• 9.372.610 stemmen

Gesproken taal: Turks

Releasedatum: 11 februari 2010

Plot Recep Ivedik 3

"A Folk Hero"

Recep heeft het moeilijk sinds zijn oma overleden is. Zijn vrienden proberen hem op te beuren, maar zonder enig effect. Recep blijft zich verdrietig voelen. Dan klopt er plots een ver familielid aan de deur, zijn nichtje Zeynep, die geen huis kan vinden. Recep biedt haar onderdak, maar daar krijgt hij snel spijt van: de twee kunnen totaal niet met elkaar overweg. Hij wil niet alleen zijn, dus geeft Recep de moed niet op. Samen met Zeynep gaat hij op kook- en karatecursus en bezoeken ze regelmatig het theater. Ondanks de leuke activiteiten is de depressie nog niet verdwenen. Zeynep kan het niet meer aanzien en neemt een bijzonder besluit...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Klik hier voor de trailer.

Haha! Ben weer benieuwd...

avatar van serkancat

serkancat

et is een goede film

avatar van Fatti

Fatti

HAhaha al eerder gezien. Best leuk.

avatar van Nega

Nega

Kan niet wachten.

avatar van karamanoglu1981

karamanoglu1981

Net gezien, redelijke film, paar enorm grappige scenes waarbij je tranen in je oog krijgt.. althans bij mij..

avatar van eses_26

eses_26

Ook net gezien, best wel gelachen.

avatar van demercy

demercy

Het is zeer zeker een grappige film. Soms weer een beetje vieze acties. Daardoor krijgt hij een 4,5.

avatar van gk1515

gk1515

Wilde gister nog in de Arena zien in de avond, Bijna alles was uitverkocht, damn

volgens mij heb ik nog nooit zoveel Turken bij elkaar gezien in een menigte.

avatar van vanlok

vanlok

gk1515 schreef:

volgens mij heb ik nog nooit zoveel Turken bij elkaar gezien in een menigte.

Heb je waarschijnlijk het EK gemist.

avatar van ayko7

ayko7

gewoon HA HA HA....leuk.

avatar van gk1515

gk1515

vanlok schreef:

Heb je waarschijnlijk het EK gemist.

Sinds Mercatorplein zal ik dan zeggen

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

19/02 gezien. Ook in dit deel had ik zoiets van: "Ja Recep, zo kan 'ie wel weer''. Maar dat neemt niet weg dat ik ook van dit deel heb genoten. Heel leuk om te zien dat Recep het logo van Galatasaray ging maken tijdens handarbeid. Boeken verkopen om dan vervolgens een laptop te kopen voor zijn nichtje, omdat hij die van haar had vernield door er een vlieg mee dood te slaan. Hoe kom je daar op? En dan die speech van Fatih Terim tijdens het paintballen. Man! En dat haar dan... Ja, dit was weer genieten.

avatar van Santino Corleone

Santino Corleone

Niet echt bijzonder maar kijkt wel lekker weg.. na 3 films vind ik het wel genoeg, van mij hoeft er geen 4e te komen

avatar van Zero-two

Zero-two

Het eerste film was leuk, goede grappen. Het tweede deel kon er wel mee weg. Een derde hoeft er ook niet meer bij, naar mijn mening. Laat staan de vierde. De grappen worden steeds saaier en de onderwerpen gaan steeds naar de slechte kant toe.

Alsnog een 3 voor de goede acteerprestaties.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

"But.... what can I dooo...sometimess" Die imitatie van Fatih Terim blijft toch wel geniaal

avatar van RickZ

RickZ

Duidelijk het zwakste deel van deze turkse ruziemaker, nu nauwelijks leuk en saai verhaal. Hopelijk geen vervolg meer...

avatar van Zola-22

Zola-22

Grappige scenes waarbij je hard moet lachen en ja ik bedoel in veel turkse films wordt gescholden. Van mij een 4. Alleen begrijp ik niet waarom het bij elke film een heel ander onderwerp heeft.

avatar van _Casper_

_Casper_

Nu was deel 1 leuk, was deel 2 redelijk, is deel 3 ZWAAR matig..

Het verhaal inde recep ivedik films was altijd al dun, maar door de leuke groffe humor was het prima..

Echter heeft deel 3 0,0 verhaal lijn, het kabbelt maar voort...

Ook de scenes met de lekkere groffe humor ontbreken, ipv grof had ik het gevoel naar een puur stomme man te kijken... Die de meest domme niet grappige dingen deed.

Jammer... ECHT een tegenvaller.....

avatar van Justice4All

Justice4All

Scene in de bibliotheek was leuk, meer niet