbaar of totaal niet leuk.
westsaid013
Verwacht er niet teveel van, een beetje voorspelbaar allemaal. Leuk voor de kinderen.
skipy05
Viel nog beter mee dan ik had verwacht. Er zitten toch wel erg flauwe stukken in. zoals de aap die buiten de zoo gaat vond ik overdreven.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Oke. Dacht dat de pratende dieren vrij kinderachtig over zou komen (dat kreeg ik in ieder geval wel mee uit de trailer) maar dat viel allemaal best mee, de gorilla en de leeuwen vond ik vrij leuk zelfs. Verder is het verhaaltje allemaal standaard en ook qua humor heeft het niet veel vernieuwends te bieden, maar keek wel lekker weg.
DramaKing
Dat je met zoveel budget zo weinig van de grond kan krijgen is toch best droevig. Een paar rake grappen, op één hand te tellen. Dat slappe romantische comedylijntje dat sinds 30 jaar de ronde doet maakt het zeker geen familiefilm, wel extreem flauw. De pratende dieren wel ja. maar kijk dan Babe ofzo, het leven is te kort om dit te gaan zien.
SunChaser
In dit genre een leuke film, als je niet van romcoms met pratende dieren houdt vindt je dit kut, maar anders een geslaagde film.
jpbeenen
King of Queens maar dan met beesten
En de King of Queens vind ik ook leuk op zijn tijd
Angelo2
Vermakelijke comedie/ feel good movie. Had veel slechte recensies gelezen dus me verwachtingen waren laag maar heb me prima vermaakt. Niet gaan zeuren over film cliches, die horen nu eenmaal bij dit soort films. Het grote publiek zit daar nou eenmaal op te wachten. Zaten leuke scenes in en Kevin James is leuk om naar te kijken.
casperspook
Vermakelijke feelgood comedy
Mijn verwachtingen waren laag na het lezen van deze recenties maar heb wel in de gaten dat dit voor iedereen anders is.
Wij vonden deze film erg leuk, inderdaad voorspelbaar maar met een "bite"
Mrs.Congeniality
Een leuke film die weliswaar voorspelbaar is, maar dat stoort echt totaal niet. Het acteerwerk is ook in orde. Leuke film.
chandor013
Nog nooit zo'n slechte comedie gezien !
Komedie met een C is ook een Komedie!
vond het echt een leuke familiefilm en was echt super veel leuke humor.
lijkt een beetje op dr dolittle je moet er van houden.
SnakeDoc
Een film op het lijf van Kevin James geschreven. Ontzettend slecht en fout, maar dankzij James valt er zo nu en dan toch nog wat te lachen.

Rurôni Kenshin: Seisô Hen

Das Wunder von Bern
Drama, 2003

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
Komedie, 2011
zooantropomorfismezookeeper wetenschapperostrich aapbullfrogcar dealership duringcreditsstinger