• 9.376.883 stemmen

Met onder meer: Kevin James, Rosario Dawson en Leslie Bibb

Releasedatum: 21 juli 2011

Plot Zookeeper

"Welcome to his jungle."

'The Zookeeper' vertelt het verhaal over de goedaardige dierenverzorger Griffin Keyes (Kevin James), die ervan overtuigd is dat hij ontslag zal moeten nemen om zijn droomvrouw te vinden. De beesten uit de dierentuin vinden dit maar niks, raken in paniek en besluiten om Griffin te adviseren, in de hoop dat hij het meisje van zijn dromen (Leslie Bibb) verovert en toch voor de dierentuin kan blijven werken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Wilderness

Wilderness

Hoop dat deze leuker word dan Mall Cop. Toch vind ik Kevin James vaak wel erg lachen.

avatar van wwelover

wwelover

Het verhaal klinkt erg slecht. Dus dan moet het wel leuk worden

avatar van Movie Jim

Movie Jim

En Sylvester Stallone die doet ook mee

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Dit belooft een leuke film te worden!

Helaas doen Sandler en Stallone alleen stemmen van de aap en de leeuw.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Om Kevin James moet ik altijd lachen, hier ga ik zeker naartoe.

avatar van schram101

schram101

Hm. Teaser is wat flauw, hoewel het best potentie heeft volgens mij. Met Kevin James is het geheid lachen geblazen. Ben benieuwd naar de trailer.

avatar van Toto de Man

Toto de Man

Paul Blart Mall Cop was erg lachen en ik verwacht ook weer veel van zijn volgende hoofdrol. Ik dacht eerst dat dit meer een kinderfilm was , en hoewel erin de teaser nog niet heel veel te zien is , verwacht ik toch dat dit weer een hele leuke film gaat worden! Nu the King of Queens gestopt is verwacht ik sowieso nog wel wat leuke films met Kevin James in de hoofdrol, altijd lachen!!

avatar van Gummiebear

Gummiebear

avatar van schram101

schram101

Hoewel er een enkele aardige grap tussen zit voel ik me hier toch net iets te groot voor volgens mij,

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ziet er verdomd ook nog leuk uit ook!

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

James is leuker in films dan in die serie waar ie 20 minuten van de 21 ruzie heeft met zijn vrouw.

avatar van maurice32

maurice32

vind ik niet

avatar van hendriks

hendriks

heb hem net gezien heb vanaf eerst tot laatste moment gelachen vond hem echt super geweldig leuk een 5 dit is nou film waar je van geniet en fijn gevoel aan over houd

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Voor mij natuurlijk geen meesterwerk, maar 3.5 voor een komedie ....en dan ook nog met komiek ( en hij is 1 van de besten op `t heden ) James, is wel heel erg hoog.

Maar, daar is de film ook naar, `t is een heerlijke genieter van topniveau.

James schittert weer als vanouds ( In Grown Ups was ie ook al goed op dreef ) in deze zeer aanstekelijke komedie, vol met "in een deuk lig momenten".

Wel voor herhaling vatbaar, en terugspoelfragmenten.

Let ook vooral op de eindtiteling....om je te bescheuren.

Een heerlijke feelgood en een aanrader wat mij betreft.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Hectometerpaal schreef:

Absoluut niet. Ook hier zit James weer totaal niet in zijn element en speelt 'ie behoorlijk teruggehouden en krampachtig.

paul83

Kevin James is totaal niet in z'n element op een paar momenten na. De grappen slaan allemaal de plank mis. Daarnaast zijn de stemmen van de dieren ook nog eens niet goed naar mijn mening. Kevin James kan veel beter dan dit.

Film deed me een beetje denken aan Night at the Museum trouwens. Al was die vele malen leuker.

Wederom een slechte productie van Happy Madison.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Hij leek me wel leuk, maar aan de reviews te zien en die 3,6 op IMDB weet ik het niet..

Ik ben wel alsnog van plan hem te zien.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Ik denk dat dit een akelig slechte film is. Alsof pratende dieren anno 2011 nog op onze lachspieren moet werken

Kevin james is niet meer dan leuk in King of Queens, verder heb ik hem nog nooit grappig gevonden op het witte doek.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Vervelende film, vooral. De standaard formule wordt weer eens toegepast en dus zien we Kevin James om de haverklap op zijn bek gaan of ergens tegenaan botsen. Leuk is ie in ieder geval zelden, hier. Maar dit is dan ook verre van een uitdagende rol en dat verdient hij inmiddels wel. En daarbij moet die vervelende kwal van een Joe Rogan ook zorgen voor wat komische momenten. En dat terwijl een Rosario Dawson of Leslie Bibb wél over talent beschikken, maar juist niets te doen krijgen. Die mogen een beetje lachen en mooi zijn voor de camera. Ondertussen voegen de bekende acteurs die de dierenstemmen mogen vertolken ook helemaal niets voor. Zo'n Sandler of Maya Rudolph zijn zelfs uiterst irritant. Er zijn zoveel goede stemacteurs in Amerika, maar toch lijken grote namen op de poster veel belangrijker.

Verder valt op hoe weinig tijd er eigenlijk maar besteed wordt aan de pratende beesten. Geestig zijn ze dan wel niet, maar het is nog altijd beter dan dat uitgekauwde liefdesverhaaltje en die vervelende rivalenstrijd tussen James en Rogan. Nog zo'n zoetsappig moraaltje er achteraan, kan er allemaal wel bij hoor. Qua script loopt de film sowieso voor geen meter, er worden gigantische sprongen gemaakt, karakters maken ontwikkelingen mee die we niet te zien krijgen, maar gewoon maar moeten pikken. The Zookeeper kent uiteindelijk welgeteld een handjevol geslaagde momenten (als die gorilla na lang zeiken eindelijk mag rijden was wel even goed voor een glimlach), maar het is verder vooral karig. Kinderen kunnen er vast wel om lachen, maar de iets oudere kijker heeft bar weinig aan.

1,5 sterren.

avatar van schumacher

schumacher

Net in de cinema gezien en vond ik een hele leuke en aangename film.

Ik heb heel wat moeten aflachen en vind de vele negatieve reacties compleet onterecht en waarom is simpel; je weet heel goed waarover de film zal gaan, je weet zeer goed dat het om dieren gaan die kunnen praten en feesten enz....je weet dat dat irl niet kan enzo dus je moet nadien niet afkomen wa voor ne zever is dat nu,zucht.

ps; ik ben er bijna 33j, dit is geen kleuterfilm voor mij, dat zijn films a la kung fu panda 2, dat zijn films voor kinderen.

De hoofdacteur zie ik heel graag spelen en in deze film vind ik hem alweer top.

Het is zo al moeilijk om nog een goeie komedie te maken want alle grappen zijn al in feite uitgevonden, in deze heb ik heel wat momenten gehad die toch verfrissend waren.

Mensen zijn echt verzuurd de dag van vandaag, niks is goed meer, ze vinden het leuker als ze op iets kunnen bashen.

schumacher schreef:

Net in de cinema gezien en vond ik een hele leuke en aangename film.

De hoofdacteur zie ik heel graag spelen en in deze film vind ik hem alweer top.

De grappen in de film waren gewoon totaal niet leuk. Hoe grappig is het om iemand tegen iets aan te zien lopen? De dieren in de film zijn stuk voor stuk niet grappig op het aapje na. Daarnaast zijn de stemmen van bijvoorbeeld Dr. Dollittle 10 keer beter ingesproken. Ik hou helemaal niet van bashen, maar deze film verdient het wel.

Elineloves

Ik vond de trailer best leuk, maar als ik bovenstaande stukjes lees krijg ik plots minder zin in vanavond. Hm. Ik heb ook nog 3 mensen overgehaald om naar deze film te gaan i.p.v. naar een andere, zullen ze me niet in dank afnemen als 'ie echt zo slecht is.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Zonde dat je hiermee je avond moet vullen

Elineloves schreef:

Je kan beter naar Attack of the Block gaan denk ik. Dit is echt geen aanrader!

Elineloves

Het is dit, of Honey 2, en daar kunnen we écht niet mee aankomen bij de mannen.

avatar van Nienke1981

Nienke1981

We hadden gisteren niet veel keus van films in de bioscoop, omdat we er al veel gezien hebben, dus toen zijn we toch maar naar deze film gegaan, ook al had ik hier al de vrij slechte beoordelingen gelezen.

Ik ging er dus ook heen zonder al te veel verwachtingen. De trailer vond ik op zich wel leuk en de film bleek toch wel een goede weerspiegeling van de trailer: ik vond de film toch wel leuk!

Ik kan echter niet meer als 3* geven voor een komedie met pratende dieren .

Vooral het aapje is erg grappig en de avond buiten de zoo met de gorilla is ook hilarisch.

Ik vond hem op zich dus toch nog de moeite, maar je moet ook weer niet teveel verwachten!

Elineloves

Gisteravond gezien tijdens een 'couplesdate'. Omdat ik alles verder al gezien had en het de rest niets uitmaakte, werd het deze film. Al bij al viel het nog reuze mee.

Kevin James was inderdaad niet op zijn best, maar hij blijft iets schattigs hebben. Een heerlijke, lieve teddybeer. Hoewel het verhaal voorspelbaar is van begin tot eind, vond ik dat niet zo storend. Vooral de dieren maken het leuk, en het raden van de stemmen achter de dieren ook. (Ik had er twee goed, HA!).

Er zitten inderdaad een paar scènes in die niet even geslaagd zijn, bijvoorbeeld wanneer de onhandige Griffin weer eens ergens tegenaan loopt, maar andere scènes maken het dan toch weer net iets beter, neem de scène waar de gorilla samen met Griffin op het dak van het busje ligt. Dit is eigenlijk telkens het geval, een mindere scène, een betere, een mindere, etc. Toch is het leuk genoeg om je niet te vervelen. Het aapje (Donald the Monkey) is schattig (Ik riep meteen dat ik ook zo eentje wil) evenals de gorilla. De andere dieren zijn ook grappig (de olifant) maar eerder genoemde twee sprongen er met kop en schouders bovenuit.

Ook leuk om Ken Jeong voorbij te zien komen, ik krijg al een lach op mijn gezicht wanneer ik zijn hoofd zie.

Best aardig.