• 9.377.371 stemmen

Met onder meer: Kevin James, Rosario Dawson en Leslie Bibb

Releasedatum: 21 juli 2011

Plot Zookeeper

"Welcome to his jungle."

'The Zookeeper' vertelt het verhaal over de goedaardige dierenverzorger Griffin Keyes (Kevin James), die ervan overtuigd is dat hij ontslag zal moeten nemen om zijn droomvrouw te vinden. De beesten uit de dierentuin vinden dit maar niks, raken in paniek en besluiten om Griffin te adviseren, in de hoop dat hij het meisje van zijn dromen (Leslie Bibb) verovert en toch voor de dierentuin kan blijven werken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Pratende dieren in een film.

Enige reden om te kijken zou Kevin James zijn.

avatar van Elineloves

Elineloves

Het had soms wel een 'Night at the Museum' gehalte, maar ik vond de dieren in deze wel leuker. Als je het aapje ziet ben je sowieso wel om Rico.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Poo from the zoo.

Ik was eigenlijk niet van plan om deze te zien. Na Mall Cop, die ik wel kon waarderen, wilde ik eventjes kijken of ik dat bij deze film ook kon. Maar ik had het gruwelijk mis, want mijn God wat is dit een "Disaster". Ik heb geen waarderingen/recensies van deze film gezien. Dus wat ik kon verwachten wist ik ook niet.

Als schrijver kan je natuurlijk met de grootste en de mooiste verhaaltjes aankomen. Je kan zo ver gaan als je maar wilt, maar het hele verhaal van Zookeeper is eigenlijk gewoon te ernstig voor woorden. Wat een lef moet je hebben om met zo'n verhaal als dit aan te komen. Dat ze zo'n lef hebben is aan de ene kant knap maar aan de andere kant mogen ze zich echt schamen. Natuurlijk heb ik ook een beetje fantasie, maar dit ging mij te ver. Het verhaal is dan eigenlijk splinter dun. Dus de makers hadden er nog iets leuks van kunnen maken dan het hele verhaal er oorspronkelijk uitziet. Maar ook in dit geval slaan de makers de plank helemaal mis. Over het clichématige moeten we al helemaal niet beginnen.

Kevin James vind ik persoonlijk wel een grappige gozer. King of Queens is een van mijn favoriete komedie series. Sommige mensen vinden hem daar al niet te harden. In deze film is hij nu niet bepaald irritant maar grappig of goed is hij hier totaal niet. De rest van de cast vond ik niet bijzonder en dat Stallone hier zijn stem inspreekt zal mij echt een worst wezen.

Al met al kunnen we wel even doorgaan met het feit hoe slecht deze ook is. Want ook als entertainment is deze film gewoon absurd te noemen. De humor is gewoon te stom en onleuk voor woorden. Laat ik maar ophouden.

0,5.

avatar van chrisje2525

chrisje2525

hele leuke comedy vooral het kleine aapje was hilarisch

zeker het kijken waard

4.5 sterren

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Wat een typische hoed foto eigenlijk ook weer he?

avatar van TheUsualSuspect

TheUsualSuspect

Vermakelijk en grappig wegkijkfilmpje. Natuurlijk standaard love story riedeltje, maar af en toe is dat leuk voor de variatie. 3 sterretjes waarvan zeker een 0.5 voor het aapje.

avatar van Lennon

Lennon

Als groot Kevin James liefhebber lang uitgekeken naar deze film!

Leuk, grappig, maar ook voorspelbaar.

no nonsense standaard romantische komedie!

Kevin James draagt de film, maar laat ook zien dat ie heel goed is in het typetje spelen waar ie zo groot mee is geworden, maar meer dan dat is hij ook niet qua acteur!

Desalniettemin blijft ie grappig!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Over typecasting gesproken; ik zie Kevin James alleen maar als de hysterische sukkel die maar niet aan de vrouw komt. En dan stoppen ze het ook nog vol met pratende beesten, ook zo'n concept waar de armoede aan nieuwe ideeen vanaf druipt...

avatar van Mescaline

Mescaline

Ja de originaliteit is hier erg ver te zoeken dit zijn echt lopende band filmpjes..

avatar van Elineloves

Elineloves

Af en toe zijn die ook best leuk.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Niet teveel bij nadenken en dan valt het prima te pruimen voor een middag of avond als er niks op de buis is, typisch Kevin James stijl.

avatar van m1701

m1701

Best wel een hilarische film!

Die dieren zijn echt mega grappig.

Verhaal zelf is helaas absoluut niet origineel, maar dat mag de pret

niet drukken bij deze grappige film.

Vooral het aapje was leuk.

Zeker moeite waard om in de bios te kijken

avatar van Spetie

Matig filmpje, waarin het formulewerk troef is.

Kevin James kan best grappig zijn, al heeft hij daardan wel vaak hulp bij nodig van een andere komiek, zoals bijvoorbeeld Sandler. Die is hier echter niet(in menselijke vorm) aanwezig en dan is James toch een stuk minder grappig.

Het verhaal is echter het grootste euvelpunt van de film. Hoe verzin je het eigenlijk om anno nu nog met zo'm uitgekauwd en standaard liefdesverhaaltje aan te komen, waarin ook nog eens op eniet al te zuinige wijze een aantal moralen en levenslessen doorheen gegooid worden.

Het is dat de pratende dieren af en toe nog best grappig waren, vooral de kleine aap en de gorilla, want anders was het wel heel armoede troef geweest in deze film. Een vrouw als Dawson heeft hier ook niks te zoeken trouwens, die kan veel beter.

avatar van Lennon

Lennon

Spetie schreef:

Ben ik niet helemaal met je eens.. James draagt King of Queens in zijn eentje.. en dat toch 9 seizoenen lang, met 1 keer Sandler erin, dus dat is echt te weinig eer voor Kevin James.

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Rosario Dawson:)....WOW!.....Leuke familiefilm!

avatar van missy85

missy85

Ik heb hem dinsdag avond in de bioscoop gezien, en ik vond het een erg vermakelijke film.

Het verhaal is niet heel bijzonder, maar de pratende dieren in de film vond ik wel erg leuk!

En ik vond dat ze het ook wel mooi hebben gedaan, hoe ze die dieren laten praten. Het leek nog wat:)

avatar van Anjin

Anjin

Vond hem af en toe grappig (Stappen met die aap)

Had van mij ook wel rechtstreeks op dvd uitgebracht mogen worden

Had wel een beetje Dr. Dollittle style..

Voor 1 keer was ie wel leuk...

avatar van Bibelonseberg

Bibelonseberg

Leuke feelgood film.

avatar van roberto

roberto

Topfilm voor een leuke avond.

Ik heb genoten en gelachen met het hele gezin.

Het praten van de dieren is super gedaan.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik ga hem binnenkort met jimcarrey gek in de bioscoop zien. Ik ben benieuwd, maar ik ga niet veel verwachten want dan is hij mogelijk leuker.

avatar van LaNadine

LaNadine

De trailer sprak mij al niet echt aan, maar toch onverwachts in de bios gezien en de film viel inderdaad tegen.

Flauw komedie, de grappen slaan totaal niet aan. Ik ben ook niet zo'n fan van pratende dieren, maar dit sloeg nergens op. De stemmen pasten niet bij de dieren en waren nogal schreeuwerig.

Het had ook wel iets weg van Night at the Museum.

Er zat ook totaal geen verhaal is en was echt enorm voorspelbaar, wat het niet boeiend maakt om naar te blijven kijken.

1,5 ster, al is dat misschien nog wel te hoog voor deze film.

avatar van f2sputnik

f2sputnik

Leuke komedie, maar ook niet meer dan dat.
Redelijk voorspelbaar waardoor je al snel naar het einde verlangt.
Mannetje wil vrouwtje, krijgt vrouwtje, maar mannetje vindt haar toch niet zo leuk en wil ander vrouwtje.
Zeker niet één van zijn beste films.

Het uitstapje met onze beste vriend Bernie, de gorilla, was erg vermakelijk om te zien.
De sprekende dieren daarentegen hadden toch wel iets meer komisch neergezet mogen worden.

Al met al een leuke film om te zien, voor 1 keer.
De laatste scenes met het nummer van Boston "More Than A Feeling" waren eigenlijk nog de meest hilarische scenes uit de hele film.

Toch nog wel goed voor 2 sterren.

avatar van TheShadowking

TheShadowking

Had moeite om hem helemaal uit te zitten.

Vind Kevin James is andere films wel grappig, maar deze films is zo over de top dat ik het niet leuk meer vind.

Pratende dieren doen er natuurlijk ook geen goed aan, met zeer flauwe grapjes die soms ook helemaal niet uit de verf komen.

Verder irriterend voorspelbaar plot.

avatar van erpunited

erpunited

Vermakelijk. Niet meer dan dat. Voorspelbaar. Maar niet echt super veel of hard moeten lachen. Meer een glimlach op mijn gezicht. Geen topper maar aardig om een keer te kijken

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

na half uur afgezet

ergerde me dood aan de stemmen van die dieren, vond ze erg stom en ook totaal niet passen.

ook de uitspraken vond ik totaal niet grappig.

wel jammer want voor de rest zag het er wel vermakelijk uit

avatar van MiekieMow

MiekieMow

Gelachen in de bioscoopzaal! Kevin geweldig hoe hij zichzelf voor pure gek kan zetten. Ook de opmerkingen van de dieren zijn erg sterk nu en dan. Ging er met weinig verwachtingen heen, dat wel, maar zeker geen teleurstelling voor gewoon als je zin hebt om naar de bios te gaan maar je weet niet welke film.

Jammer dat ik die engerd van de hangover weer moest zien (ieehh)

avatar van snarfje5508

snarfje5508

De trucs van James zijn altijd en overal hetzelfde en daardoor zijn de films ook erg voorspelbaar. Echt een filmpje om even de tijd te doden. Heel veel meer is het niet. De stem van Nolte (gorilla) springt erboven uit. Lekker rauw zoals het hoort.

avatar van b00ts

b00ts

Tegenvaller. Met uitzondering van de bruiloft scène niet echt grappig.

avatar van manno

manno

het is gewoon 3x niks !! af gezet na een half uur zat me te ergeren aan die beestjes en aan kevin james !! dus shiften die hap

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Naar het einde toe werd die toch iets vermakelijker.. Toch het eerste deel van de film heb ik niet vaak moeten lachen.